Lesbo

Het geile dag boek van Carolientje

reageer op dit verhaal
Dit sexverhaal bevat:

11 Maart 1997
Morgen gaan mijn jongere zus Kathy en mijn ouders naar oma toe voor 2 dagen , ik kan helaas niet mee. Die achterstand van huiswerken en lessen moet nu echt afgewerkt worden. Ik wou dat ik mee kon , is altijd leuk bij oma in de Ardennen. En we zien haar niet zo vaak.
Maar gelukkig komt Anni , mijn beste vriendin , ze helpt me met die moeilijke wiskunde taken , en dan blijft ze slapen. Ik verheug me er al op. Word vast wel gezellig , veel lachen en gein maken.

12 Maart 1997
Ik schrijf dit snel in mijn dagboek zodat ik het nooit meer vergeet. Anni is sinds deze middag bij me alleen thuis , mijn ouders en zusje zijn deze ochtend al vroeg vertrokken.
Wat er vandaag gebeurde is ongelooflijk raar. Zo onverwacht.

Tegen 3 uur gingen we dan maar studeren , hoewel ik geen zin had , maar ja het moest.
Na een uurtje op mijn bed studeren samen met Anni begon ik toch wel echt genoeg te krijgen van al dat wiskunde en die breinbrekers. Anni is daar erg sterk in , het is niks voor mij.

Moeder helpt dochters kutje kaal te scheren.

1 reactie
Dit sexverhaal bevat:

Het is nu zowat 7 jaar geleden dat alles begon, ik Annemarie 43 jaar en mijn dochter dorine wonen nu 20 jaar alleen samen onder een dak. Na een huwelijk van 3 jaar, bleken mijn ex en ik toch niet het ideale koppel te zijn en zijn toen gescheiden. Gezien mijn opvoeding door strenge ouders waar seks absoluut een taboe was, nam ik mij voor mijn dochter eerlijk voor te lichten en alles bespreekbaar zou zijn.

Eerste uitstapje naar de sexshop

reageer op dit verhaal
Dit sexverhaal bevat:

Mireille en ik zijn al zo’n twee maanden bij elkaar. Vanaf het allereerste moment dat we elkaar in een café ontmoette kunnen we onze handen niet van elkaar afhouden. Over ons sexleven hebben we dan ook absoluut niet te klagen, maar spannender kan het natuurlijk altijd. Daarom besloten we samen eens een bezoekje te gaan brengen aan een sexshop bij ons in de buurt. Van tevoren hadden we besloten dat we allebei twee artikelen uit mochten kiezen die we dan vervolgens wanneer we thuiskwamen op elkaar mochten uit proberen. Het was vrijdagmiddag en we stapten samen, allebei zeer uitdagend gekleed, de sexshop binnen.

Mijn dikke tieten verslaving

reageer op dit verhaal
Dit sexverhaal bevat:

Sinds kort ben ik bezoekster van een sportschool. Wie had dat ooit gedacht? Ik... die al moe word van 2 trappen lopen. Er het nut wel van inzag maar de moed er nog nooit voor op had kunnen brengen. Maar nu er twee straten vanaf mijn huis een nieuwe sportschool was neer gezet, kwam het er dan dan toch van. Ik besloot ook alleen te gaan. Want anders wist ik het wel. Er zou dan meer gezellig gekletst worden dan dat er gesport werd.

De moeder van mijn vriendje.

reageer op dit verhaal
Dit sexverhaal bevat:

Ik was amper 16 jaar oud, en had een schoolvriendje, Martin genaamd. Hij woonde niet ver bij mij vandaan en had rijke ouders, maar ja, dat besefte je eigenlijk als broekie nog niet. Het gezin van Martin bestond uit zijn vader, die directeur was van een havenbedrijf in Rotterdam, en voor zijn job vaak van huis op reis was. Zijn moeder was veel jonger en had Martin gekregen, toen zij pas 19 jaar oud was. Verder had hij nog een jonger zusje Cindy, toendertijd zo'n 14 jaar oud en een broertje Tommy van 8 jaar. Martin had een kano, die wij samen bij z'n vaders bedrijf in de Waalhaven hadden opgeknapt en waarmee we in de zomer regelmatig gingen varen op de Bergse- en Kralingseplas.

Inhoud syndiceren