Lul in de anus van Diana

reageer op dit verhaal
Dit sexverhaal bevat:

Ik had een uit school vriendje Berry en na een paar jaar ging ik bij hem logeren.Ik belde aan en Dianna (moeder) verwelkomde mij ik liep de kamer in en ging zitten, ik maakte een kort praatje met Berry (17 jaar) en we gingen naar boven mijn spullen klaar leggen. Onder het avond eten zei Berry dat hij nog weg moest. En dat ik met Dianna alleen thuis moest blijven.

Die avond ging ik naar mijn kamer en Dianna zei ik ga ook naar bed.10 min. later ging ik even bij Dianna kijken ik deed de deur langzaam open en zag dat Dianna helemaal naakt lag op bed ik zag die grote donkere tieten en het kaalgeschoren natte kutje ik deed de deur weer langzaam dicht.Ik draaide me om en liep naar de toilet.Ik ging op de wc zitten en begon mezelf te trekken. En ik begon te denken ik heb nog nooit een meisje geneukt dan moet dit de eerste keer zijn. Ik had me helemaal uitgekleed en me pik nog stijver gemaakt er kwam al sperma uit.Ik deed de deur open en liep langzaam naar Dianna toe en ik ging in de kast zitten Dianna die hoorde wat buiten en bukte zich voorover uit het raam en ik greep mijn lekkere kans ik liep naar haar toe en pakte haar beet. Mijn lul spoot al sperma en Dianna zag wat sperma voor haar liggen en zei "nee Wouter" En toen duwde ik mijn dikke penis ik haar anus gaatje en ze wou kreunen maar ze deed het niet ik spoot haar anus vol met mijn hete sperma en droop er snel weer uit. Ik pakte haar beet bij haar schouder en draaide haar om en zag dat haar lekkere slipje al nat was. Ik gooide haar op het bed en sprong naar haar toe ik begon haar grote tieten te likken en te strelen . Nu kreunde ze wel van genot.

Ik vroeg aan haar hoe laat is Berry thuis en beantwoorde geil pas om half vier. Ik trok haar slipje kapot en zag haar lekkere kut haar schaamlippen waren gezwollen van geilheid het sappige kutje was hartstikke nat en ik begon te likken en toen deed ik mijn grote berenpik in haar grote KUT en was lekker de eerste keer. En begon ze te kreunen want er kwam een hele lading sperma in haar sappige KUT!!! En we neukten door tot half vier en toen ging ik naar boven en gingen we slapen.

Meer van deze Sexverhalen lezen?