Chat (60) -

Haar eerste negerlul op oudejaarsavond

reageer op dit verhaal
Dit sexverhaal bevat:

Elisabeth is een vrouw waar alle mannen hun hoofd voor omdraaien als ze haar zien lopen. Een sexy vrouw met een heerlijk lichaam. Ze kleedt zich ook graag vrouwelijk en loopt vaak op hoge hakken. Ze vindt het eigenlijk vreselijk als mannen haar nafluiten op tijdens een feest opjagen. Maar als het een neger betreft verandert dat alles. Een neger met een atletisch lichaam, zwarte huid en een enorme penis ; dat verandert alles.

Haar man is er inmiddels in aangewend. Eerst was hij stik jaloers als ze pornofilms keken waarin een blanke meid door een neger werd genomen. Ze werd direct nat en was voor alles in. Ze kon het dan ook niet laten om een opmerking te maken over de afmeting van de zwarte pik.. Bij Joost kwam dat eerst hard aan; hij heeft in volle toestand 16 centimeter.

Na enkele jaren was hij eraan gewend en vindt het zelfs geil . En dus op oudejaarsdag van 2010 was het zo ver. Zijn Elisabeth zou voor het eerst worden geneukt door een neger. Het was wachten op een neger van een speciaal ‘black call men’ bureau uit Amsterdam Zuid-Oost. Op de foto’s was Michael een neger om direct plat voor te gaan; groot, gespierd, good looking en een pik van 27 centimeter. Hij had super gespierde benen en billen. Bij het bekijken van de foto’s was Elisabeth al nat geworden.

Op de foto laat Elisabeth voor Michael haar poesje zien. Je kan aan haar mond zien dat ze gespannen is. Toen deze foto werd gemaakt stond Michael met zijn grote pik voor haar. Ze was zo gewillig om het ‘binnen te laten komen’. Hij was nog geen 5 minuten binnen en ze wilde direct geneukt worden. In deze stand op de rand van ons bed, schoof hij centimeter voor centimeter zijn dikken, grote pik naar binnen. Elisabeth hield zich stevig vast aan het bed en begon meteen te kreunen. Ik zag hoe de neger ritmisch tot haar doordrong. Met lange halen neukte hij haar.

Hij gaf haar een heftige tongzoen en pakte met zijn handen, Elisabeth bij haar borsten. Dat moet geweldig hebben gevoeld door haar plastic slettepakje. Slaafs keek ze omhoog, hem recht in de ogen. Hij voerde het ritme op en Elisabeth kwam al snel. En zo heftig, dat heb ik nog nooit meegemaakt.

Michael zijn zwarte knuppel glom van het vocht en hij raakte nu telkens met zijn ballen, haar billen. Wat een geil gezicht, die gespierde, zwarte hengst die zonder genade bleef doorbeuken. En weer kwam Elisabeth schokkend klaar. Ze is zeker 3 uur geneukt door de zwarte hengst en we hebben toen snel een nieuwe afspraak gemaakt.

Elisabeth was gaan liggen nu en ademde zwaar. De neger drukte zich op haar en je zag haar zwarte pakje kleven van het zweet. Ik kon het niet laten en tongzoende haar terwijl ze werd geneukt. Nu hoorde ik haar genots geluiden intenser dan ooit.