Verkracht in Franse disco

reageer op dit verhaal

Verleden jaar ging ik met 3 vrienden op zomervakantie naar Zuid-Frankrijk. We hadden daar een appartement net buiten het centrum van de stad en op ongeveer 10 minuten met de auto vanaf het strand. Onze vakantie bestond dan ook voornamelijk uit op stap gaan en proberen meiden te versieren (met niet al te veel succes) en dronken te worden. De volgende dag sliepen we dan uit en gingen naar het strand om weer krachten op te doen voor de volgende avond.
Aan het eind van de vakantie had dit ritme me behoorlijk gesloopt. Op 1 van de laatste avonden was ik zo bekaf dat ik tegen m’n vrienden zei dat ik die avond thuis bleef. Ze lachte me uit en noemde me een mietje. Maakte me niets uit, ik was kapot, en nog geen minuut nadat ze waren vertrokken was ik al in een diepe slaap.
Zo’n 3 uur later was ik echter al weer wakker en voelde me behoorlijk goed. Ik voelde ook dat ik niet snel weer in slaap zou raken, en ik lag daar in bed maar te denken over de lol die m’n vrienden nu waarschijnlijk hadden. Ik besloot op te staan en ze te zoeken. We hadden die dag al gesproken over waar we die avond naar toe zouden gaan. Ik wist dus waar ik ze ongeveer moest zoeken, in een deel van de stad waar we nog niet zo vaak geweest waren.
Ik trok m’n sportslip uit zodat ik geheel naakt was en stapte onder de douche. M’n pik begon licht te zwellen toen ik dacht aan de meiden die ik mogelijk nog zou kunnen versieren. Ik wou mezelf bijna aftrekken maar besloot dit niet te doen. Mischien had ik die avond wel geluk en dan zou het zonde zijn me nu onder de douche leeg te spuiten. Ik stapte uit de douche, droogde me af, kleede me aan en ging op pad.
Aamgekomen in het stadsdeel waar m’n vrienden zouden moeten zijn liep ik diverse barretjes en discotheken in, maar ik vond m’n vrienden niet. Toen kwam ik bij een discotheek met een naam die in grote roze neonletters oplichte boven de deur. Ik liep er naar binnen in de hoop hier m’n vrienden te vinden. Het was er erg donker, en het duurde enige tijd voor ik wat zag. Ik liep ondertussen verder naar binnen richting de dansvloer. Daar was het wat lichter en mischien zag ik m’n vrienden wel op de dansvloer. Het was er behoorlijk druk en het viel me op dat ik eigenlijk helemaal geen meiden zag. Er drong nog niets tot me door totdat ik aandachtig de mensen op de dansvloer bestudeerde op zoek naar m’n vrienden. Alleen maar jongens die met elkaar dansden, en sommige behoorlijk intiem. Aan de rand van de dansvloer zag ik zelfs enkele jongens die elkaar stonden te tongen. Ik was in een homo disco beland!! Geschrokken draaide ik me om en liep zo snel mogelijk weer naar de uitgang. In m’n haast botste ik tegen wat jongens aan. Ik wou verder lopen maar ze zeiden iets tegen me en grepen me beet. Het was allemaal heel hectisch en donker, dus ik kon niet veel zien, maar ik denk dat er zeker zo’n 6 tot 8 jongens om me heen stonden van verschillende huidskleur. Ze spraken tegen me maar ik begreep er niets van en zei alleen maar “non comprendre”, een van de weinige franse dingen die ik kon zeggen. Ik wilde weglopen maar telkens duwde ze me terug. Toen pakte 1 van de jongens van achteren m’n beide armen vast en duwde die achter m’n rug. 1 van de jongens voor me, waarschijnlijk van noordafrikaanse komaf , stak z’n handen onder m’n t-shirt en streelde m’n borst en buik. Kort daarna voelde ik ook een hand via de broekspijp van m’n shorts langs m’n been omhoogglijden waarna de hand m’n in een strakke sportslip gehulde billen begon te masseren. Plotseling voelde ik overal handen die me betasten. Ze sleurde me wat verder naar achteren in de discotheek. Ik werd voorover over een barkruk heen gelegd. In een ruk werden de shorts van m’n kont afgetrokken. De zwarte sportslip die ik droeg werd omhoog en tussen m’n billen getrokken. Het zag er nu uit alsof ik een string aan had. Handen gleden over m’n strak gespannen dijen omhoog en omlaag, streelde m’n billen en gleden over de stof van m’n sportslip door m’n bilnaad. Plotseling pakte iemand die voor me stond me bij m’n haar en rukte m’n hoofd ruw achterover. Van de schok en de pijn opende ik m’n mond die onmiddelijk werd gevuld door een half erecte pik. Onmiddelijk probeerde ik hem uit te spugen. Dit had echter tot resultaat dat ik nog harder aan m’n haar werd getrokken wat zoveel pijn deed dat ik besloot te berusten in m’n lot en me in m’n mond liet neuken door de inmiddels volledig stijve penis.
Inmiddels voelde ik hoe m’n billen en dijen nu niet alleen vrij ruw werden gestreeld, maar dat ze ook werden gelikt door meerdere tongen. Al snel voelde ik hoe m’n slip opzij werd getrokken. Een tong gleed vanaf m’n ballen omhoog door m’n door twee handen wijd opengesperde bilnaad om vervolgens weer af te dalen naar m’n anus die vervolgens intens werd getongd. Hij probeerde met z’n tong m’n kontgaatje zowat te penetreren. Dit lukte niet, maar een met speeksel bevochtigde vinger was korte tijd later wel succesvol in het binnendringen van m’n kontje. Tot m’n eigen schrik constateerde ik dat ik eigenlijk best geil werd. Ik had een stevige erectie gekregen. Ik liet me ook niet meer alleen passief in m’n mond neuken maar liet m’n tong over z’n pisgaatje en rond de rand van z’n eikel glijden om hem vervolgens zover mogelijk naar binnen te zuigen. Ik voelde hoe hij bijna op klaarkomen stond, maar hij had andere plannen dan in mijn mond klaarkomen. Hij trok z’n pik terug uit m’n mond en liep om me heen. Hij duwde de jongen die me inmiddels met 3 vingers anaal vingerde opzij en ik voelde hoe hij z’n eikel tegen m’n kontgat aanduwde. Dit gat was door het vingeren al enigzins opgerekt maar het koste hem toch wel wat moeite om z’n dikke kloppende eikel langs m’n sluitspier te krijgen. Geholpen door het mengsel van geil en speeksel lukte dit uiteindijk toch, natuurlijk ook geholpen door het feit dat ik m’n sluitspier meer ontspande om zo de pijn te verminderen. In langzame halen stoote hij z’n forse lul steeds dieper tussen mijn billen.
Inmiddels was er een negeroïde jongen voor me komen staan en had z’n besneden pik uit z’n broek gehaald. Hij was nog slap maar zelfs op dat moment al indrukwekkend. Met een lichte dwang zoog ik hem naar binnen en begon z’n lul te likken en eraan te zuigen en van seconde tot seconde voelde ik z’n pik zwellen. Ondertussen werd ik furieus in m’n kont genaaid. De jongen werd enigzins gehinderd door m’n slip die steeds in m’n bilnaad wilde terugglijden. Toen hij hier genoeg van had scheurde hij in een ruk het kruis van m’n slip doormidden. Deze zat nu alleen nog maar met het heup elastiek om m’n middel en hij gebruikte dit als ware het teugels om me te berijden. Hij ramde z’n pik nu echt tot de wortel in m’n kont en ik voelde en hoorde z’n ballen tegen m’n billen slaan. Ik vond het moeilijk om me op het pijpen van die dikke negerpaal te concentreren.
Toen ik voelde hoe die jongen achter me op punt van ejaculeren stond mocht ik me daar echter volledig op concentreren. Hij had me nu met z’n beide handen stevig beet rond m’n heupen en pompte z’n lul in steeds hoger tempo diep in m’n aars. Toen hij klaarkwam had ik het idee dat hij probeerde ook z’n ballen in m’n anus te duwen. In golven spoot hij z’n warme zaad diep in m’n zojuist ontmaagde kontje.
Nadat ik van die eerste zaadlozing die ooit in mij plaatsvond was bijgekomen wou ik mij weer concenteren op het pijpen van die grote neger-schwantz, echter deze had plaatsgemaakt voor een meer doorsnee formaat piemel die een stuk gemakkelijker oraal te bewerken was. Waar die vette negerpik heen was verdwenen voelde ik al gauw. Het leek wel alsof iemand probeerde een bowlingbal in m’n kont te stoppen. De pik die me had ontmaagd was niet gering, maar dit was echt een heel ander kaliber. Ik probeerde m’n sluitspier zoveel mogelijk te ontspannen maar ook dit mocht niet baten. Hij kreeg hem er gewoon niet ingeperst. Hij gaf het echter niet op. Hij zij iets in het frans en ik werd door een man of 4 opgepakt en op m’n rug op een soort bank zonder leuningen neergelegd. Links en rechts van me zat een jongen die m’n benen zover mogelijk naar achter duwde, totdat m’n knieen zowat in m’n oksels zaten. De neger had inmiddels van een van z’n vrienden een tube glijmiddel gehad en smeerde dit nu op m’n wijd opengesperde anus en op z’n megapik. Het voelde nog steeds aan als een bowlingbal, maar hij drong nu wel in me binnen. Na enige tijd ging het zelfs redelijk soepel, iets wat ikzelf bijna niet kon geloven. In de positie waarin ik nu lag kon ik namelijk goed zien door wat ik werd gepenetreerd, en ik kon eigenlijk niet geloven dat die mahonie houten boomstronk in mijn kontgat zou passen. De jongens die mijn benen nog steeds vasthielden hadden inmiddels hun piemels voor een orale behandeling aangeboden. Ik draaide m’n hoofd beurtelings links en rechts om ze beide met m’n mond te verwennen. Om me heen stond een haag van jongens die vrijwel allemaal aan hun pik stonden te sjorren. Het zou nog een lange avond worden.
De neger die me doorneukte had z’n orgasme lang kunnen uitstellen maar nu hield hij het echt niet meer. Met z’n sterke handen tilde hij m’n heupen op en perste z’n neukstaaf tot z’n ballen in m’n kont en spoot ze helemaal leeg. Toen hij na een minuutje z’n slapper wordende pik uit m’n kont terugtrok werd dit gevolgd door een golf sperma die door m’n bilspleet naar m’n rug stroomde.
Vervolgens werd ik overeind getrokken. 1 Van de jongens die ik zojuist had gepijpt ging op z’n rug op de bank liggen. Zijn pik van gemiddeld formaat stak fier omhoog. Ik werd wijdbeens boven hem geleid met m’n rug naar hem toe. Ik wist wat er van me verwacht werd. Ik trok m’n billen van elkaar en zakte door m’n knieen. Hij stuurde z’n pik m’n opgerekte sterretje in. Met groot gemak liet ik me helemaal over z’n pik heen glijden en begon vervolgens ritmisch op en neer te bewegen. Hij trok me achterover zodat ik met m’n rug op zijn buik lag. Z’n lul zat nog steeds stevig in m’n kontje. Op dat moment kwam de andere jongen die ik had gepijpt voor me staan. Hij duwde m’n benen zo ver mogelijk naar achter en uit elkaar en propte vervolgens z’n stijve pik naast die van z’n maat in m’n kont. Ik werd nu dubbel gepenetreerd. De pik van de jongen onder me fungeerde als een spies terwijl de andere pik me steeds sneller doorneukte. De neger was inmiddels links van me komen staan en liet me z’n half erecte pik schoon likken en zuigen. Rechts van me stond een andere jongen die ik beurtelings pijpte. De aanblik van m’n dubbel gepenetreerde kont en al het andere om hem heen zorgde ervoor dat hij sneller kwam dan hij had gepland. Hij ramde hem diep in m’n mond en spoot dikke stralen zaad in m’n keel. Ik moest bijna kokhalzen. Vrijwel tegelijkertijd kwam de jongen die me van voren neukte klaar . Nog geen 10 seconden nadat hij z’n pik had teruggetrokken werd er alweer een volgende neukstaaf naar binnen geschoven. De jongen onder me pinde me nog steeds vast met zijn piemel en speelde ondertussen met mijn stijve pik. Na een paar rukjes kwam ik kreunend klaar en spoot m’n zaad over m’n eigen buik. Deze aanblik was voldoende om de jongen die me van bovenaf neukte te doen klaarkomen. De jongen onder me draaide me nu op m’n linkerzij en hij kwam op z’n zij achter me liggen. Ik trok m’n rechter knie op zodat hij hem er goed in kon rammen. Hij begon me furieus door te neuken. Ondertussen was er iemand voor het bankje neergeknield die ik in deze houding goed kon pijpen. De jongen achter kwam na een minuut of drie luid briesend klaar. Ik werd in die houding door nog 6 of 7 andere jongens doorgeneukt terwijl ik een pik of 10 oraal onder handen nam, resulterend in nog 4 ejaculaties in m’n mond of gezicht.
Toen was de zwaargeschapen neger weer enigzins gerecupereerd. Eerst knielde hij voor me zodat ik hem weer kon pijpen. Hij wachte tot de jongen die me doorneukte z’n kwakje in m’n darmen had gespoten en draaide me toen op m’n buik op het bankje. Ik wist wat er ging komen en duwde vrijwillig m’n kontje iets omhoog en trok m’n billen zover mogelijk uit elkaar. Door de dubbele penetraties en de grote hoeveelheden geil en glijmiddel in m’n kont kreeg hij hem nu wel in mijn kont geperst. Aanvankelijk met wat moeite maar al snel redelijk soepel. Z’n mega neukstaaf vulde me totaal op. M’n eigen pik werd ook weer keihard en schuurde in het ritme van de neukbeurt die ik onderging over het bankje. Na een paar minuten kreeg ik een tweede orgasme. Bij die neger duurde z’n tweede orgasme wat langer. Hij pompte m’n kontgat wel een kwartier lang door voordat hij schokkend over m’n billen klaarkwam.
Daarna volgde er nog een uur of zo waarin ik door nog een pik of 20 a 30 oraal en anaal werd gebruikt. Daarna was er rust. Ze waren allemaal verdwenen. Ik lag nog 10 minuten na te hijgen. M’n hele lichaam, maar vooral m’n gezicht en m’n billen, was bedekt met sperma. Ik stond op van de bank. Zodra ik stond voelde ik een stroom sperma uit m’n kont lopen die langs m’n dijen naar beneden droop. Het enigste kledingstuk wat ik nog aan had was de stukgescheurde sportslip rond m’n heupen. Ik keek om me heen en zag her en der om me heen kledingstukken van mezelf liggen. Ik verzamelde deze en liep op wankele benen naar het toilet. Daar waste ik me zo goed als mogelijk bij het fonteintje. Op de wc poepte ik een lading sperma uit. Ik propte een prop wc-papier tussen m’n billen om dat hier maar sperma uit bleef stromen, en kleedde me aan. Ik liep zo goed en zo kwaad als het ging naar ons appartement. M’n vrienden waren al thuis maar lagen gelukkig in een roes van alcohol al te slapen. Ik heb me daarna snel gedoucht en ben in bed gekropen.

Gelukkig heb ik er niets aan overgehouden behalve een geile ervaring en herinnering.