De hond neukt mijn vrouw.

1 reactie
Dit sexverhaal bevat:

Nu voor ons huwelijk had ik een herders hond gekocht hij was 3 jaar en afgericht, ik bemerkte dat als ik thuis was jaloers was. Als ik op de bank met mijn vrouw wat wilde, hij er altijd tussen sprong, ook zag ik wel eens lichte krasjes op het lichaam van mijn vrouw . Ik was weer een poosje weg geweest en had dus wel zin om te neuken en we gingen op tijd naar bed toen we naar de slaapkamer gingen liep Wodam onze hond ook mee ik zei tegen mijn vrouw dat de hond in kamer moest blijven. Ze vertelde dat hij de laatste tijd bij haar sliep ik zij haar maar ik wil wel rustig met je kunnen neuken. We kleden ons uit en we gingen lekker op het bed liggen ik befte en zij pijpte me lekker, haar kut was weer lekker nat en wijd dit had ik al verteld ze neukte nog regelmatig met andere mannen als ik niet thuis was ze is een nymfomane ze moet elke dag neuken ik kon haar niet de baas. Nadat we na een poosje zo bezig waren ging ik op mijn rug liggen en kwam ze boven mij en begon mij heerlijk te neuken ze was goed nat en wijd ik vroeg aan haar als ze die dag nog geneukt had ze vertelde dat ze s’morgens door de overburen was wakker gemaakt en dat ze toen met een paar turken die nacht dienst hadden gehad en ze wilden eerst neuken voor ze gingen slapen en ook in de middag was ze nog geneukt.

Het maakte mij wel extra geil ik wist dat ze het nodig had ze kon goed met de turken omgaan het waren allemaal getrouwde mannen ook een stuk ouder dan haar . Ik kwam heerlijk klaar ze bleef zo liggen met haar kontje wat omhoog opeens riep ze Wodam deze sprong op het bed ik zei wat doe je nu ze zei laat me maar gaan Wodam begon aan haar kut te likken hij bleef zo een poosje door te gaan tot op een moment hij op haar sprong ik voelde dat zijn poten om haar lichaam ging. Ik kroop onder haar vandaan om te kijken wat er gebeurde ik kon zien dat hij probeerde om zijn penis bij haarnaar binnen te stoppen dit duurde wel lang maar opeens ging zijn penis naar binnen zijn onder lichaam zat strak tegen mijn vrouw haar kont aan ik zag niets meer.

Ik vroeg aan mijn vrouw zit hij er in ze zei van ja de hond maakte korte maar snelle neuk bewegingen mijn vrouw hijgde verschrikkelijk ze zei nog nu weet ik ook hoe je aan die krassen kwam. Ze riep oh hij komt klaar ik voel hem groeien ik tilde zijn staart op en zag dat hij helemaal in haar zat er liep aardig wat sperma uit haar, hij bleef nog een poosje in haar tot dat de verdikking minder werd en hij los kwam zijn lul floepte er uit en hij begon meteen aan haar kut te likken zijn penis bleef in volle lengte mijn vrouw bleef op haar knieën ik zei nog laten we ons gaan wassen maar ze bleef zo zitten want na een poosje sprong wodam weer op haar en begon haar weer te neuken , dit duurde wat minder lang maar hij kwam wel weer klaar in haar hij kwam van haar af mijn vrouw ging op haar rug liggen hij begon haar weer te likken na een poosje ging de hond wat naar voren en kwam met zijn kop bij mijn vrouw haar hoofd ze zei tegen mij let op hij gaat mij weer neuken ze drukte haar heupen om hoog en ik kon zien dat hij weer bij haar naar binnen drong zo neukte de hond haar voor derde keer. Ook ik kon me niet meer beheersen ik kreeg toch weer een erectie en heb me zelf af getrokken. Nu wil ik wel vertellen dat ik in Zweden eens een film had gezien van animal sex, maar nu zag ik het in het echt ik had er wel aan gedacht, maar durfde het nooit aan mijn vrouw te vragen om het te proberen.

Ze vertelde dat het een paar weken geleden voor ze ongesteld moest worden en naakt uit de douche kwam Wodam haar kut begon te ruiken ze liet dit toe en hij begon haar te likken na een poosje sprong hij tegen haar aan en probeerde haar te draaien zodat ze met haar rug naar hem toe kwam, ik ging toen op de grond op mijn knieën zitten en toen sprong hij over mij heen hij maakte snelle neuk bewegingen ik voelde wel zijn penis maar het duurde lang voor hij na binnen ging tot hij geheel in me was en ik hem voelde klaar komen de grote knobel zat bij me erin en deze moest wel slinken ook ik kwam heer lijk klaar. Nu is het zo als Wodam wil neuken dan komt hij naar me toe begint me aan te halen ik kleed me dan uit en hij kan me zo vaak neuken als hij kan. We gingen ook wel een naar het bos mijn vrouw had een mini rok aan en geen slipje na dat we een poosje hadden gelopen en een rustig stuk bos dan gin mijn vrouw zich verstoppen.

Ik liet na een poosje de hond los en die ging me teen op zoek naar haar nadat ik er ook haar ging zoeken moest ik wel roepen waar ze was na een poosje vond ik haar ze zat al op haar knieën en Wodam was haar al weer aan het neuken ze vond het heerlijk om het in het bos te doen ik kreeg natuurlijk ook een erectie en ging op mijn knieën zitten zodat ze me kon pijpen. Na een poosje kwamen we lekker klaar Wodam bleef nog een poosje in haar tot hij los kwam. De sperma liep lang haar benen .ze veegde het af we gingen weer een stuk lopen maar na een poosje begon Wodam weer tegen haar aan te springen ze zei hij wil weer we keken om ons heen en gingen het struik gewas in zo dat niemand ons kon zien ze ging weer op haar knieën en hij sprong meteen op haar ik zag de penis nog net bij haar naar binnen gaan hij neukte haar nu veel harder mijn vrouw kreeg de een na de andere orgasme soms kwam hij van haar af dan wilde mijn vrouw opstaan maar dan sprong de hond weer tegen haar aan om weer te kunnen neuken met haar al met al duurde dit langer dan uur.

Dit geile dierensex verhaal is ons anoniem in gestuurd.