Hoe mijn nichtje me ontmaagde

reageer op dit verhaal
Dit sexverhaal bevat:

Hey, ik ben Vera en ben 42 jaar. Ben een beetje mollig maar voor de rest mag ik er wel wezen (zo hoor ik toch :-)). Ik lees vaak verhalen over jongens die geneukt worden door hun tante. Wel ik ben nu zo'n tante, laat ik mijn verhaal ook eens doen.

Vorig jaar kreeg ik mijn neefje van 15 op vakantie voor 2 weken omdat mijn zus en haar man eens alleen op vakantie wilden gaan.

We zien elkaar wekelijks dus we kennen mekaar goed. Al verschillende keren heb ik Ronald bekeken als hij niet oplette. Voor een 15 jarige ziet hij er verdomd goed uit!

Zelf ben ik nooit getrouwd omdat ik mij niet kan binden aan 1 man. Ik hou van sex en liefst zo geil en zo veel mogelijk.

Al de eerste dag dat Ronald bij mij was, zag hij mij al naakt in de douche. Ik ben niet gewoon dat er iemand in huis is, dus doe ik geen deuren dicht. Je zag zo dat hij niet veel gewoon was. Toen ik uit de douche kwam, stond hij daar met open mond te gapen.

Toen ik hem zag staan, was ik wel een beetje gegeneerd. Hij mag dan wel een leuke jongen zijn, maar hij is mijn neefje.


Met het rood op de wangen liep hij vlug verder. Ik ging hem achterna om hem te zeggen dat het niet erg was. Ik had snel mijn badjas aangetrokken. Toen ik naast hem in de zetel zat en hem zei dat hij zich niet moest schamen, ging de badjas een beetje open en kon hij zo mijn borsten zien, waar ik zelf nogal fier op ben. Weer gingen zijn ogen open en werd hij rood. Toen zijn we maar gaan slapen.

's Nachts werd ik wakker omdat ik opeens aan Ronald moest denken. Ik kreeg gedachten waar ik zelfs rood van werd. Wat ik allemaal niet met die jongen wou doen...

Dus 's morgens bracht ik hem ontbijt aan bed om hem een beetje te troosten.

Ik zat langs hem en vroeg of hij al een beetje bekomen was van gisteren. Verlegen keek hij mij aan. Hij zei van ja maar zei dat hij vond dat ik mooie borsten had. En weer werd hij rood. Ik bedankte hem met een kleine kus op zijn mond. Even keken we in elkaars ogen en onmiddellijk kuste ik hem weer. Maar deze keer stak ik mijn tong in zijn mond. Hij beantwoordde met hetzelfde. Ik vroeg hem of hij al ooit geneukt had met een meisje ene hij zei nee. Dit maakte mij enorm geil en weer stak ik mijn tong in zijn mond.

Ik liet mijn hand naar onder glijden en voelde een dikke bobbel in zijn onderbroek. Ik nam zijn hand en leidde die tussen mijn benen. Ik was ondertussen al helemaal nat geworden. Daarna ging ik boven op hem zitten en kuste zachtjes zijn tepels en buik.

Ik vroeg hem of hij me wilde beffen en verlegen knikte hij ja. Dus kroop ik naar omhoog zodat ik bovenop zijn gezicht kon gaan zitten. Terwijl hij me befte, stak ik een vinger in mijn kont. Dat was gewoon zalig. Zo ben ik boven op zijn gezicht klaar gekomen. Ik wreef mijn natte kut over zijn gezicht. Daarna ging ik hem pijpen, ik hou nogal van diep pijpen. Hij blijkbaar ook want al na een minuutje kwam hij klaar. Ik heb hem lekker in mijn mond laten klaar komen en heb alles doorgeslikt.

Daar stond Ronald van te kijken. Tja, ervaring zeker...