eerste date via een online datingsite.

reageer op dit verhaal
Dit sexverhaal bevat:

Het was een warme zomeravond en John zat op zijn bed, starend naar het scherm van zijn laptop. Hij had zich net aangemeld voor een online datingsite en was nu op zoek naar een leuke meid om mee af te spreken. Hij was erg nerveus, want hoewel hij wel eens eerder had gedate, had hij nog nooit een online date gehad.

Hij begon te bladeren door de profielen van de vrouwen in zijn omgeving en zag een meisje met lang, donker haar en mooie bruine ogen. Ze had een glimlach op haar gezicht die hem aansteeklijk vond. Hij klikte op haar profiel en las haar bio. Ze leek erg leuk en had dezelfde interesses als hij.

Zonder er te lang over na te denken, stuurde hij haar een bericht. Hij vroeg of ze zin had om samen wat te gaan drinken en een film te kijken. Tot zijn verbazing reageerde ze snel en ze stemde ermee in om af te spreken.

Op de avond van hun date was John nog steeds erg nerveus. Hij kleedde zich zorgvuldig aan en vertrok naar het café waar ze hadden afgesproken. Toen hij daar aankwam, zag hij haar al zitten aan een tafeltje met een glimlach op haar gezicht.

Ze stond op om hem te begroeten en hij was op slag verliefd. Ze was nog mooier dan op haar foto's en ze had een heerlijke persoonlijkheid. Ze praatten gemakkelijk met elkaar en de tijd vloog voorbij.

Na het drinken besloten ze om naar de film te gaan. Ze kusten elkaar voor het eerst toen ze naar binnen liepen en John wist dat hij verkocht was.

Na afloop van de film bracht hij haar naar huis en ze maakten nog een afspraak voor de volgende week. John kon niet geloven dat zijn eerste online date zo goed was verlopen. Hij had nooit gedacht dat hij op deze manier verliefd zou worden, maar hij was dankbaar dat hij het had gedaan.

Vanaf die avond was hij verknocht aan het meisje met de mooie bruine ogen en het aanstekelijke glimlachje. Hij wist dat hij voor altijd van haar zou blijven houden.