Geile sex met zusje

reageer op dit verhaal

Het was woensdag, 3 uur in de nacht, Peter (18) kon niet slapen hij had de hele dag in het zwembad tussen de jonge meisjes in bikini gezeten en kon het beeld maar niet uit zijn hoofd krijgen. Hij had ook met
zijn zusje zitten stoeien en had een aantal keer per ongeluk haar grote ronde borsten aangeraakt en dat voelde wel goed. Ook had hij haar naakt gezien toen ze onder de douche vandaan kwam.

Zijn zusje (Nathalie, 16) lag al in bed. Hij fantaseerde wel eens dat hij haar de liefde bedreef en ook deze avond was hij erg opgewonden. Hij besloot haar kamer binnen te gaan (iedereen sliep al). Daar zag hij zijn zusje liggen. Het was erg warm dus ze had geen deken om zich. Ze had een pyama aan, Peter had alleen een onderbroek aan.Hij liep naar haar toe en bekeek haar.

Ze lag op haar rug en haar grote borsten staken uit naar voren.Ze sliep niet echt diep dus hij durfde haar nauwelijks aan te raken. Toch voelde hij even de vorm van haar borsten en daar werd hij nog meer opgewonden van. Het leek alsof ze wakker zou worden dus toen deed hij maar of hij er net was. Hij fluisterde in haar oor: ' wakker worden'. Na een tijdje werd ze langzaam wakker en ging op het randje van eht bed zitten. Hij ging naast haar zitten en wachte even. Toen zij hei: 'Het klinkt misschien een beetje raar, maar mag ik even aan je borsten voelen?' ze kijkt verrast en weet even niet wat ze moet zeggen.

Ze twijfelt even. Ze is ook wel een beetje nieuwsgierig, dus na wat aarzeling stemt ze toe. Ze deed haar pyama bovenstuk uit. Ze had geen BH aan dus haar ronde volle borsten kwamen meteen tevoorschijn. Peter keek eerst goed naar haar harde tepels, het was een mooi gezicht. Hij voelde toen voorzichtig met zijn vingertoppen aan haar tepels en streelde over haar borsten. Ze kon nu goed door zijn onderbroek heen zien dat hij een stijve had. Ze ahd zijn pik wel eens gezien, maar nog nooit als ie stijf was, ze was erg nieuwsgierig. 'Mag ik dan ook jouw stijve zien?' vroeg ze.

Dat was natuurlijk wel zo eerlijk dus Peter zij ok. Hij trok zijn onderbroek uit en toen pas zag Nathalie wat een enorme stijve had. Ze was even geschokt en erg onder de indruk. Ze had zoiets nog nooit gezien. Ze raakte hem voorzichtig aan. 'Daar wordt ik wel erg opgewonden van', zei ze. Peter streelde door haar haar, hij keek nog eens naar haar harde tepels en zoog er even aan. Hij likte aan haar borst. Dat vond ze wel een fijn gevoel. Ze slaakte een zucht. Haar hand ging naar haar kruis waar ze even tegenaan wrijfde. Peter pakte haar linkerbeen (hij zat links van haar) en tilde die omhoog en over hem heen. Een been lag nu achter hem op het bed een een been stond op de grond. Hij begon zachtjes met twee handen haar borsten te strelen. Nathalie voelde aan Peter's pik en speelde er een beetje mee, ze aaide over zijn eikel en bewoog de voorhuid een beetje op en neer. Peter streelde met zijn hand langs haar zij naar beneden.

Hij streelde langs de binnenkant van haar been. 'Mag ik je kutje ook zien?' vroeg hij. Ze dacht er even over na. Peter gaf haar een kusje op haar lippen en streelde haar hand. Toen ging ze helemaal op het bed zitten en deed haar pyama broek uit. Door haar slipje kon je zien dat ze al behoorlijk nat was. Ze trok haar slipje uit en gooide het weg. 'Ik hoop maar dat niemand wakker word...' zei ze. Haar kaal geschoren kutje was nu goed te zien. ze ging languit op bed liggen. Aan haar snelle ademhaling kon hij merken dat ze best zenuwachtig was. Peter duwde haar benen wat uit elkaar, Nathalie stuurde zijn hand naar haar natte kutje. Peter streelde over haar schaamlippen en prikkelde haar clitoris. Aan Nathalie's gezicht te zien vond ze het wel leuk. Nathalie spreide haar benen nog verder uit elkaar. Peter ging tussen haar benen inzitten met zijn hoofd bij haar poes en likte aan haar clitoris. Hij gaf ook korte likjes tussen haar schaamlippen. Hij duwde toen zijn tong in haar vagina en draaide er een beetje mee. Nathalie pakte met twee handen zijn hoofd en duwde het tegen haar kutje aan. ze kreunde zachtjes.

Peter pakte haar grote borsten vast en kneep er zachtjes in. Na een tijdje rukte Peter zich los om wat makkelijker adem te kunnen halen. Peter zat op zijn knieen adem te halen en plotseling voelde hijdat zijn ongeduldige zusje met haar hoofd bij zijn pik zat. Ze gaf er eerst een likje aan en masseerde het met haar handen. Toen nam ze de top even in haar mond en zoog er zachtjes aan. Ze likte daarna nog even aan zijn ballen en zijn eikel.Ze stak zijn pik nu helemaal in haar mond en begon haar hoofd heen en weer te bewegen. Peter streelde haar door haar lange blonde haar. Ze ging steeds sneller heen en weer, Peter hield haar hoofd vast en duwde het naar zich toe. Toen hij bijna klaarkwam duwde hij haar hoofd weg. 'Wat zou je er van vinden om hem in je kutje te voelen?', vroeg hij. Ze was nu zo geil dat ze geen nee meer kon zeggen. Peter ging op zijn rug liggen zodat zij zelf kon beslissen. Nathalie ging met haar kutje boven zijn enorme stijve hangen en voelde er even aan. Ze vingerde zichzelf heel even.

Peter hield met zijn handen haar heupen vast en duwde haar een beetje naar beneden tot het puntje van zijn eikel haar schaamlippen raakte. Nathalie was heel zenuwachtig en tegelijkertijd extreem opgewonden van deze aanraking. Ze duwde zichzelf langzaam naar beneden en zijn pik schoof in haar natte kutje. Toen hij er helemaal inzat ging ze weer even omhoog en pakte ze met een hand zijn pik vast en duwde hem naar binnen. Ze begon langzaam heen en weer te bewegen en kreunde zachtjes. Peter keek naar de deur, maar hij hoorde niks. Hij greep met zijn handen naar haar kontje en kneep er in. Nathalie ging nu iets harder op en neer en met haar handen gleed ze over Peter's borstkas. Peter probeerde steeds zijn pik omhoog te duwen en greep haar heupen om het tempo op te voeren. Haar borsten schudden nu op het ritme. ZE ging nog harder en hield haar borsten vast. Ze kreunde nu hevig. Peter hield Nathalie's heupen vast en na een paar flinke bewegingen kwam hij klaar, hij ging nog door terwijl zijn sperma haar kutje inschoot. Nathalie kwam met een hevige kreun nu ook klaar. Ze viel voorover op hem en zo rusten ze samen uit.