Het kontje van mijn schoonzusje

reageer op dit verhaal
Dit sexverhaal bevat:

Het zit zo ik Erik ben een 19 jarige jongen. Mijn vriendin (Yuki) is ook 19 jaar oud. We zijn al 4 jaar bij elkaar en alles gaat geweldig. De seks is gewoon geweldig. Nu heeft Yuki ook een zusje van 17 (Kelly). Kelly heeft een heel ander karakter als Yuki. Kelly verslind haar vriendjes en er gaat geen nacht voorbij dat ik haar het wel hoor uitschreeuwen. Net zoals laatst was ik bij mn vriendin blijven slapen. Ik ben altijd wat later wakker dan mijn vriendin, met als gevolg dat mijn vriendin even was gaan sporten. Ik werd wakker doordat ik een hand op mijn buik voelde. Ik dacht dat het mijn vriendin was dus deed alsof er niks aan de hand was. Maar de hand ging richting mijn lul en langzaam werd ie gemasseerd. Ik deed mijn ogen open met het idee dat ik het gezicht van mijn vriendin zou zien maar het was Kelly!! Ik schrok me de pleuris. Ze vroeg: vind je het niet lekker dan? Ik dacht dat je mij altijd wel wou hebben??

Erik: euh ja maar dit kan niet! Waar is Yuki. Kelly: aaaww die is sporten die komt pas over een uurtje terug. Erik: ja maar… Kelly ging met haar hoofd naar beneden en nam mijn eikel in haar mond. Ik wist niet meer waar ik moest kijken, het was zo lekker! Ik begon te kreunen waarop ze zei: Je mag nog niet klaarkomen ik wil dat je ergens anders in me klaar komt. Ik trok haar omhoog en begon haar te zoenen. Kelly pakte mijn hand en duwde die in tegen haar kutje aan.

Erik: zo hey jij bent nat. Ja, vind je zei kelly en likte haar lippen af. Ze zei als je me nog wil neuken dan moet je het nu doen anders is mn zus terug en om het duidelijk te maken plaatste ze mijn lul tussen haar natte kale lipjes. Ow wat was dit fout. Maar ow zo lekker! Ik begon haar te neuken en stootte steeds sneller in haar kutje. Erik: ow Jezus wat ben je strak!!.. Kelly neuk me harder!! We begonnen steeds harder in elkaar op te gaan dat we niet meer reageerde op enige geluiden van beneden. We waren al de tijd verloren… Kelly wou dat ik haar van achter pakte. Ik gehoorzaamde en begon haar van achter te neuken.. ahhhh ahhh wat kom je diep schatje!! Ow god wat ben je lekker strak kreunde ik het uit. Ik voelde dat ik bijna ging komen. Dus ik begon harder te stoten. Waarop ze ook weer harder terug begon te stoten met haar kutje. Ow ga je komen schatje?? Owww ik wil je voelen spuiten!! Ga je me vol spuiten?? Ga je een kindje in me maken??Ik: ja ik ga je vol spuiten ! Ahhhh omg wat is dit lekker.. Kelly: Ow?? Ik voel je spuiten aah wat voelt dat lekker.. en nu samen ff snel onder de douche voor mn zus terug is. Toen we snel de gang op gingen kwamen we gelukkig niemand tegen.toen we we samen onder de douche stonden begon ik haar in te zepen. Waarop Kelly zei: ik wil dat je me ontmaagd. He wat zei ik je bent toch geen maagd meer? Nee ik bedoel mn kontje. Zei kelly. Ik kreeg spontaan een stijve. Het punt is dat ik al heel lang Yuki wil nemen in haar kontje maar meer dan 2 vingers mogen er niet in. Ik zei: wil je dat echt? Ja en ze begon haar kontje in te smeren met vaseline. Ik draaide de douche uit. En tilde kelly op en zette haar op de wasbak. Oe koud zei ze. Niet zeuren maar kreunen. Ze pakte me lul en vroeg: kan je nog wel? Want de meest jongens kunnen mij niet 2 keer aan achter elkaar. Om duidelijk te maken duwde ik mn eikel tegen haar kontje aan. Ooo ik neem dat als een ja zei kelly. En zette haar nagels in mijn rug. O mijn god wat ben je strak! Ow damn wat kom je diep kreunde kelly.

Ik pakte haar benen vast en legde ze op mijn schouders hierdoor begon ze alleen nog maar harder te kreunen : ow! OOO spuit me darmen vol. Ik wil je zaad voelen spuiten !!!hier raakte ik alleen maar nog meer opgewonden van waardoor ik steeds harder in haar kontje begon te stoten. Aaaa ik kom ik kom!! Gilde ze. Aaaaaaaaaaaah ik ook ik ga je lekkere kont volspuiten!! Ze keek me met grote ogen aan toen ze het zaad voelde vloeien.. We werden losgerukt uit ons orgasme door een klop op de deur. Ow ow het was yuki. Yuki gaat het daar binnen?? Ehhh ja schat ik kom er zo aan. Kelly had haar ring in het putje laten vallen…