een bezoekje in de badkamer

reageer op dit verhaal
Dit sexverhaal bevat:

Na thuis gekomen te zijn op een donderdag namiddag in juni, besloot ik meteen een douche te nemen om me van het vieze zweet te ontdoen na een dag hard werken. Mijn vrouw Angelique deed ondertussen wat huishoudelijk werk.

Zo was het dat ik na zo'n 15 minuten douchen poedelnaakt in de badkamer stond; een badkamer die ik overigens nooit op slot doe omdat ik nou eenmaal niets te verbergen heb voor mijn vrouw.

Terwijl ik mijn haar droogde met een handdoek, zag ik onder de handdoek door dat er iemand de badkamer was ingekomen, en wist niet beter of het was Angelique. Totdat ik de handdoek voor mijn ogen weghaalde en tot mijn verbazing mijn 18 jaar oude nichtje Nadine zag staan, als aan de grond genageld. Terwijl ze met grote ogen naar haar spiernaakte oom keek, kon ze uitbrengen wat ze kwam doen.

"Ik...eh...kwam alleen langs om een DVD-tje van je te lenen, omdat er vanavond niets bijzonders op de televisie komt. Lique (zoals mijn vrouw genoemd werd door familie en vrienden) liet me binnen en zei dat ik naar boven kon gaan om zelf een DVD uit te kiezen. Ze is zelf de deur uit gegaan om nog wat boodschappen te doen."

Terwijl de blonde, knappe tiener me dit ietwat gehypnotiseerd ogend vertelde, deed ik geen enkele poging mijn naaktheid te verbergen, en ik wist niet eens echt waarom.

Nadine liet haar ogen glijden over mijn lichaam, en ik zag dat haar blik zich fixeerde op mijn kruis. Ik keek zelf omlaag en keek van bovenaf naar mijn grote en welige bos bruin schaamhaar, en mijn pik en ballen; een pik die met kleine schokken groter leek te worden, en laag hangende, volle ballen. Mijn blik ging weer omhoog en ik zag mijn nichtje haar lippen likken. We zeiden niets, en de spanning was te snijden. Normaal had zij allang verlegen uit de badkamer moeten lopen, of ik mijn blote klokkenspel moeten bedekken, maar geen van beiden gebeurden.

Het was na een aantal stille seconden dat mijn nichtje plotseling naar me toe kwam lopen, haar ogen op die van mij gericht, en haar handen op mijn borstkas legde. Vervolgens voelde ik haar hete adem over mijn gezicht toen ze haar mond kreunend opende, en haar natte tong, zonder waarschuwing hard tussen mijn lippen drukte. Zonder schaamte tongde mijn 18 jaar oude nichtje me in mijn eigen badkamer, alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Haar handen lagen nu op mijn heupen en haar zachte borsten drukten via haar T-shirt tegen mijn borstkas aan. Ik voelde dat haar tepels stijf waren en in mijn huid priemden. Ondertussen vloeide haar warme speeksel rijkelijk mijn mond in. Ik pakte haar bij haar achterhoofd, mijn vingers in haar blonde haren, en drukte haar gezicht – en haar lippen – nog strakker tegen de mijne. Kreunend en kwijlend tongden we elkaar nu nog heviger. Het was alsof een dam was doorbroken.

Ik had altijd van die flitsen in mijn hoofd als ik Nadine zag; flitsen van hete seks met haar. En nu stonden we gewoon hier in mijn badkamer hitsig en nat te vrijen, en het was geen fantasie.

Ze wentelde haar onderlichaam krols tegen de mijne en haar spijkerbroek schuurde langs mijn huid. Mijn vrije hand legde ik op haar sappige kont. Plotseling kwamen onze monden met een luide smak van elkaar, en sliertjes speeksel hingen tussen onze lippen.

"Ik kon gewoon niet anders," zei ze hees met toegeknepen ogen vol lust. "Ik zag je zo staan, oom Jan. Naakt, met die grote pik, die bos haar en die grote ballen. Het maakte me geil. Toen ik merkte dat je me niet wegstuurde, en je ook niet bedekte, dacht ik dat je mij ook wilde."

"Als je eens wist hij graag ik wil," antwoordde ik. "Hoe lang ik al wil. Weet je hoe het is om je groot te zien worden. Hoe het is om te zien hoe je tieten groter worden, hoe je kont voller wordt, en hoe je steeds makkelijker over seks praat? Hoe kan een man zo'n lekker stuk vlees in zijn eigen huis blijven zien als je langskomt, zonder heet van je te worden?"

"Dus je hebt al een tijd een geil oogje op me," vroeg Nadine retorisch met een ondeugende glimlach. "Ik vraag me af hoelang je er al over fantaseerde je pik in mijn natte gleuf te steken. Als ik het had geweten; dat was leuk geweest. Maar nu mag je. Je mag alles met me doen. Ik wil dat je alles met me doet. Ik ben zo geil. Mijn eigen oom neuken. Ik ben er nat van."

"We hebben niet lang, Natas. Angelique zal denk ik over een kwartier terug zijn."

"Zodra we de deur beneden horen dichtslaan, ga ik snel naar de leeskamer om een DVD te zoeken", zei ze en ik knikte instemmend.

Wild van lust kwamen onze lippen weer op elkaar, en onze tongen kwamen terecht tussen onze mondhoeken terwijl we weer heet vreeën. We neukten bijkans elkaar's mond met onze tongen. Ondertussen ritste mijn nicht de gulp van haar broek open, en schoof deze tot onder haar kont. Terwijl we speeksel bleven uitwisselen kon zij nu met haar handen over mijn pik en ballen glijden, en ik kon met mijn vingers over haar kruis gaan met een hand, en stopte de vingers van mijn andere hand tussen haar malse billen. Terwijl ze me nu langzaam stijf trok met haar warme vingers, ontlokte ik een luide kreun uit haar keel door zowel haar glibberige spleet als haar poepgaatje te bevoelen met mijn vingers. Ze genoot hier duidelijk van.

"Mmmm... Ik hou ervan als iemand met mijn aars speelt. Daar word ik geil van," zei ze terwijl ze me pal in mijn ogen keek. Ik vond het ongelooflijk geil om een jonge meid als zij woorden als "aars" te horen zeggen. Het voegde iets toe wat ik niet goed met woorden kan omschrijven. Misschien een extra soort perversie, bovenop de incest met mijn 18 jaar oude nichtje.

Ze zakte door haar knieën, waardoor mijn vingers tussen haar dijen en haar billen vandaan kwamen. Mijn nichtje nam zonder aarzeling vervolgens in een hap mijn halfstijve leuter tussen haar lippen. Haar zachte tong en warme speeksel gingen binnensmonds over mijn eikel terwijl ze omhoog in mijn ogen keek. Haar hoofd snel op en neer bewegend, met het blonde haar erachter aan zwiepend, zoog de 18 jaar oude meid me hard en snel af. Twee vingers en een duim had ze om de wortel van mijn paal gesloten en haar lippen kwamen tot aan die vingers. Mijn paarse helm kwam tot aan haar huig. Nadine kreunde en smakte luid op mijn lul terwijl ze me stevig pijpte.

"Houd jij er ook van als er iemand met je aars speelt?" vroeg ze nadat haar mond met een slurp van mijn knots kwam, om haar eerdere opmerking vervolg te geven. Maar ze leek niet eens geïnteresseerd in het antwoord, want de vingers van haar vrije hand waren al tussen mijn billen gegleden, en ik voelde haar vingertoppen stevig over mijn hol glijden. Terwijl ik van het gevoel genoot, hield ik mijn eigen vingers onder mijn neus, en genoot van de geur van haar kut en reet eraan.

Dit alles duurde niet lang, want met in het achterhoofd de wetenschap dat mijn vrouw snel terug kon zijn, wilde ik Nadine snel laten voelen hoe het is om daar haar oom flink gebeft te worden.

Ik tilde haar bovenop de wasmachine, en trok haar spijkerbroek en haar tanga omlaag en uit. Ze zag er zo ongelooflijk geil uit; een compleet kaalgeschoren kut. Het was niets meer dan een roze snee tussen dikke, gezwollen buitenste schaamlippen. Bij mij was 't het een of het ander; of helemaal behaard, of helemaal kaal. Mijn vrouw was behaard omdat ze wist dat dit mij geil maakte; mijn gezicht in een harige, geurige kut duwen. Maar de kale snee van mijn nicht zag er ook prachtig uit.

Terwijl Nadine achterover leunde op haar ellebogen en haar benen spreidde, kwam haar geile kut haast als vanzelf opengespreid. Vervolgens dook ik met mijn gezicht tussen haar warme dijen en haalde dorstig mijn tong van onder naar boven, van haar reethol tot haar gezwollen klit. Telkens weer. Ik veranderde vervolgens van tactiek door mijn snuit diep in haar vulva te begraven en gewoon op haar gladde, kleverige snee te zuigen. Ik genoot van de geile geur van de kut van mijn nicht terwijl ik de sappen diep vanuit haar spleet zoog. De slurp- en kreungeluiden die ik maakte klonken gedempt doordat mijn mond zo compleet tussen haar vette schaamlippen zat.

Nadine had haar hand op mijn achterhoofd en trok mijn gezicht hard tegen haar warme, slijmerige kruis en wentelde haar neukgrot wulps heen en weer tegen mijn snuit.

"Bef me. Zuig mijn geile, natte kut, oom," kreunde de tiener hardop. "Zuig het sap uit mijn geile snee." Ze legde haar warme, zachte dijen bovenop mijn schouders en kruiste haar benen achter mijn rug, om met behulp van die zelfde benen mijn hoofd harder in haar boterzachte kut te duwen.

Na vervolgens minutenlang op haar gezwollen klit te hebben gesabbeld, legde ik mijn handen in haar knieholtes, en drukte haar benen naar achteren, tot haar knieën bijna tegen haar tieten aanzaten. Ik beval haar om haar benen met haar armen in die positie te houden, en trok met beide handen haar zachte billen uit elkaar. Hierdoor rekte ik tevens automatisch haar gerimpelde ster ietwat open. Nadat ik met mijn vingertoppen even wat met het zachte, ietwat ruw aanvoelende weefsel rond haar kont opening had gespeeld, zette ik mijn mond erop en begon kreunend haar aars te tongen.

"Oh Jezus. Dat is zoooo lekker," reutelde mijn nichtje, genietend van mijn natte tong op haar kontgat. "Lik mijn aars. Ga met je tong over mijn reet."

Genietend van zowel de geur als de smaak lebberde ik over haar heerlijke ster. Ik wroette erin met mijn tongpuntje en boorde uiteindelijk mijn tong zover mogelijk naar binnen. Met stotende bewegingen van mijn hoofd drukte ik mijn tong dieper en dieper haar kont in, en was me er van begin tot eind van bewust dat ik hier mijn tong in de nauwe kontkier van mijn nicht stond te stoten.

"We moeten het afmaken, Natas. Ze kan elk moment thuiskomen," zei ik uiteindelijk, teleurgesteld dat we ons moesten haasten.

Ik sloeg mijn arm om haar middel, en terwijl ik recht overeind stond, liet ik mijn nicht vanaf de wasmachine bovenop mijn stijve pik zakken. Langzaam maar zeker gleed haar hete kut over mijn tamp heen tot de opening van haar kut om mijn wortel klemde. Nadine sloeg haar armen om mijn nek, en haar benen om de mijne als een soort aapje, en zo tilde ik mijn 18 jaar oude nicht op en neer over mijn harde staaf. Ik nam haar billen in mijn handen, en met haar kont in mijn handen wipte ik haar op en neer. We tongden wederom hitsig terwijl haar lichaam keer op keer over mijn pik heen zakte.

Zo duurde het minuten tot ik mijn ballen eindelijk voelde samentrekken en wist dat ik op het punt van komen stond, wat ik haar dan ook meedeelde.

"Spuit me vol, oom. Spuit je zaad mijn kut in. Ik ben aan de pil, en ik wil je zaad in me voelen als ik zo direct naar huis fiets. Naar huis fietsend met je geile sperma soppend in mijn kut."

"Vieze meid. Als je het zo graag wilt, zal ik je helemaal volspuiten."

Terwijl ze volledig om me heen geslagen zat met armen en benen, voelde ik mijn zak leeglopen en mijn pik schokken. Met mijn wijsvinger gleed ik zover mogelijk haar aars in en Nadine kirde van verassing en plezier, om vervolgens haar reet spieren om mijn penetrerende vinger aan te trekken.

"Hier kom iiiikkk..." riep ik het uit (maar niet hard genoeg om de buren te waarschuwen) en beukte een aantal keren hard op haar onderlijf in, sliert na sliert warm sperma haar kut inschietend. Door de energie die dit kostte moest ik haar laten zakken tot ze op haar eigen voeten stond. Maar met gebogen knieën wist ik op de een of andere manier toch in haar te blijven tot mijn leuter helemaal leeg gelopen was.

Puffend bleef mijn nicht even aan me hangen met haar armen om mijn nek en mijn verslappende leuter in haar volle, kleverige snee.

Uiteindelijk deed ze snel haar slip en broek weer aan, zo goed en kwaad als het kon mijn zaad binnenhoudend, en liep snel de badkamer uit en de leeskamer in om een DVD-tje uit te zoeken. Ondertussen kleedde ik me aan, ervan gaande dat Angelique snel weer thuis zou zijn.

Terwijl Nadine met DVD film in de hand de leeskamer uit kwam, breed grijnzend naar mij, hoorden we beneden mijn vrouw de deur binnenkomen.

"Ik ben er weer," riep ze vrolijk, zoals ze bijna altijd deed. Ze was super knap, en super lief, en ik voelde me een beetje schuldig voor het feit dat ik dit achter haar rug om had gedaan. Maar ik kon de gelegenheid gewoon niet voorbij laten gaan om mijn hitsige nichtje te palen. Die kans zou ik misschien nooit meer hebben gekregen.

Nadine gaf me nog een natte tongkus, en liep vervolgens naar beneden, waar ik haar nog gedag hoorde zeggen tegen haar aangetrouwde tante voordat ze de voordeur uit ging.

Een ding was zeker; dankzij mijn nicht was ik nu zo geil dat ik Angelique later vandaag stevig ga verwennen met de wildste, heetste seks die ik haar kon geven.

Precies zoals ze dat altijd graag had.