De nieuwe liefde van mama

reageer op dit verhaal
Dit sexverhaal bevat:

Rob was al jaren stapelgek op zijn moeder. Al vanaf zijn veertiende masturbeerde hij bijna elke dag met het beeld van zijn moeder op zijn netvlies. Zelf vond hij dat hij een wat ongezonde moedercomplex had, aan de andere kant kon het hem niet zoveel schelen want voor hem was ze toch een onbereikbaar ideaal. Realistisch bekeken zou hij toch nooit met haar in bed belanden; dus wat maakte het uit als hij zich heimelijk op zijn slaapkamer zich kreunend aftrok en fantaseerde dat hij haar naaide. Maar de fantasie ging tamelijk ver. Hij verzamelde sexboekjes waar moeder en zoon verhalen in stonden en sinds ze een computer hadden had hij al snel de incestsites ontdekt. De foto's verzamelde hij op een diskette en de verhaaltjes printte hij uit om ze na te lezen als hij weer de behoefte had om zijn zaad te lozen. Ja, Rob was helemaal gek op zijn moeder.

Achttien jaar was hij nu en er was niets veranderd. Wel had hij af en toe een vriendinnetje waarmee hij uitging naar de stad en anders ging hij wel te stappen met een paar vrienden van school of de voetbalclub. Rob had ook al een paar keer een meisje geneukt. De eerste keer was op een koude oktobernacht in een donkere steeg waar hij zijn meisje staande tegen de muur ontmaagde; een tweede keer was het een ander meisje, Anita, die twee jaar ouder was en meer ervaring had. Zij nam hem mee naar haar huis, haar ouders waren die avond weg, en leerde hem van alles. Het was de eerste keer dat een meisje zijn grote pik in haar mond nam en hij gek van geiligheid haar mond volspoot met zijn zaad.

En Rob had een grote pik, 21 centimeter lang en zeker 5 cm doorsnee. Anita was gek op zijn pik die na die eerste zaadlozing gewoon stijf bleef staan waarna zij hongerig op hem ging zitten en zijn lul tot haar baarmoeder in haar kut liet glijden. Rob vond het heerlijk, dat wel, maar toen hij na een kwartier heftig neuken voor de tweede keer zou klaarkomen sloot hij zijn ogen en kwam opeens het beeld van zijn moeder weer voor zijn ogen en spoot brullend van genot de meidenkut vol.

"Tjees wat was je fel" fluisterde Anita toen ze weer wat op adem was gekomen. Rob had zijn ogen nog steeds gesloten. "Je moest eens weten," bedacht hij zich.

Evelien, de moeder van Rob was een mooie vrouw. Ze was lang, slank, had blond haar dat tot op haar schouders hing, ze had een paar fraaie borsten die niet te groot en niet te klein waren, ze was 39 jaar, vrijwel elke dag in een goede stemming en had een aanstekelijke glimlach. Koos, de vader van Rob was een behoorlijk stuk ouder, hij was 54 jaar, bijna kaal en nog wat kleiner dan zijn vrouw. Hij werkte bij een administratiekantoor waar hij een saai leventje leidde, maar het geld vergoedde veel. Hij had echter een flinke bierbuik want hij zat bijna elke avond in de kroeg en liet zich de glazen bier goed smaken. Niet dat Koos een alcoholist was en dronken thuis kwam, nee, hij lustte gewoon graag een biertje en was gelukkig in zijn stamcafé.

Het ging niet zo bijster goed tussen zijn ouders, Rob zag wel dat ieder zijn en haar eigen leventje hadden en zich niet veel met elkaar bemoeiden. Ze lieten elkaar meer in waarde maar juist daarom waren wat ver uit elkaar gedreven. Gelukkig was er vrijwel nooit ruzie; als er wat wrijving was negeerden ze elkaar nog meer dan anders.

Rob was enigst kind en volgens hem was dat ook de enigste keer dat ze met elkaar hadden geneukt.

Maar hij was wel de bindende kracht tussen z'n ouders. Met zijn vader ging hij wel eens vissen en Koos keek altijd als Rob moest voetballen. Met zijn moeder had hij een andere band. Zij had nu eenmaal veel liefde in haar, kon dat bij haar man allang niet meer kwijt en knuffelde haar zoon regelmatig. Ook gingen ze wel eens samen naar de schouwburg of een dagje winkelen in Amsterdam. Eén keer zelfs kocht Evelien nieuw ondergoed in Amsterdam en moest Rob lijdzaam toezien hoe zijn moeder en de verkoopster diverse BH's keurden terwijl zijn moeder met een laag uitgesneden zwarte BH om haar borsten in het geopende kleedkamertje stond en hij bijna kwijlend geiligheid toekeek. Toen ze thuis waren holde Rob bijna naar zijn slaapkamer om zich af te trekken, verbaasd nagekeken door zijn moeder.

De verandering kwam op de dag dat Rob 18 jaar werd en vergeten was zijn slaapkamer op te ruimen. Zijn ouders waren niet thuis. Z'n vader zat zoals gewoonlijk in de kroeg en zijn moeder was naar een vriendin gegaan. Rob had die avond het huis voor zich alleen en vierde met zijn vrienden zijn verjaardag. Het was een vrolijke boel: het bier vloeide rijkelijk en zijn moeder had balen chips en pinda's gekocht om de hongerige magen te vullen. Het was een uur of elf toen z'n moeder thuis kwam en voor de jongens een flinke portie hamburgers van de snackbar had meegenomen. Ze glimlachte blij toen de heren er gretig op aanvielen en zei tegen Rob dat ze even naar zijn slaapkamer ging om een boek te halen om die op haar eigen slaapkamer te gaan lezen. Rob knikte instemmend, kuste zijn moeder nog even een goedenacht op haar wang en liep door naar de schuur om een nieuw kratje bier te halen. Toen zijn vrienden één uur 's nachts afscheid hadden genomen stommelde hij slaperig naar zijn slaapkamer en merkte toen pas dat hij vergeten was zijn kamer op te ruimen en dat al zijn sexboekjes met incest plaatjes nog op het bed lagen en dat de uit geprinte moeder/zoon sexverhalen nog op zijn nachtkastje lagen. Opeens schoot het door zijn hoofd dat zijn moeder ze ongetwijfeld had ontdekt en sloeg de paniek toe. Hij had echter teveel bier op, ging op zijn bed liggen en viel in slaap.

De volgende ochtend was dat wel het eerste waar hij aan dacht. Hoe zou z'n moeder reageren want dat ze zijn sexuele voorkeur had ontdekt stond voor hem als een paal boven water. Hij stond op en durfde haar bijna niet onder de ogen te komen. Maar moeder deed of er niets aan de hand was. Ze informeerde of het een leuk feestje was geweest en of hij hoofdpijn van al dat bier had. Verder helemaal niets. Geen boosheid, geen verwijtende blikken, alsof ze van niets wist.

Maar een paar dagen later merkte Rob wel degelijk wat aan haar. Zijn moeder had op die avond opeens een bloesje aan met de bovenste drie knoopjes helemaal los en ze bukte vlak voor hem toen ze hem een koekje presenteerde voor bij de koffie. Zijn ogen puilden bijna uit toen hij haar tepels in haar BH kon zien. Moeder deed alsof ze van niets wist en ging glimlachend heupwiegend terug naar de keuken. Voordat Rob ging slapen beleefde hij even een koortsachtig kwartiertje op zijn kamer toen hij zich aftrok. De volgende avond had z'n moeder een heel kort rokje aan en bukte nu met haar rug naar haar zoon toen ze de koffiekopjes opruimde. Ademloos keek Rob naar haar lichtblauw slipje en kon zijn handen bijna niet meer thuis houden. Buiten de randjes zag hij wat lichtkrullende schaamhaartjes en Rob kreeg weer een enorme bult in zijn broek. Moeder liep weer naar de keuken maar keerde nu snel terug. Haar ogen keken naar zijn kruis waar Rob wanhopig probeerde zijn erectie te verbergen.

"Ga je nu weer naar je kamer om jezelf af trekken?" vroeg ze plompverloren. Rob zweette peentjes en wist niets te zeggen, zijn keel was opeens gortdroog.

"Mag ik het eens zien?" vroeg ze zacht en beet op haar lip. Ook voor haar was het een uur van de waarheid. Ze had al vele jaren geen sex meer met haar man, ze weigerde vreemd te gaan, aan die rompslomp wilde ze niet beginnen en masturbeerde zelf al vele jaren met een dildo; hunkerend naar een echte warme stevige mannenlul. Ze was ook al een paar jaar verliefd op haar zoon, ze had hem zien ontwikkelen van een puber naar een grote sterke gespierde jongeman en keek er vol bewondering naar. Ze wist al een jaar of twee dat haar zoon kikte op incest en moeder/zoon verhaaltjes, dat hij foto's verzamelde en dat hij zich daarop aftrok; voor een moeder blijft niets geheim. Het had haar meteen opgewonden maar had nooit iets laten merken. Ze wist waar Rob z'n verzameling had verstopt en las de verhaaltjes als hij naar school was en haar man op kantoor. Ze nam de foto's mee naar eigen bed waar ze wild haar kunstpik in uit haar kut ragde en legde ze weer keurig terug op Rob z'n kamer als ze was klaargekomen. Nu haar zoon vergeten was ze op zijn verjaardag op te ruimen zag ze haar kans schoon en zette al haar schroom opzij. Ze wilde zo graag zijn pik zien, er op zuigen en in haar dampende moederkut stampen. Ze hield zoveel van haar zoon, dat onsteeg de normale moederliefde. Ze wist dat hij haar ook wilde, haar man zat bijna elke avond in de kroeg, volgens haar stond er niets meer in de weg, alleen de eerste stap.

Rob zat nog op de bank, zijn stijve pik weggeborgen achter zijn rechterhand en Evelien, zijn moeder waar hij al jaren naar verlangde, stond voor hem met gesloten ogen, alsof ze zich schaamde voor haar voorstel. Toen opende ze haar ogen en keken moeder en zoon elkaar aan. Ze wisten het van elkaar. Rob stond op, verloor opeens alle zenuwen en deed geen moeite meer zijn erectie te verbergen. Hij deed twee stappen naar voren en sloeg zijn armen om zijn moeder heen. Hij drukte haar heel stijf tegen zich aan en het kon hem niet meer schelen of ze zijn pik zou voelen. Ze kusten elkaar vol passie en Rob stak zijn tong in haar geopende mond en zoog haar speeksel naar binnen.

Zijn handen waaiden over haar lichaam heen, wreef haar rug, haar heupen, betaste haar billen en zijn onderlijf maakte spastische neukbewegingen tegen haar onderlijf dat helemaal in zijn ritme meedeed. En ze bleven maar tongzoenen, jaren van verlangen werden opeens ingehaald en het was Rob die het initiatief overnam en zijn moeder bijna meesleurde naar zijn jongenskamer. Ook daar stonden ze weer te strelen en te kussen maar Rob wilde nu alles. Hij rukte haar kleren bijna van haar lijf en keek vol bewondering naar dar heerlijk lichaam van zijn moeder. Wat een prachtige borsten, wat een heerlijk tepels en wat een mooie kut met dat blonde schaamhaar. Daarna kleedde Rob zich vliegensvlug uit en kon Evelien vol bewondering naar haar naakte zoon kijken. Ze zag die grote vent, een halve kop groter dan haar, de gespierde borst, de platte buik en die ontzettende grote pik die veel langer en dikker was dan dat die van zijn vader, waar al een sliertje voorzaad uit die dikke purperen eikel droop. Oh wat wilde ze graag. Als nieuwsgierige kleine kinderen keken ze naar elkaars lichamen en omhelsden elkaar weer wild. Evelien voelde zijn boomstam tussen hun in en voelde de glibberigheid van zijn voorzaad. Ze ging op het eenpersoonsbed zitten en zag de grote jongenspik vlak voor haar ogen. Vol liefde keek ze haar zoon even in z'n ogen en nam zijn pik in haar hand. Voorzichtig maakte ze wat rukkende bewegingkjes; ze rook nu zijn pik en hongerig opende ze haar mond. Rob dacht in de hemel te zijn gekomen toen zijn eikel in haar mond verdween. Hij keek omlaag en zag dat zijn steigerende pik steeds verder haar mond in ging. Hij had nu totaal geen zelfbeheersing meer en begon wild in haar mond te neuken terwijl zijn moeder met de ene hand zijn ballen koesterde en met haar andere zacht zijn bilspleet aaide. Rob had niet veel tijd nodig. Hij voelde al vlug zijn zaad komen en spoot met een hese kreet zijn hele lading sperma in haar mond. Evelien had zich niet teruggetrokken, ze wilde het zaad van haar zoon persé proeven en klokte gulzig de warme stralen naar binnen. Ze vond het zo lekker dat ze spontaan klaarkwam zonder dat er nog maar iets aan haar kut was gebeurd.

Ze vielen op het bed neer, Evelien op haar rug en Rob er bovenop. Hij kuste haar weer diep en proefde de geur van zijn eigen zaad. Daarna ging zijn mond omlaag om haar borsten op te zoeken, haar nog steeds mooie borsten waar hij als baby zo vaak aan had gezogen. Hij kneedde ze, kneep er zachtjes in en zoog een voor een haar stijve tepels in zijn mond. Evelien lag alweer te sidderen van genot toen hij eindelijk met zijn mond wat lager ging. Hij tongde haar navel wat bij haar weer een scheut van genot teweeg bracht, daarna ging hij nog lager en opende Evelien haar benen heel wijd. Ze was helemaal klaar voor haar zoon, alle schaamte was verdwenen. Ze huiverde toen hij met een wijsvinger over haar licht geopende schaamlippen wreef en kwam klaar toen hij met zijn tong haar clitoris had gevonden. Het sap droop uit haar moederkut toen Rob haar begon te vingeren. Hij rook haar dampen en ramde toen met twee vingers in haar kut. Weer kwam zij klaar, nu heftiger dan daarvoor. Hij keek op naar haar gezicht en zag haar zweten van genot. Toen wilde hij haar neuken, gewoon wild neuken, hij wilde haar zo neuken dat ze samen in de zevende hemel zouden belanden. Rob verliet haar kut en zocht haar mond weer op. Gretig gaf ze hem een wilde tongzoen en het kon haar niets schelen dat ze haar eigen kutsappen proefde. Ook Evelien wilde neuken. Met haar hand vond ze zijn allang weer stijve lul, stuurde hem richting haar spleet en plaatste toen haar handen op zijn harde jongens billen. Rob schoot in één keer helemaal naar binnen en voelde de natte warme moederliefde nu in haar kut. Ze neukten elkaar als wilde dieren en al gauw was Evelien voortdurend aan het klaarkomen. De orgasmes gierden door haar lichaam toen Rob steeds heftiger begon te stoten, het gooide alle remmen in haar los.

"Neuk me." schreeuwde ze wild. "neuk me helemaal plat. Neuk je moeder ohhhhhhhhhh spuit me helemaal vol." Rob werd er gek van. "Geile kut van me!!!!! geile moederkut!!!!!!!!! IK KOOMMMMMMMM" Hij ramde zijn lul maar heen en weer in haar soppende spleet. Kort daarna voelde hij voor de tweede keer die avond zijn zaad opstuwen, zijn pik werd er nog groter van en spoot zijn geil tomeloos tegen haar baarmoeder aan terwijl zijn moeder haar benen om zijn lijf had geslagen en haar hielen tegen z'n reet aan duwde om zijn lul zo ver mogelijk in haar moederlijke kut te stoppen. Bijna bewusteloos van genot gingen moeder en zoon van elkaar af en vielen ze in een korte diepe slaap.

Het was Evelien die het eerst wakker werd, ze keek kreunend op het wekkertje en zag dat het half elf was. Toen keek ze naar haar zoon die nog lag te slapen. Ze was stapel verliefd op hem en wilde hem op zijn mond kussen wat ze heel voorzichtig deed. Het kon net nog voordat haar man thuis zou komen. Toen keek ze omlaag naar zijn pik die half stijf met een kromme boog op zijn onderbuik lag. Mmmmm, wat had ze van die pik genoten en wat was hij mooi. Zachtjes pakte ze de wat verslapte pik tussen haar duim en wijsvinger, ze boog haar hoofd en likte verliefd aan de eikel. Dat haar opgedroogde sappen er nog aan zaten kon haar niets schelen, zo gek was ze op haar zoon. Ze opende haar mond en hapte de stijver wordend purperen kop naar binnen. Op dat moment werd Rob wakker en moest zich even oriënteren, maar toen hij de zuigende mond van zijn moeder om zijn pik voelde wist hij alles weer. Hij kreunde weer van genot en streelde verliefd door het blonde kapsel van zijn moeder. "O Evelien, wat lekker" fluisterde hij. Evelien keek even op en keek glimlachend naar het gezicht van haar zoon. "hoi lieverd, heb je even lekker geslapen?" vroeg ze zacht. "Jaaahh, mammie, wat is dit lekker wakker worden!!!!" Evelien voelde zich heerlijk na dit compliment en nam zijn pik weer in haar mond. Ze wilde hem weer keihard maken, ze wilde die stang weer in haar kut hebben, ze wilde weer neuken met haar zoon. Het duurde niet lang of Rob was weer keihard, hij was er helemaal klaar voor. Evelien draaide zich een beetje om , liet Rob op zijn rug liggen en ging toen op haar zoon liggen. Ze kusten elkaar vol hartstocht. Rob greep naar zijn hunkerende pik en zijn moeder lifte haar kont even op zodat zijn paal tegen haar geopende schaamlippen aan stootte. Daarna ging ze op hem zitten en voelde ze zijn paal heel diep in haar lichaam glijden. "O mijn God," huiverde ze "God, wat is dit toch lekker." Ze had alle besef van tijd weer helemaal verloren en Rob dacht ook nergens meer aan, behalve dan aan neuken.

"ja mamma" hijgde hij terwijl hij zijn pik in haar kut heen en weer ploegde. "Dit is voortaan mijn kut, mijn eigen geile warme kut."

"Ja mijn kind, alles is van jou, m'n hele lijf is voortaan van jou. Alles is van jou." hijgde z'n moeder terug. Rob voelde een bepaalde macht in hem opborrelen en verhoogde het tempo. "AAACCCHHSSTTT" riep Evelien ongecontroleerd, het speeksel droop uit haar mond toen Rob met zijn ene hand ook nog in haar linkerborst begon te knijpen. moeder en zoon naaiden maar door.

Het was rond een uur of elf dat vader gewoonlijk thuis kwam van de kroeg, zo ook die avond. Hij had een leuke avond gehad, ook zoals altijd. Het was een rustige kroeg waar hij met een paar soortgenoten ontspannen een kaartje kon leggen afgewisseld met een potje biljarten. Meer hoefde Koos ook niet, hij dronk op zo'n avond misschien maar 5 pilsjes en een borreltje als hij naar huis ging. Hij was een tevreden mens op die manier. Hij kwam dan thuis, bleef dan meestal nog een kwartiertje in de huiskamer, wenste zijn vrouw welterusten en ging dan naar bed waar hij vrijwel meteen insliep tot de volgende ochtend zeven uur het wekkertje weer ging.

Maar nu was het anders. Het licht in de kamer was wel aan maar Evelien, zijn vrouw was er niet. Verbaasd keek hij in de keuken of ze daar soms was maar ook daar was ze niet. Vaag hoorde hij echter wat gestommel en gekreun van boven komen, ook hoorde hij een krakend bed wat zijn nieuwsgierigheid wekte. Zo te horen kwam het van de slaapkamer van Rob, zijn zoon. Glimlachend liep hij de trap op. Het was zo'n fijne jongen die Rob, hij dacht hoe ze samen wel eens gingen vissen en was maar wat trots dat zijn zoon al op deze leeftijd bij de selectie van het eerste team van de plaatselijke voetbalclub was gevraagd. Misschien had hij wel een meisje meegenomen naar z'n slaapkamer. "Ach, die jongelui" dacht hij nog.

Bij de deur van de slaapkamer van Rob aangekomen hoorde hij toch rare dingen. Hij hoorde Rob in vervoering kreunen dat deze kut voortaan zijn kut was en een vrouwenstem die hem zeer bekend voorkwam schreeuwde dat ze klaar kwam. Dat moest er heftig aan toegaan. Maar die vrouwenstem.....hij wist zeker dat hij die kende. Voorzichtig opende Koos de slaapkamerdeur en keek naar de zwoegende kont van een blonde vrouw die op en neer een de grote lul van zijn zoon bereed. "Zo," dacht Koos nog, "die heeft een veel grotere dan de mijne." Op dat moment keek zijn zoon langs de vrouw naar de deur en zag zijn vader staan. Rob was nog steeds vol van zijn plotseling verkregen macht. Hij trok zijn moeder dicht tegen hem aan zodat haar tieten tegen zijn borst werden geplet. Evelien had niets in de gaten, ze was helemaal vervuld van wellust voor haar grote sterke zoon, ze hoorde en zag niets meer, ze voelde alleen maar die mokerende pik in haar kut en ze wilde dat dat nooit meer zou ophouden. Rob bleef zijn gebiologeerde vader aankijken, hij voelde zich nog steeds machtig. Zijn ogen verlieten zijn vaders ogen niet toen hij zei: "kom maar weer klaar, geil moedertje van me, ik zal je hele kut vol spuiten, laat je gaan Evelien, geile moederkut van me." Evelien had het niet meer bij deze woorden. "JA JA JA JA JA JA spuit me vol Robbie,DOE HET!!!!! Opeens was het geheel duidelijk voor Koos.Rob keek z'n vader nog dieper in zijn ogen. Met zijn vrije hand ging hij om het zwetende klaarkomende lijf van zijn moeder heen, vond haar anus en stak vlak voor de ogen van zijn stomverbaasde vader pardoes zijn wijsvinger in haar aars. Als door een wesp gestoken veerde Evelien overeind, deze sensatie had ze nog niet meegemaakt. Ze kwam klaar als een orkaan en Rob spoot haar helemaal vol met zijn jongenszaad, het was een eindeloze stroom van genot waar geen eind aan leek te komen. Versuft vielen de geliefden terug op het bed en Rob was even het oogcontact met zijn vader kwijt. Toen hij meteen weer naar de deur keek was zijn vader verdwenen en even later hoorde hij de buitendeur slaan.

Terwijl moeder en zoon in een innige omhelzing in slaap vielen opende Koos de deur van zijn stamcafé. "He Koos, al weer terug?" vroeg de verbaasde kastelein. "Ja" zei Koos, nog steeds perplex. "En geef me nou maar een flinke borrel."

dit incestsex verhaal werd ons toegezonden door jodokus