Gedwongen ontmaagding door vader.

reageer op dit verhaal
Dit sexverhaal bevat:

Mark en Lotte zijn vader en dochter en zijn een drie weken op vakantie in Nederland op de grens met België. Ze kunnen het samen goed vinden en hebben altijd een hoop lol. Na de scheiding een jaar geleden zijn vader en dochter dichter naar elkaar gegroeid en hebben een hechte band opgebouwd. Eindelijk hebben ze de tijd om eens lekker lang op vakantie te gaan en ze hebben ook veel leuke dingen gepland. Zo zijn er meerder uitstapjes naar zowel België als Duitsland gepland en ook het shoppen komt uitgebreid aan bod deze vakantie.
Vandaag is de tweede dag van de vakantie en rijden ze richting België, ze zijn onderweg naar Antwerpen. Mark heeft beloofd dat hij op Belgische wafels zou trakteren als hij zijn nieuwe baan als directeur zou krijgen en dat moet hij nu nakomen.

Lotte is een maand geleden 16 jaar geworden en lijkt sprekend op haar moeder, ze heeft lang blond haar en heeft een goddelijk lichaam. Ze doet aan turnen en heeft daar haar goddelijke vormen aan te danken, dat in combinatie met een stel forse borsten.
Ze wordt door vele jongens uit haar klas aanbeden maar weet zich geen raad met alle interesse die ze krijgt.
Gearmd lopen ze door Antwerpen als ze van een man een tip krijgen over een mooi restaurantje 2 blokken verderop.
Ze nemen zijn advies te harte en na 5 minuten zijn ze op de plek gearriveerd waar het restaurant zou moeten zijn.
”Dit ziet er niet echt uit als een straat met een restaurant pap” zegt Lotte als ze een vervallen straatje inlopen.
“Nee, het lijkt me beter als we teruggaan” antwoord Mark, maar op dat moment draait er een busje de steeg in en voordat ze er erg in hebben worden ze beetgepakt en het busje ingetrokken. Mark probeert zich los te wurmen van zijn aanvaller maar een man met een bivakmuts drukt een lap op zijn mond en vrij snel wordt het licht in zijn hoofd en raakt hij buiten bewustzijn. Lotte staat hetzelfde lot te wachten en net voordat ze het uit wil gillen krijgt ook zij een lap op haar mond en valt ze flauw.

Haar hoofd bonkt, een straal licht valt op haar gezicht en langzaam wordt ze wakker. Ze zit alleen in een kamer, vastgebonden aan een stoel.Ze begint wat aan de touwen te wurmen maar alles zit goed vastgeknoopt en ze krijgt er geen beweging in. Het gebonk in haar hoofd ebt weg en maakt plaats voor angst. Wat is er aan gebeurd denkt Lotte. Ze vraagt haar af waar haar vader is, is alles wel in orde ? Is hij ongedeerd ?
Dan hoort ze de deur kraken en een grote man stapt de kamer in. “Zo meissie, ben je weer wakker” vraagt de grote vent, maar Lotte negeert hem.
“Zeg is dat je vader, die kerel die bij je was ?” is de volgende vraag waarop de man geen antwoord krijgt. “Nou als je hem niet kent dan zullen we wel de honden op hem loslaten, je kent hem toch niet” zegt de man met een valse glimlach. Lotte kijkt angstig de man aan, “Is alles goed met hem? Doe hem alstublieft niks!” vraagt Lotte beangstigend. “Als jij meewerkt dan gebeurt er niks meissie, maar als je besluit niet te luisteren dan ben ik bang dat je je lieve vader niet terug zult zien”, de man pakt een pistool uit zijn jaszak om zijn woorden kracht bij te zetten. “Wa, wa.. wat..moet ik dan doen ?” antwoord ze. “Tsja dat kan ik je nog niet zeggen maar je vader zal er erg blij mee zijn” zegt de man met een grote glimlach. De man loopt naar Lotte toe en maakt de touwen los : “Doe iets geks en je hebt een kogel in je nek” dreigt de man. Ze lopen samen door een gang naar een andere kamer, daar hoopt Lotte haar vader weer te zien maar ze hoopt dat hij ongedeerd is. De man duwt haar de andere kamer binnen en doet de deur op slot.


eerste vibrator kopen

“Ga maar even daar zitten meisje” zegt een stem die ergens uit de kamer vandaan komt. Lotte loopt naar een stoel en gaat snel zitten, “waar is mijn vader ?” vraagt ze verwonderd. “Wat wilt u van mij?“. “Rustig maar meisje, je krijgt je vader snel genoeg te zien, dat is als je goed meewerkt anders….nou ja dat merk je dan wel” zegt de stem. “Ga maar even rechtop staan meisje” de stem lijkt dichterbij te komen. Lotte staat op in de hoop meer te weten te komen over haar vader. “Wist je dat je een heel knap meisje bent, hoe oud ben je schatje?”. “Ik ben 16” antwoord Lotte angstig. “Zozo 16 jaar pas, en dan al zo’n mooi vrouwenlichaam, dat wil ik wel beter zien..kleedt je maar even uit”. “Dat doe ik niet” zegt Lotte tegen de nog steeds onbekende man. Plotseling krijgt ze een klap in haar gezicht en ze proeft een klein beetje bloed. “Wil je je vader levend terugzien of in stukjes ? De keuze is aan jou, kleed je uit” zegt de man dreigend.
Lotte begint te snikken en al snel voelt ze de tranen komen. Wederom een klap in haar gezicht, dit keer op haar neus. Lotte valt op de grond en weet dat ze geen keus heeft. “Sta op en kleed je uit, dit is de laatste keer meisje”. Lotte staat op en begint haar topje uit te trekken, haar rode BH komt tevoorschijn. Ze trekt haar broek uit en een staat nu in haar BH en slipje in de kamer. Daar staat ze halfnaakt, haar prachtige volle borsten teken zich af in de BH. Haar kontje ziet er goddelijk uit in het minieme slipje. Dan ziet ze ineens gaat het ligt aan en ziet ze de man op een kruk zitten. Hij loopt naar haar toe en nadert haar tot op een meter. Het is een oudere man met grijs haar, een jaar of 50 oud. Hij is vrij fors en ziet er niet bijzonder angstaanjagend uit. “Draai je om!” commandeert de man.
Ze draait zich om en voelt ineens de koude handen van de man op haar rug, haar BH wordt losgemaakt en valt op de grond. De rimpelige handen pakken haar borsten beet en de man trekt haar stevig naar haar toe. Hij begint haar te betasten en Lotte probeert zich te verzetten tegen zijn greep. “Hoe langer je tegenstribbelt des te meer botten breek ik” zegt de man boos. Ze houdt op met tegenwerken en laat de man begaan. Zijn handen glijden over haar borsten langzaam naar benden naar haar buik. Dan voelt ze hoe haar slipje naar beneden getrokken wordt, en binnen een paar seconde hang het slipje voor haar neus en laat de man het op de grond vallen.
“Zo dat is een stuk beter, draai je maar weer om”. Lotte draait zich om en ziet hoe de man haar lichaam inspecteert. Zijn ogen glijden over haar lichaam, haar borsten haar buik en haar vagina. “Ze voelt zijn ogen haar vagina binnendringen en ze probeert haar benen wat over elkaar heen te doen zodat hij wat minder zicht op haar kruis heeft. “Dat zier er verrukkelijk uit maar wees niet bang ik doe je niks”. “Kleed je maar weer aan en ga weer zitten”.

Ze trekt snel haar kleren weer aan en wordt daarna wordt ze aan haar arm meegetrokken naar de gang, de man steekt zijn sleutel in het slot en gebaard haar naar binnen te gaan. “We komen zo terug met verdere instructies” zegt de man met een valse glimlach. Ze stapt naar binnen en hoort hoe de sleutel weer in het slot wordt gestoken en de deur op slot gedaan wordt. “Lotte ?” vraagt een zachte stem, ze draait zich om en ziet dan pas dat haar vader daar op een stoel zit vastgebonden.
“Pap! Ooh wat ben ik blij dat je nog leeft, ze zeiden dat ze verschrikkelijke dingen met je zouden doen als ik niet naar ze zou luisteren”. “Wat hebben ze met je gedaan ? Toch niet…” haar vader zwijgt en kijkt haar vragend aan. Ze schudt met haar hoofd en haar vader slaakt een zucht van opluchting, “gelukkig maar”.
Lotte probeert het touw om zijn handen los te maken maar slaagt er niet in, het zit erg strak en het zal wel even duren voordat het los is. Dan hoort ze het slot weer en de deur zwaait open. “Zo daar zijn we weer, en ik zie dat jullie elkaar weer gevonden hebben” zegt de oude man. Er komen nog 2 mannen binnen, allebei een jaar of 40 of 50 met een pistool in hun broekriem.
Een van de mannen gaat naast Mark staan en kijkt Lotte recht in de ogen om haar te dwingen mee te werken met dat wat komen gaat. “Nou strip maar eens voor je vader” zegt de oude man lachend, “dat zal hij vast wel lekker vinden, zo’n geil jong ding”.
Mark zijn ogen worden groot en hij schud met zijn hoofd, de man naast hem geeft hem een dreun midden in zijn gezicht. “Nee! Niet doen” schreeuwt Lotte de man toe. “Ik doe het wel..ik heb geen keus pap” zegt ze kalm. Mark kijkt haar angstig aan maar weet dat als hij ook maar iets doet dan zullen ze of hem of Lotte te grazen nemen.
Lotte begint haar kleren uit te trekken maar doe het vrij gehaast waarop de man meteen begint te gebaren dat ze rustig aan moet doen. “Geef je vader de tijd om te genieten schatje”. Ze trekt rustig haar kleren uit en staat nu in haar slipje en BH voor haar vader. “Dans voor hem…maar wel sensueel!” commandeert de oude man. Ze begint opgelaten te bewegen voor haar vader, haar jonge lichaam danst voor zijn eigen en Mark begint toch wel opgewonden te worden van dat jonge lichaam, ook al is het zijn bloedeigen dochter. “Goedzo, en nu mag je naakt bij je papa op schoot” zegt de man terwijl hij haar vals aankijkt. “Ja maar.. dat.. kan..” stamelt Lotte. Meteen reageert de man naast Mark, dit keer raakt hij Mark in zijn ribben en hij hapt naar lucht terwijl hij ineenduikt van de pijn.
“Neee, doe hem geen pijn ik doe alles wat je zegt”, snikt Lotte terwijl ze haar vader zichtbaar pijn ziet leiden. Ze trekt haar BH uit en al snel volgt haar slipje.
Haar goddelijke jonge naakte lichaam komt tevoorschijn, ze blijft wat ongelukkig voor zich uit sturen. Haar vader sluit zijn ogen, hij wil dit niet zien… niet zijn eigen dochter. “Ogen open pap, kijk naar je dochter! Of wil je nog een slag in je ribben? hebben” grinnikt de man. Mark doet langzaam zijn ogen open, niet nogmaals die pijn denkt hij. Hij wil zijn dochter aankijken maar kan zich niet beheersen en daalt af naar haar borsten, nog niet volledig ontwikkelt maar prachtig vol en heerlijk om te zien. Dan glijden zijn ogen over haar buik richting haar vagina, langzaam maar zeker begint hij opgewonden te worden. Het mooie maagdelijke kutje van zijn dochter begint hem op te winden. Lotte loopt naar haar vader toe en hij sluit wederom zijn ogen, hij probeert zich te beheersen maar weet dat hij bijna verloren is. Zijn pik begint hard te worden als hij haar borsten in zijn gedachte voor zich ziet, dan voelt hij haar zachte kontje op zijn schoot. Hij ruikt haar jonge lichaam en hij voor hem op schoot zit een jonge vrouw met haar rug naar hem toe.

Zijn pik begint harder en harder te worden en het zal niet lang duren voordat ook Lotte dit te weten zal komen. Hij probeert haar uit zijn gedachte te bannen maar hij blijft dat naakte lichaam voor zich zien, zijn pik begint nu in zijn broek te knellen en ineens voelt hij weerstand. Lotte haar kontje drukt nu tegen zijn pik aan en dit was de laatste aanmoediging die hij nodig had om zijn zelfbeheersing te verliezen.
Zijn pik drukt nog harder naar voren en Lotte slaakt een klein kreetje als ze doorheeft wat er gebeurt, ze staat op en kijkt naar haar vader. Zijn ogen zijn veranderd en ze weet wat er nu in gebrand staat : LUST!. Haar lieve zorgzame vader ziet zijn eigen dochter als lustobject, ze begint wat te stotteren “papa.. nee.. nee, alsjeblieft niet”. “Kijk eens aan, je hebt je vader helemaal gek gemaakt” zegt de oude man lachend. Lotte begint zachtjes te snikken, ze weet niet meer wat ze moet doen. “Tja meisje, het is je eigen schuld, dus je zult je best mar moeten doen”. De man die naast Mark snijdt de touwen van de stoel door en eindelijk heeft Mark weer zijn handen los. “Trek je kleren uit pappie” zegt de oude man, “Het wordt tijd dat je dochter eens het één en ander leert”. Mark kijkt Lotte vol ongeloof aan, hij ziet haar prachtige lichaam en voelt dat zijn pik keihard is maar zijn vaderlijke gevoelens komen weer bovendrijven. Hij schudt zijn hoofd maar weet al wat er gaat gebeuren. De lucht wordt uit zijn longen geslagen en hij valt hoestend op de grond, Lotte schiet haar vader te hulp die kreunend van de pijn op de grond ligt.
“Ben je nou zo stom of doe je maar alsof” zegt de man, “we laten je echt niet gaan.. als je niet meewerkt schieten we je dood en zie je je dochter nooit meer terug”.

Mark krabbelt overeind en probeert weer op de stoel te gaan zitten, “Help je vader maar even met uitkleden, Lotte.. dat is je naam toch?”vraagt de man.
Lotte knikt en helpt haar vader plaats te nemen op de stoel. “We hebben geen keus” fluistert ze haar vader toe. Mark lijkt nog steeds niet toe te willen geven maar de pijn in zijn lijf is erg genoeg om zijn dochter haar gang te laten gaan. Ze begint zijn overhemd uit te trekken en zijn shirt, daarna volgt zijn broek en al snel zit ook Mark bijna bloot in de kamer. Zijn pik is nu duidelijk te zien, hij staat kaarsrecht overeind en smeekt om dat jonge kutje te mogen binnendringen. Markt probeert nog weerstand te bieden maar als ook zijn boxershort sneuvelt geeft hij de moed op.
“Heb je al eens eerder een echte mannenpik gezien” vraagt de oude man aan Lotte. “Ne..nee..nee..” stamelt Lotte” terwijl ze naar de stijve pik van haar vader kijkt.
“En je bent zeker ook nog maagd… of niet ?”. Lotte geeft geen antwoord maar kijkt haar vader smekend aan om haar te helpen, maar haar vader heeft alleen nog oog voor haar lichaam. “Nou.. ik vroeg je wat!” zegt de man weer, hij maakt een slaande belegging om haar te laten antwoorden. “Ja..ja..” stamelt Lotte weer.
De man glimlacht en ook de andere mannen staan zichtbaar te genieten van het dominante spel dat de oude man speelt. “Nou het wordt tijd dat je je vader eens wat gelukkiger maakt” zegt hij nors en hij duwt haar op haar knieën. Ze opent haar ogen en ziet de grote pik nog geen 30 cm van haar vandaan, de oude man pakt haar had beet en legt deze op haar vader schoot. “Komop, niet zo preuts….het doet geen pijn” grapt de man, “Maak je vader eens gelukkig” klinkt het weer.
Ze weet dat ze er niet aan ontkomt en legt haar handen op de pik van haar vader, haar vader staat nu bijna op springen nu hij al bijna 2 jaar geen seks meer heeft gehad. Haar zachte handen beginnen rustig te masseren en Mark is nu alle zelfbeheersing kwijt, zijn instinct heeft het overgenomen en het enige dat hem nog tegenhoudt zijn de mannen die hem juist tot dit hebben gedwongen. De oude man heeft in de gaten dat Mark geen zelfbeheersing meer heeft en grinnikt zachtjes.
“Stop maar meisje, je hebt je best gedaan.. je bent klaar zo” zegt hij vals. “Nog even en je mag je weer aankleden”. Lotte voelt ineens de stress wegebben, die hoopt dat het nu eindelijk over is. “Maar eerst moet je nog even je vader insmeren”, zegt hij en overhandigt haar een tube. Lotte aarzelt geen moment als ze weet dat dit het laatste is wat ze moet doen en pakt de tube aan en begint de pik van haar vader in te smeren totdat hij mooi glimt. “Perfect..nu is het helemaal klaar, bedankt Lotte” zegt de man vriendelijk. Lotte slaakt een zucht en staat op om haar kleren weer aan te gaan doen. Dan ziet ze de man een goedkeurend knikje geven aan de man naast hem, deze loopt naar haar toe en pakt haar beet. “Nee… laat me met rust, ik was toch klaar” krijst ze uit.
De man neemt haar mee en duwt haar naar voren zodat ze voorover gebukt over een tafel staat. “Je bent ook klaar” zegt de man lachend, “klaar om ontmaagd te worden”. De andere man pakt haar vader beet en duwt hem in de richting van Lotte, hij staat te trillen op zijn benen en ziet haar dan gebukt over de tafel staan. Haar heerlijke kontje steekt opwindend naar achteren en haar schaamlippen lonken naar hem. Hij heeft geen aansporing meer nodig en hij grijpt zijn dochter meteen beet zodat ze niet meer weg kan. “Pap.. neee, ik smeek je.. doe het niet!” kermt Lotte terwijl haar vader haar nek vasthoudt en ze zijn pik tegen haar kontje voelt prikken. Maar het is tevergeefs, haar smeekbedes doen niks meer en ze voelt hoe zijn pik de omgeving van haar vagina afspeurt naar haar lippen. Hij klemt haar stevig tegen zich aan en pakt stuurt met zijn andere hand zijn pik naar haar lippen, hij voelt haar warmte vlak voor zich en drukt zijn eikel tussen haar schaamlippen naar binnen. “Neee, neee!” kermt Lotte. Maar al het gekerm en gewriemel maakt haar vader nog geiler, hij voelt haar lippen wijken en drukt zijn lul hard naar binnen. Haar kutje wordt opgerekt en haar maagdenvlies kan geen weerstand bieden en ze slaakt een kreet van pijn. Ze voelt hoe haar vader als een gek op haar begint te pompen en hoe zijn zware lichaam op haar leunt. Gelukkig voelt ze de pijn snel afnemen omdat ze door al het glijmiddel zelf nat wordt. Haar vader begint te hijgen en ze voelt zijn adem in haar nek, ze spreidt gaar benen wat zodat de pijn afneemt maar dit geeft haar vader de kans om nog dieper in haar te komen. Hij begint nog dieper te stoten en ze is nu helemaal opgevuld door haar vaders pik. Hij begint zwaarder en zwaarder te hijgen en ze voelt zijn ballen tegen haar kontje aanslaan. Ze weet dat hij snel begint klaar te komen en ze weet dat het totaal geen zin heeft om op hem in te praten. Dan slaat hij allebei zijn armen om maar middel, zo strak dat ze zowat gaan adem kan halen. Ze voelt hoe zijn lichaam aan begint te spannen en dan ineens slaakt hij een kreet en begint haar maagdelijke kutje vol te spuiten met zijn zaad. Ze voelt de dikke klodders tegen haar baarmoedermond aanschieten en ze wordt volledig gevuld met haar vaders zaad. Haar jonge kutje weegt geen raad met de grote hoeveelheid.

Langzaam maar zeker kalmeert zijn ademhaling en glijdt hij uit haar, ze voelt hoe een beetje zaad uit haar glijdt maar het merendeel zit diep in haar.

Ze valt snikkend op haar knieën en begint zachtjes te huilen. Ze is ontmaagd door haar eigen vader!