Ontmaagd door vreemden

reageer op dit verhaal
Dit sexverhaal bevat:

Deze zomer was ik net 18 geworden en samen met mijn beste vriendin ging ik eens even lekker op stap. Ons doel: zo veel mogelijk lekkere jongens scoren, maar niet verder gaan dan een beetje zoenen (we waren beiden ook maagd en ik was van plan mijn maagdelijkheid te bewaren voor ja het huwelijk, zij niet).

We zaten ergens op een camping in nederland en het was een heerlijk hete dag geweest. Nadat we hadden gedoucht en gegeten gingen we naar de kantine. Een paar potjes biljart en zo'n 3 wijntjes pp verder was het een stuk drukker en gingen we aan de bar zitten. Al gauw raakte Lidia aan de praat met een knappe hongaar, en ik had oogcontact met een gebruinde jongen die met twee andere jongens zat te praten. Het gesprek met de 30jarige man over biermerken werd een beetje vergeten, en toen de jongen wenkte stond ik op en liep heupwiegend naar de drie lange jongens toe.

Flirterig glimlachte ik naar de jongen met wie ik oogcontact had en ik gaf hem een hand en drie zoenen op de wang, "ik ben Thom", zei hij, "en dit zijn Niels en Frank." Thom had halflang blond haar wat nonchalant maar toch supersexy zat. Blauwe ogen en een mooie mond, hmm met hem wou ik wel zoenen..! Maar Niels en Frank zagen er ook zeker niet verkeerd uit. Zij hadden allebei bruin haar met een beetje slag, en ook zij waren wel kiss-proof. "ik ben Ella." stelde ik me voor. "zo Ella, jij ziet er wel lekker uit" zei Frank. Daar had hij wel gelijk in, met mijn lange benen, slanke figuur en middelgrote borsten ziet mijn luchaam er niet verkeerd uit. Ook mijn gezicht en haar zijn heel mooi. Ik bedankte hem bloosde licht. Hoewel ik het heerlijk vind om na een paar drankjes helemaal los te gaan, ben ik toch best wel verlegen. De jongens kochten nog wat wijntjes voor me, en toen het half twee was wou ik naar huis. Ik liep naar Lidia toe om te zeggen dat ik naar de caravan ging en zij zou nog met een engelse jongen blijven zitten.

Toen ik aan de jongens meedeelde dat ik ging waren ze verontwaardigd: "we hebben je de hele avond getrakteerd en nu ga je zo makkelijk bij ons weg? Laat ons je tenminste naar je caravan brengen." half wist ik wel al waar het op uit kon lopen, maar, zo bedacht ik, waren zij met z'n drieën en was ik nog nuchter genoeg om hun bij de ingang van de caravan weg te sturen. Dus liep ik samen met drie super lekkere jongens de kantine uit, richting mijn plekje. Onderweg heb ik helemaal niets gezegd, maar de jongens zaten wel net elkaar te fluisteren. Ik lette niet echt op hun gesprek, het feit dat deze drie jongens in mij geïnteresseerd waren boeide me meer.

Toen we voor de deur stonden vroeg Niels of ze ook heel even binnen mochten komen. Niets bijzonders, gewoon even napraten. Dat klonk heel logisch, dus ik liet ze binnen en schonk nog 4 wijntjes in, voor ieder een. Terwijl ik mijn eerste glas leeg zat te drinken kwam Frank naast me zitten. Hij zette mijn glas neer en drukte je zachtjes naar beneden, zodat ik half zat en half lag op de bank. Hij begon me te strelen en ook Niels en Thom hielden zich niet meer afwezig. Ik voelde drie paar handen over mijn lichaam gaan en mijn tepels werden hard. Toen Thom me begon te zoenen dacht ik opeens aan het doel; zo veel mogelijk jongens scoren, maar niet verder gaan dan zoenen. Dit leek erop alsof het wel verder zou gaan dan een beetje zoenen... Ik probeerde weer te gaan zitten en zei dat ze nu maar beter weg konden gaan en dat ik hier geen zin in had. "ah toe nou Ella. Je bent zo'n lekker sletje en je zot ons de hele avond al op te geilen, dit was wat je ons nu wel verschuldigd bent na al die wijntjes he! Wij gaan jou wel lekker neuken schatje" zei een van hun. Het klonk ongelooflijk sexy en ik was ontzettend geil, maar dit was niet wat ik wou, dus ik probeerde tevergeefs de jongens weg te duwen. Zo sexy als ik hun gespierde lichamen eerst had gevonden, zo kut vond ik het nu, want ik kon niet weg uit hun greep. Frank liet me los en haalde wat uit zijn tas. Het was een camera. Hij zette die op een tafeltje, waardoor alles wat er gebeurde gefilmd werd.
Hij en Thom trokken hun kleren uit terwijl Niels me zoende en mijn kleren uit trok. Geil fluisterde hij: "zo Emma, ben je klaar om helemaal suf geneukt te worden?" Als het kon had ik hem een klap verkocht. "ten eerste heet ik ELLA en ten tweede gaan wij helemaal niets samen doen vuile klootzak! Laat me los!" Niels liet je los, maar toen ik opstond viel ik tegen Thom aan. Misschien had ik ook wat te veel gedronken... "zo he!" zei Thom, die met zijn handen mijn naakte lichaam verkenden, "jij bent al goed nat zo te zien!" en hij had gelijk, hoe erg ik het ook vond, ik was verschrikkelijk geil. Thom legde me op de grote tafel neer en begon mijn kutje te likken. Ik wou wel tegenstribbelen, maar zijn gelik voelde zo lekker dat ik niets kon doen. Luid begon ik te kreunen, wat Thom aanzette om een vinger in mijn kutje te stoppen. Terwijl hij me bleef likken stopte hij er nog een vinger bij. Ik wist niet wat me overkwam. Wat was dit, en hoe kon dit zó lekker voelen?? Aangemoedigd door mijn gekronkel en gekreun begon Frank aan mijn tepels te likken en mijn borsten te strelen. Ik kon niet meer, en ik voelde dat ik klaar kwam. Wat een hemels gevoel. Ik lag nog uitgeput op tafel toen Niels mij op mijn knieën op de grond zette en zijn 19cm lange lul en mijn mond duwde. Ik cock holsde en trok mijn hoofd terug, "nee stop ga weg!" hijgde ik. Hij drukte mijn kaken open en propte zijn lul weer in mijn mond. Hij pakte mijn hoofd vast en bewoog het zo over zijn lul heen. "zuigen, bitch!" zei hij, maar dat deed ik niet, dit was vies en ik wilde dat niet! Frank sloeg je hard op mijn kontje en riep: "gehoorzamen sletje, anders wordt dit allemaal veel onplezieriger voor jou!" ik begon aan Niels' lul te zuigen ik en likte zijn ballen. Luid kreunend kwam hij klaar en de helft van zijn sperma spoot hij over mijn gezicht en borsten heen. Weer voelde ik drie paar handen mij betasten, en ik werd tegen de wandspiegel gedrukt. Frank kwam voor me staan en ik voelde zijn eikel zachtjes tegen mijn zeiknatte kutje aangedrukt. Ik begon te huilen en smeekte of ze wilden stoppen.

Daar moesten de jongens hard om lachen, en ik zag dat ze allemaal lullen hadden van ongeveer 20 cm, die van Thom was misschien nog wel groter. Ik probeerde Frank weg te duwen, maar toen voelde ik een pijnlijke scheut in mijn kutje. In één stoot gleed Franks lul in mijn grotje. Hij begon wild op en neer te bewegen, en ik bewoog over de spiegel mee. Frank tilde me op, en met zijn lul nog in me liep hij richting Thom. Die haalde zijn hand langs mijn kutje en smeerde mijn geil aan mijn strakke kontje. Ik gilde van nee, maar in een harde stoot zat zijn enorme penis in mijn kontje. Ik werd in mijn beide gaatjes gevuld, en ik kreunde van verboden genot. Ik hing tussen deze twee lekkere jongens in, die mij optilden met hun erecties. Ze bewogen omstebeurten, waardoor hun lullen er om de beurt in en uit schoven. Ik wou dit niet maar ohhh wat was het lekker! Ook Frank en Thom kreunden luid. Waarschijnlijk konden de mensen in de caravans naast ons ons horen, bedacht ik me opeens. Nog steeds in mijn kutje en kontje gevuld werd ik neergelegd, en Frank begon sneller te stoten. Het gevoel van hun beiden in me werd me te veel en ik kwam weer klaar. Mijn kutje trok zich samen, waardoor ik de lul van Frank zowat uitmolk. Hij kwam ook klaar, en ik voelde zijn stralen sperma in mijn baarmoeder spuiten. Thom duwde me op handen en voeten en begon je ook harder te neuken. Ook hij kwam, en hij spoot zijn sperma over mijn lichaam heen. Intussen droop ik helemaal van de sperma en van mijn eigen geil. Ik was helemaal op, en ik viel op de bank neer. "ooh sletje, wij zijn nog lang niet klaar net jou!" hoorde ik iemand zeggen, en ik voelde een harde lul tegen mijn zeiknatte kutje. Ik had de kracht niet meer om me te verzetten, en Niels nam hard terwijl ik op de bank lag. Hij tilde me op de tafel en begon met zijn vinger ook mijn inmiddels overgevoelige clitoris te stimuleren. Ik kwam gelijk weer klaar, maar hij kwam niet meteen klaar door mijn samenknijpende kutje. Hij bleef me heel lang neuken, waardoor ik herhaaldelijk klaar kwam. Toen hij ook eindelijk kwam hadden Thom en Frank ook alweer een erectie, dus vulde Thom mijn inmiddels ruwe grotje, terwijl Frank zijn penis tussen mijn borsten stopte. Hij duwde mijn borsten er tegenaan, en begon zo neukbewegingen te maken. Ik had je inmiddels helemaal overgegeven en kreunde luid. Toen Niels zijn lul weer in mijn mond stopte, begon ik gelijk gretig te zuigen. Allevier kwamen we tegelijk klaar, en ik kreeg sperma in mijn mondje, kutje en over mijn borsten. De jongens gaven me nog een lange zoen, waarbij ze mijn borsten kneden en kutje vingerden, waardoor ik tijdens de zoen weer klaar kwam. Toen pakten ze de camera, deden hun kleren aan en zijn vertrokken.
Voordat Lidia kwam heb ik alles schoongemaakt en ben ik uitgeput gaan slapen. Ik heb niemand er iets over verteld, want ik schaam me ervoor dat ik er eigenlijk heel erg van genoot. Elke vakantie zie ik Thom, Niels en Frank weer, en elke vakantie is het neuken nog lekkerder dan de keer ervoor.