Chat (60) -

De eerste keer met de hond.

reageer op dit verhaal
Dit sexverhaal bevat:

Hoi lieve lezers, ik ben Marijke ben 17 jaar oud heb donker blond haar en ben 1.74 lang en een mooi lichaam. het was op een mooie lente ochtend toen het allemaal begon. mijn ouders waren weg naar texel voor een weekendje alleen en ik was alleen thuis met onze hond bobby een duitse herder. toen ik wakker werd liep ik in mijn stringtje over de overloop naar de badkamer. op de overloop lag bobby te slapen. toen ik langs hem liep aaide ik hem over zijn koppie maar zag in mijn oog hoeken iets roze achtigs tussen zijn benen. het was zijn lul die half uit zijn velletje was geschoven. ik dacht hoe het zou zijn om hem af te trekken. opeens ging er een geil gevoel door me heen en ik pakte zijn lul beed en begon eraan te trekken.

Bobby leek alles goed te vinden en begon een beetje te hijgen. al snel was zijn lul enorm groot en stijf ik denk wel 20 cm. hij kwam al snel en mijn kutje wax al behoorlijk nat geworden. ik liet zijn lul los en likte mijn ondergespoten vingers af het smaakte niet gek. Ik liep verder naar de douche maar ineens stond bobby op en besprong me van achter er ging een geil gevoel door me heen en ik knielde vrijwel automatisch. ik voelde zijn gigantische lul door mijn nacht slipje. ik trok mijn slipje op mijn knieen en vrijwel meteen schoot zijn enorme lul in mij natte kutje hij was enorm en hij stoote hevig in me sneetje.

Bij iedere stoot duwde ik mijn kontje naar achter hij ging dieper en dieper. ik hield het niet langer en kwam keer op keer hevig klaar. het kutgeil en sperma droop bij me dijbeen naar beneden. ik was enorm geil. toen booby uit me kwam pijpte ik hem. hij spoot me helemaal vol. ik slikte alles in een keer door.

Dit geile dierensex verhaal is ons anoniem toe gestuurd. Heb jij ook nog een geil verhaaltje? Mail het ons door
Geile dierensex films bekijken?