De lekkere en geile Rens Deel 2

reageer op dit verhaal
Dit sexverhaal bevat:

Ik bood mijn vingers aan aan Rens, die er even naar keek. Ze zag nog plakkerige resten zitten van het goedje dat ik met mijn vingers uit haar aars had gelepeld, en nam ze vervolgens in haar mond. Kreunend proefde ze haar eigen rectale sap, en zoog mijn vingers compleet schoon.

“Mmmmm. Als ik had geweten hoe geil en lekker dat smaakt. Had ik veel eerder mijn vingers afgelikt na het vingeren van mijn reet. Ik vraag me af hoe het zou zijn om het sap van mijn zusje van mijn vingers te likken”.

“W..wat? Hoe bedoel je, het sap van je zusje”, reageerde ik overdonderd.

“Ja, dat klopt. Ik en Hetty nemen elkaar al jaren regelmatig flink te grazen. Wat vindt je daarvan”.

Rens keek me indringend aan, benieuwd naar mijn reactie.

“Ik kan me daar op dit moment weinig bij voorstellen”, zei ik terwijl ik me een mentaal plaatje probeerde te vormen.

Toen dit gelukt was, schoten de vlammen door mijn lendenen. Hetty was een meisje, twee jaar jonger dan ik, 7 jaar jonger dan Rens, die wat vulgariteit veel van haar oudere zus had geleerd. Hetty was een brunette, niet echt knap, maar zeker niet lelijk. Minder goed bedeeld dan Rens wat borstomvang betrof. Maar net als bij Rens had ik al talloze malen gefantaseerd over hoe het zou zijn om mijn leuter in één van haar lichaamsopeningen te steken.

Het beeld in mijn hoofd van Rens en haar jongere zus, bovenop elkaar in 69, hevig slurpend, deed me sidderen.

“Ik denk dat je je inmiddels wel wat heb voorgesteld”, zei Rens toen ze mijn lichaamskronkeling zag.

“Ik zal je nog een beetje verder helpen. Ik zal je een voorbeeld geven van een typische nacht, minder dan een week geleden. Ik liep Hetty’s kamer in. Onze ouders lagen in een diepe slaap. Onze broer ook. Hetty zag me binnenkomen en deed een schemerlamp aan. Ze begon te glimlachen en ging een beetje rechtop zitten. Ze trok haar benen onder de dekens vandaan, en spreidde ze met haar knieen een beetje opgetrokken. Haar witte slipje had een natte plek en haar dikke schaamlippen waren al zichtbaar. Het bruine haar stak langs de zijkant. Terwijl ik langzaam naar haar toeliep, had ze haar hand tussen haar benen gebracht en ze begon hard over haar kruis te wrijven. Jezus, de geur van haar kut was op meters afstand te ruiken. Ze liet haar hand in haar slipje glijden en ik zag dat ze zichzelf flink begon te raggen. Ik was inmiddels met mijn knieen op het bed gekropen en kwam steeds dichterbij. Hetty haalde haar drijfnatte hand uit haar slipje en stak ‘m uit. Ik wachtte geen seconde en nam haar vingers in mijn mond. Ik zoog kreunend het kutsap van de vingers van mijn zusje, en trok toen snel haar slipje uit. Als een bezetene drukte ik haar benen uit elkaar en keek naar die geile, druipende poes. Ik zeg druipend, omdat een sliert kutsap langzaam op het bed droop. Ik kroop naar voren, en tongde een minuut of zo met haar. Daarna kroop ik weer terug naar onderen en begroef zonder aarzeling mijn gezicht hard en diep in haar boterzachte gleuf. Terwijl mijn neus in haar poeshaar zat, likte ik met lange halen tussen haar dikke bruine schaamlippen door. Een waterval van nattigheid sijpelde over en langs mijn tong. Om onze familie niet wakker te maken kreunde ze zacht, maar ze wilde het wel uitgillen. Ze tilde haar benen omhoog, en legde ze over mijn schouders. Ik voelde haar warme, zachte dijen tegen mijn oren en wangen terwijl ik met mijn tong haar soppende gleuf bleef naaien. Zo befte ik de kut van mijn zusje voor meer dan een kwartier. Ze is zeker 3 keer klaar gekomen en ik heb al haar geil opgedronken. Wat er dan op volgt is voor ons niet meer dan normaal. Ik tilde haar benen op en drukte ze naar achteren. Hetty sloeg haar armen erom heen om ze zelf vast te houden.

“Doe het”, fluisterde ze tegen me, “Je weet hoe lekker ik het vind om je tong daar te voelen”.

Dus ik trok haar billen zo ver mogelijk uit elkaar, en ik kon haar heerlijke kontgaatje al ruiken. Haar rimpelige bruine ster trok samen en liet weer los. Ik word altijd zo botergeil als ik dat zie. Ik verzamelde een tong vol spuug en begon uiteindelijk stevig over het poepgaatje van mijn zusje te lebberen. Hetty wiebelde met haar kont terwijl ik met mijn tong over haar aars bleef glijden. “Neuk het”, fluisterde ze, “neuk mijn kont met je tong. Steek je tong in mijn reet en naai me ermee”.

Dergelijke geile taal geilt me zo op, zeker als het van mijn zusje komt. Ze is nou éénmaal nog jong (opmerking van de auteur: niemand in mijn verhalen is jonger dan 16). Dus ik probeerde haar konthol open te trekken met mijn vingertoppen, wat een klein beetje lukte, en drukte mijn tong zo hard en diep mogelijk in haar anus. Ik stootte mijn hoofd hard op en neer en gaandeweg kon ik steeds dieper komen met mijn tong. Het gevoel van die zachte, warme billen tegen mijn wangen was zooo lekker. Hetty kneep me steeds weer naar buiten maar ik drukte weer net zo hard terug. Ik neukte haar heerlijke aars met mijn tong, tot mijn kwijl haar snee zo glibberig had gemaakt, dat ik zonder problemen niet één maar twee en daarna drie vingers ineens in haar reet kon schuiven. Je had moeten zien hoeveel moeite ze had om het niet uit te gillen en mijn familie wakker te schreeuwen. Waarschijnlijk had ze dat op dat moment niet eens zo erg gevonden. In ieder geval, Tim, ik vingerde haar aars en begon haar kut weer te beffen en slurpend maakte ik haar weer klaar.”

“En andersom? Heeft ze nog iets bij jou gedaan”, vroeg ik Rens, hunkerend naar het vervolg.

“Wat denk jij? Dat ik iemand zo geil maak alleen maar voor hun plezier? Natuurlijk niet. Nadat Hetty was bijgekomen, draaiden we om, zodat ik lag en zij tussen mijn benen kroop. Ik spreidde wijd voor mijn zusje en trok mijn knieen een beetje op. Veel zin om te wachten had ze niet. Ik voelde haar warme adem op mijn spleet, en haar neus tegen mijn kut. Ze snoof hard en zei dat de geur van mijn kut de lekkerste geur was die ze ooit had geroken. Ik wist natuurlijk dat ze dat vooral zei omdat ze zo geil was. Maar toch. Ze trok met haar vingers mijn kleverige lippen uit elkaar en begon dikke klodders speeksel op mijn kut te spugen, net zolang mijn gleuf droop van haar kwijl. Haar warme spuug droop tussen mijn billen over mijn aars en dit idee liet me het bijna uitschreeuwen, maar ik was me net op tijd bewust van het feit dat mijn ouders in de kamer ernaast lagen te slapen. Hetty begon mijn clit te masseren met haar vingers terwijl ze haar spuug met haar tong in mijn kut perste. Soppend gleed haar zachte tong steeds diep in mijn poes. Ik kneedde mijn tieten zodanig dat mijn moedermelk echt alle kanten opspoot. Mijn nek, mijn buik, de dekens, alles werd op een gegeven moment nat van mijn borstsappen. Ik hoorde hoe mijn zusje echt lag te slurpen terwijl ze mijn kut bleef schoon likken. Haar vingers bleven over mijn kittelaar glijden en dat maakte me doller met de minuut. Het kwijl tussen mijn billen gaf een plakkerig gevoel; bij elke beweging gleden mijn billen langs elkaar en voelde ik het plakken. Mijn zusje liet me zo meer dan 5 keer klaar komen binnen een half uur. Ik was al uitgeput, maar zij bleef door gaan. Ze drukte opeens haar gezicht tussen mijn billen en haar neus stevig tegen mijn bruine kier. Vervolgens snoof ze aan mijn aars voor meer dan een minuut. Het leeg wel een drugsverslaafde, verslaafd aan de geur van mijn stronthol. “Jezus, Rens, je reet ruikt zo geil”, zei ze en probeerde een stukje van haar neus in mijn kontgaatje te krijgen.

“Kom, Rens, ik wil liggen met je kont op mijn gezicht”, zei ze plotseling en aan haar ruwe bewegingen te zien kon ze haast niet meer beheersen.

Dus ik stond op en Hetty ging op bed liggen, met haar benen buiten het bed, zodat er flinks wat ruimte om haar hoofd was. Ze pakte mijn arm en zei:”Hurk boven mijn hoofd met je gezicht naar mijn kut”. Dus ik klom over haar hoofd, en hurkte zodanig dat mijn billen door die houding uit zichzelf wijd open stonden. Ik voelde Hetty’s handen op mijn billen, en ze begon als een doldrieste haar tong keihard in mijn bruine snee te boren. Ik voelde hoe haar kwijlende tong zich steeds dieper in mijn aars vastzoog, en met een “plop” eruit kwam. Ik voelde hoe mijn kont steeds glibberiger werd en die warme tong van mijn zusje die steeds dieper in mijn reet kwam voelde geweldig. De tijd dat ze haar tong even in mijn spleet liet zitten werd steeds langer; dan voelde ik haar wangen strak tegen mijn billen en die druipende tong echt diep in mijn poepgaatje, krioelend.

Alsof dat niet genoeg was begon ze ook nog eens hard op de buitenkant van mijn aarshol te zuigen. Terwijl haar tong in me zat, zaten haar lippen strak over mijn opening en ze zoog smakkend op mijn hol. Ik wilde het gevoel nog onderdrukken, maar ik kon er niks aan doen. Dat zuigende gevoel op mijn reet, ik kon gewoon niet voorkomen dat ik een scheet moest laten. Dus liet ik een scheet, recht in de mond van mijn zusje. Doordat haar tong nog diep in mijn anus zat, kwam er een piepend geluid. Toen ze haar tong uit mijn snee haalde, werd het een geluid zoals je hoort als een ballon opeens hard leegloopt. De geur was ongelooflijk, maar Hetty, het was echt niet te geloven, snoof weer aan mijn ster, en begon gewoon weer mijn kont te neuken met haar tong alsof er niets gebeurt was. Ik zag dus geen reden om sorry te zeggen. Als ze het geil vond, waarom zou ik dan? Ik moet je eerlijk zeggen, Tim, ik ben nooit harder en beter klaargekomen dan toen met de tong van mijn zusje diep in mijn kont. Ik schudde en schommelde, maar Hetty greep me vast bij mijn heupen en zoog zich hard vast tussen mijn billen. Mijn sap droop in slierten op haar nek en tieten terwijl ik klaarkwam, en zij gewoon door bleef gaan op mijn reet te zuigen. Dit duurde minuten, maar uiteindelijk kwam haar tong uit mijn hol en kroop ik tegen haar. We tongden nog lekker, ik proefde mijn eigen reet, en vielen uiteindelijk in slaap, en zodra ik wakker werd, ging ik snel terug naar mijn eigen kamer. Ik zal de geur, de kontgeur die in haar kamer hing toen ik wegging niet vergeten”.

“Ik kan haast niet geloven dat dit waar is”, reageerde ik. Door haar hele verhaal heen was mijn pik zonder stimulatie weer op volle oorlogssterkte gekomen en ik vroeg me hardop af hoe het zou zijn om een triootje met Rens en haar zusje te houden. Het idee van twee zussen die mij en elkaar helemaal dol neuken wondt me op zoals nooit tevoren.

“Als je echt wilt, kan ik er voor zorgen dat je binnen een paar dagen je zin krijgt”, zei Rens.

“Maar eerst vind ik dat je moet belonen voor dat geweldige anale orgasme wat je me hebt gegeven. Ga maar liggen, dan laat ik je voelen wat je nog nooit hebt gevoeld”.

Rens en ik verwisselden van plaats en nu lag ik met benen wijd, klaar voor een hemels plezier zoals ik nog nooit had gevoeld. Ze pakte zonder oponthoud mijn pik en begon me langzaam af te trekken, terwijl ze me speels in de ogen keek.

Die nacht zou ik me de rest van mijn leven blijven herinneren.

Anoniem, ondertekend.