De eerste keer in men kontje.

reageer op dit verhaal
Dit sexverhaal bevat:

Op een verloren avond zat ik te chatten, je weet wel zo een date/sexsite en op een gegeven moment kwam er een prive oproep. Ik had in het profiel geschreven dat ik een subje was op zoek naar een meester(es), deze keer was het een meester die me aansprak. Na een snelle kennismaking werden de msn-adressen vrij snel uitgewisseld. Hetgeen volgde was een leuke chat, met een wat seksuele ondertoon. Na verloop van tijd werd het iets meer direct en uiteindelijk werden de grenzen voor de spelletjes vastgelegd.

Mijn meester is iemand die het vooral op foto-opdrachten had en eventueel ander dingen zouden volgen. Toch moest ik eerst een test ondergaan zodanig dat mijn meester zeker was dat ik een goed slaafje was. Het waren een paar simpele foto's die aan zijn standaarden moesten voldoen. Ik kreeg twee dagen de tijd. Daar liep het al meteen mis, problemen met de internetverbinding en daar ging mijn deadline, gelukkig voor mij was mijn meester in een milde bui en mocht ik ze later nog doorsturen. Eénmaal goedgekeurd mocht ik Mr. Zeus mijn meester noemen.

De volgende opdrachten stroomden één voor één binnen. Van foto-opdrachten, poseren in lingerie, plasopdrachtjes, opdrachten met wasknijpers, enz. Mijn meester eiste wel dat alles werd gefotografeerd volgens zijn wens, anders werd ik gestraft. Gelukkig hield hij ook rekening met mijn privacy en moest ik niet hekenbaar zijn op de foto's.

Het klinkt misschien erg belachelijk allemaal een man die een meester heeft en bovendien ben ik geen homo, bi-schierig ben ik wel (iedereen wel wss), maar heb er nog nooit iets mee gedaan. Toch genoot ik van de opdrachten die hij mij gaf, het gevoel dat iemand je controleert en je bezit, was fantastisch. Zeker toen ik na verloop van tijd de webcamopdrachten begon uit te voeren. Er was geen tussensysteem meer, mijn meester kon mij direct bevelen. Ik zeg zo maar iets, slaan met een riem op mijn billen en goed slaan of ik werd gestraft. Soms dacht ik bij mezelf, waar ben ik mee bezig en toch overwon steeds dat geile gevoel van gehoorzaamheid voor mijn meester.

Dit was allemaal zeer leuk, maar na verloop van tijd vond mijn meester dat het tijd was om verder te gaan. Hij vond dat het tijd was voor een real ontmoeting. Op een woensdag zou ik de hele dag van hem zijn. Hij stuurde mij een mail waarin alle instructies waren beschreven, ik moest ze in detail opvolgen als ik bij hem kwam of ik mocht de vergeten dat ik nog een meester had. In de mail stond zijn het uur dat ik het station moest zijn (hij kwam mij oppikken), dat ik fris gewassen moest zijn, schaamhaar mooi getrimd (ik had nog een vriendin die van niets wist en daar hield mijn meester gelukkig rekeing mee zodat ik mijn schaamhaar niet volledig moest afscheren) maar het haar moest wel van tussen mijn billen en van mijn ballen zijn en de kleren die ik moest dragen zodat hij mij kon herkennen. Ik twijfelde wel, want dit was toch een serieuze stap verder, maar ik nam het besluit hem toch op te zoeken, hij was immers mijn meester en ik moest gehoorzamen...

Langzaam maar zeker kwam woensdag dichterbij, op dinsdag avond schoor ik wat moest geschoren worden en ging geil slapen. Na een bijna slapeloze nacht sprong ik snel nog onder de douche (ik moest fris zijn) en ging op weg naar mijn meester. Gelukkig hadden de treinen deze keer geen vertraging en was ik netjes op tijd in het station. Mijn meester kon me makkelijk herkennen aan mijn kledij en stapte resoluut op me af. Hij was erg vriendelijk, maar aan zijn stem kon ik horen dat hij streng zo zijn die dag. Tijdens de rit naar zijn huis toe hadden we nog een leuke babbel over koetjes en kalfjes, maar vanaf het moment dat ik bij hem binnenstapte, was ik de slaaf en hij de meester.

Hij ging naar een andere kamer, mar gaf me eerst enekel opdrachten; Ik moest me volledig uitkleden, op mijn knieën met mijn handen in de nek en gezicht naar de muur gaan zitten wachten op hem. Ik zat daar volledig in mijn blootje en naar mijn gevoel duurde het toch een tijdje voor hij terug was...

Voor we begonnen spraken we een stopwoord af, toch wel essentieel als je zulke spelletjes gaat doen en hadden we op voorhand nog een gesprek over wat wel en niet kon. Mijn meester gaf me nog een kans om terug te gaan, maar daar had ik ondertussen geen zin meer in en voor ik het wist was ik echt het slaafje van een strenge meester. Hij liet er geen gras over groeien en ik moest mijn kontje en ballen ter inspectie aanbieden. Mijn ballen waren in orde en hij gaf er lichte tik op, net niet te hard om echt pijn te doen. Daarna moest ik mijn billen spreiden zodat hij kon zien of ik me ook daar goed had geschoren. Ik moest het mijn kutje laten zien dat hij grondig inspecteerde.

Zijn vingers waren inmiddels al op onderzoek uit, knepen in mijn tepels en ballen,onderzochten mijn bilspleet.Zonder pardon begon hij een vinger tussen mijn billen te bewegen, zonder pardon, ja, af en toe een klodder spuug, om me vochtig genoeg te maken, waarna een 2e vinger erbij kwam. Dit deed af en toe behoorlijk zeer, ik was hier nog niet veel gewend, maar hij bleef maar doorgaan, langzaam rekte hij me zo op.

Na een tijdje haalde hij een kleine dildo tevoorschijn, hij deed me die zelf nat pijpen, waarna ik me wer moest omdraaien. Hij gebood me mij te bukken en mijn billen uit elkaar te trekken, ik voelde een klodder spuug op mijn kutje en daar ging de dildo naar binnen. Het was een kleiner formaat, maar net zo gevormd als een echte pik. Het deed toch nog een beetje pijn, want ik was nog altijd niet veel gewoon, maar na verloop van tijd voelde het lekker aan. Toen hij bezig was me te neuken met de dildo, soeg hij afwisselend met zijn handen op mijn kontje, ik genoot!!

Toen ik lekker was opgerekt moest de dildo plaatsmaken voor een buttplug, die was wel wat groter dan de dildo, maar eens hij erin zat, voelde ik mij geweldig gevuld. Ondertussen had hij ook een penisring tevoorschijn getoverd die over mijn stijve pik ging, het was zo een model waar ook mijn balen inkonden. Met de plug in mijn kutje en de ring rond mijn ballen en pik moest ik opnieuw tegen de muur gaan zitten. Ik hoorde dat mijn meester zich op zijn gemak uitkleedde en rustig iets te drinken nam. Hij ging in zijn zetel zitten met het drankje in zijn hand en ik moest op handen en knieën tot bij hem komen.

Ik zag dat hij ondertussen ook al behoorlijk opgewonden was geraakt, want zijn pik was al lekker stijf en er hing al wat vocht aan. Ik zat nu op zo een tien cm verwijderd van zijn pik met mijn gezicht. Langzaam zakte hij onderuit en drukte mijn lippen tegen zijn rode glimmende eikel. Ik moest zijn ballen likken en hem pijpen, maar het was wel hij die het tempo aangaf en besliste hoe diep ik moest gaan met zijn handen op mijn hoofd. Op een gegeven moment had hij er genoeg van en duwde me weg hij beval me een condoom te nemen en die om zijn pik te doen. Hij ik moest op de leunig van de zetel gaan liggen met mijn kont omhoog en mijn billen gespreid, ik voelde dat hij de plug verwijderde, maar ik moest mijn kutje proberen zover mogelijk open te houden. Hij spuugde erop en stak zijn lul langzaam maar zeker in mijn kontje. De plug was niet klein, maar zijn lul was toch nog wat groter... Hij begon me zonder pardon te neuken. Dit had ik echt nooit gedacht toen ik hieraan begon, dat ik zou geneukt worden door mijn meester en ondanks de licht pijn en het branderige gevoel ik er zo van zou genieten. Net zoals een echt kutje masseerde ik zijn lul door mijn de spieren van mijn kutje samen te trekken. Opeens voelde ik hem hard en diep in mij stoten, en ik voelde hem diep in mij klaarkomen. Toen hij bekomen was haalde hij zijn pik uit mijn kont en een nieuwe plug ging erin. Het sperma in de condoom, dat goot hij over mijn lul en ballen en zijn pik die moest ik schoonpijpen.

Ondertussen was het de middag al gepasseerd en was hij voldaan, opnieuw moest ik op mijn knieën gaan zitten en ik voelde de plug in mijn kontje, het spannen van de cockring en het sperma dat plakte en al aan het drogen was. Mijn meester verliet de kamer en even later kwam hij aangekleed terug. Hij zei dat hij heel tevreden was over mijn prestatie en dat ik mij mocht aankleden, toen ik aanstalten maakte om mijn attributen te verwijderen, hield hij mij tegen en zei dat hij niets daarover had gezegd. Met de plug in mijn kont en mijn stijve pik (ik was nog steeds niet klaargekomen) met ring die plakte van zijn zaad, deed ik mijn kleren weer aan. Hij bracht me opnieuw naar het station en gaf me de opdracht om pas 's avonds alles weg te nemen, maar niet voor ik er een foto van had gemaakt die ik hem moest doorsturen en dat ik ook niet mocht klaarkomen voor hij de foto had goedgekeurd. Nog steeds zo geil als boter stapte ik op de trein naar huis, waar ik snel de foto nam en doorstuurde. Gelukkig kreeg ik snel antwoord, waarin hij zei dat hij tevreden was en dat ik ook mocht klaarkomen. Het duurde niet snel voor het zaad ook bij mij lekker op mijn buik spoot en ik heerlijk voldaan was. Slehcts daarna verwijderde ik de plug en ring. En stapte ik onder de douche waar ik me lekker fris kon wassen.

dit verhaal is ons anoniem toegezonden. Stuur zelf ook je eigen seks verhaaltjes in.