Chat (60) -

Kleine Merrie in Franse wei

1 reactie
Dit sexverhaal bevat:

Op een warme zomerdag in Frankrijk ging ik uit verveling maar een stukje fietsen over die smalle verlaten boerenweggetjes.
Ik was diep in gedachten verzonken, toen ik een kleine merrie zag staan.
Ze stond in een weilandje dat niet te zien was vanaf de weg..
Ik twijfelde even, maar de keus was toch snel gemaakt. Ik werd al geil bij de gedachte aan die merrie. Dus ik legde mijn fiets ergens in de bosjes waar niemand hem zag. Vervolgens verdween ik zelf in de bosjes, kroop onder het prikkeldraad door en begon de pony te aaien en lekker te strelen. Ik was ontzettend gespannen, want dit was mijn eerste keer. Diep van binnen dacht ik: oh nee, dit kan je niet maken. Wie geilt er nou op paarden?
Maar ja die gedachte heb ik gelijk van me afgezet en ik ging door met knuffelen.
Na een kwartiertje tilde ik even de staart van de merrie omhoog. Daar zag ik een lekker kutje... En ik kreeg gelijk een erectie!
Ik twijfelde even, maar toen verdween er toch een vinger in het lekkere sappige gaatje. Het was echt lekker warm en nat van binnen, en de shetlander leek het erg fijn te vinden.. ze ging steeds naar voren en naar achter. Als ik niks deed met mijn vinger, dan neukte ze zichzelf wel!
Ik heb haar denk ik tien minuten gevingerd, en toen ik zo geil werd heb ik mijn broek laten zakken en mijn lul diep in dat lekkere warme kutje gedaan. Ze vond dat erg fijn, aan al die sappen te zien. Zoveel vocht kwam echt niet alleen uit m'n lul hoor! Ik heb haar hard en diep geneukt, en dat kutje helemaal volgespoten. Het zaad stroomde eruit en druipte op de grond
Daarna heb ik haar nog even gevingerd en toen heb ik haar weer geaaid, voordat ik weer naar huis ging.

Die week ben ik nog een paar keer naar dat zelfde weiland gefietst.
Elke keer als het beestje me zag aan komen, draaide ze zich gelijk om en tilde haar staart al omhoog, zodat ik er gelijk bij kon! Ze kwam dan na me toegerend, en als ik nogmaar net in het weiland was duwde ze gelijk haar kont naar me toe met haar staart omhoog...

Die vakantie zal ik niet snel meer vergeten...

Heb jij na dit geile animalsex verhaal ook zin gekregen in een lekker geil Animalsex filmpje