De boerin en haar paarden in de wei

reageer op dit verhaal

Op een zonnige lentedag besloot ik een fietstochtje te gaan maken en na een half uurtje fietsen door de weilanden werd m’n aandacht getrokken door een tweetal paarden in de wei waarlangs ik fietste.
Een machtige fiere sterke hengst probeerde een merrie voor zich te winnen en haar te bespringen. Het was een fascinerend erotisch schouwspel om te zien. De grote hengst met een
enorme stijve lul onder aan z'n lijf
probeerde bij de merrie naar binnen te dringen. Hoe dit zou aflopen had ik wel willen zien dus stapte ik af en bleef kijken naar de dingen die komen zouden. “Mooi gezicht hè?”, hoorde ik plotseling naast me. Kennelijk de boerin die naast me was komen staan. “Ik maak dit nu al 20 jaar mee en iedere keer windt het me nog op”, lachte ze ondeugend. “Hij redt het wel”, ging ze verder, “het kost hem wat moeite maar straks glijdt ‘ie zo naar binnen.”
Het was een stevig gebouwde vrouw, een struise verschijning
“Dit is z'n derde klus al deze week, de bofkont”, ging ze verder, “.Raak je er zelf ook niet een beetje opgewonden van ?”, vroeg ze,”je bent toch een gezonde jonge hollandse knul, is ’t niet?”.
“Nou, ’t is wel een lekker gezicht hè?”, gaf ik bescheiden toe. In werkelijkheid voelde ik een snel opkomende erectie zich aandienen.
“Nou kom op, Caesar, wees ‘es lief voor die merrie, dan kunnen we naar binnen!”, moedigde ze de hengst aan.
Dat hielp want even later schoof de hengst z'n meters lange staaf onder luid gehinnik naar binnen.
“Goed zo, jongen, ga maar lekker je gang !”.
De struise boerin kwam opvallend dicht bij me staan en liet plotseling haar hand over mijn kruis glijden en kneep lichtjes in m’n al duidelijk zichtbare bobbel in m’n broek!
“Ja, ik voel het”, zei ze, “het doet jou ook wat, ik ben gelukkig niet de enige.”
“Dat vind je toch niet erg hè ?”, vroeg ze me zonder op antwoord te wachten: “alhoewel jij liever een jonge meid in de wei hebt, denk ik.”
Het duurde een paar seconden voor ik besefte waarin ik verzeild was geraakt. Ze bleef maar graaien en graaien alsof het doodnormaal was allemaal. Dat mens is zo geil als boter, wat wil ze van me ?
Dat bleek al spoedig. Met haar arm om m’n middel geslagen keken we samen naar de hengst die zijn merrie een flinke beurt gaf, eraf sprong, er weer op en diep in haar stootte, gedroeg zij zich alsof ze zelf werd gedekt.
“Toe maar, Caesar, nog een keer, gaat ‘ie lekker vrouwtje ?”, riep ze beide paarden toe. Maar onderhand, als ware het de gewoonste zaak van de wereld, maakte ze m’n broek los, haalde m’n inmiddels keiharde pik tevoorschijn en begon me zwijgend af te trekken. Hoe is het mogelijk, dacht ik, midden in het weiland staat een wildvreemde vrouw, een boerin, me af te rukken!. Hoewel ik nog niet in de gelegenheid was geweest om haar eens goed te bekijken maar nu ze met haar boezem tegen me aan stond te duwen op het ritme van haar hand, was het hem duidelijk dat daar twee grote volle tieten in haar blouse verborgen waren. Toen ik dan ook een keer opzij keek zag ik door de opening van haar blouse inderdaad twee enorm grote blanke borsten heen en weer wiebelen. De opening was groot genoeg voor één hand, maar ik durfde het niet te doen maar werd er wel bloedgeil van en liet het verder maar gebeuren en genoot van haar heerlijke hand aan mijn bijna op springen staande lul. Ze was op dit gebied een onbetwiste vakvrouw, deze heerlijke volle rijpe vrouw. Ze voelde precies aan wanneer ik zou gaan komen en toen ik kreunend en zuchtend liet merken dat ik op het punt stond klaar te komen, boog ze zich voorover om het spektakel van dichtbij te aanschouwen. Eindelijk zei ze wat: “Het gaat komen voel ik, tjonge wat een kracht, oooooh, nog één, toe maar !”. Ze bleef met stevige rukken het allerlaatste uit me pompen en het spoot allemaal ritselend in het gras.
“Hè, hè”, zuchtte ze, “dat was even lekker. Of niet ?”.
“Het werd me een beetje te machtig allemaal. Eerst loop ik langs de schuur en hoor ik onze meid liggen donderjagen in de schuur met de knecht, kom ik buiten zie ik die hengst met zo’n joekel die merrie achterna zitten.” En terwijl ze dit allemaal zei veegde ze met haar schort de laatste druppel sperma van m'n eikel en borg ze m’n sterk gekrompen pik weer netjes op en zei: “Zo, dat is ook weer klaar. Ga je mee even kijken in de schuur of die twee nog bezig zijn?”. Nog een beetje in trance van die heerlijke aftrekbeurt volgde ik haar zwijgend naar de schuur.

In de schuur stond ze door een opening in de muur te kijken naar die twee in het hooi en ik stond vlak achter haar. De knecht, met z'n broek al half open, zoende de meid stevig op haar mond en liet z'n handen rond gaan in de volle boezem van de meid., die op haar beurt haar hand in z'n broek liet verdwijnen. Maar mijn aandacht ging toch meer uit naar de inkijk in de blouse van de boerin, naar haar volle borsten, goed verpakt in een grote witte beha. Allemachtig, wat een heerlijke dingen om die eens goed vast te pakken.
Ik ging heel dicht tegen haar aan staan en sloeg mijn armen om haar heen. Voorzichtig liet ik mijn handen lichtjes over haar lichaam gaan, van haar buik naar de ronde welvingen van haar borsten. Ze liet het zwijgend toe.
“Kijk eens wat een grote tieten die meid heeft, zou je die niet eens even lekker willen pakken?”, fluisterde ze zacht. Ja natuurlijk zou ik dat wel willen maar hoe maak ik deze rijpe boerin duidelijk dat het mij om haarzelf te doen is, dat ik eens even lekker aan haar grote tieten wil voelen. Nu of nooit dacht ik. “Ja heerlijk, maar volgens mij zijn deze hier nog groter”, zei ik moedig en greep nu met beide handen haar borsten. “O ja?”, antwoordde ze alleen maar en liet toe hoe ik mijn greep verstevigde en de grote bollen begon te kneden.
Ik begon duidelijk terrein te winnen, zeker toen ik zag dat ze zwijgend haar blouse begon los te knopen.
“Oh wat lekker…”, kreunde ik terwijl ik één voor één haar borsten uit haar beha lepelde. Ik masseerde nu haar blote borsten en speelde met haar tepels, onder haar goedkeurende kreuntjes, tot ze groot en stijf stonden.
De boerin liet het allemaal toe en was kennelijk meer geïnteresserd in wat die meid met die knecht in het hooi uithaalde dan waar ik mee bezig was.
Het duizelde me bijna bij het voelen aan het heerlijke zachte volle vrouwenvlees. Minuten lang duurde dit al, toen ik me ineens bewust werd dat ik van pure geilheid en opwinding tegen haar aan stond te rijden. Mijn lieve geile boerin had het zelf ook in de gaten gekregen. “Het maakt je weer lekker geil hè?”, zei ze zachtjes, “ik voel je stijve al, geloof ik”. Ze bracht één hand naar achteren en deed een greep tussen m'n benen. “O ja!”, zei ze enthousiast, “wat is ‘ie al weer groot” En met diezelfde hand friemelde ze m'n, inmiddels weer keiharde lul, uit m'n broek. “Wacht maar, straks trek ik je nog een keer lekker af”. Ze nam m'n handen en legde die op haar borsten. “Hier jongen, dit houdt hem daar beneden nog wel even op spanning toch? Ik wacht even tot de knecht zich heeft leeggespoten tussen de tieten van die meid…
Overmoedig geworden door haar willig gedrag besloot ik daar niet op te wachten maar voor 'goud 'te gaan.
Met eerst wat onzekere bewegingen schoof ik m'n hand onder haar rok en betastte haar zachte dijen. Opnieuw een heerlijk geile ervaring, strelend en knedend tussen haar kolossale dijen voelde ik hoe er een siddering door haar lichaam ging. “Oh, kleine geile wijsneus, wil je daar ook al voelen?”, zei ze met hese stem. Ik rekende eigenlijk op een bestraffing maar in plaats daarvan bukte ze wat dieper en spreidde licht haar benen. Deze aanmoediging benutte ik om door te gaan met strelen, hoger en hoger totdat mijn vingers achter het elastiek van haar slip waren aangeland en zich een weg baande door een bosje krulhaar. Ik was niet meer te houden en wilde doorgaan. Met een trefzekerheid stopte ik meteen drie vingers in haar warme opening. Ik masseerde met vaardige bewegingen haar clit wat haar steeds onrustiger met haar achterwerk deed draaien.
Ik had nu geheel haar aandacht en ze wilde van geen geile knecht meer weten. Diep gebukt stond ze nu zachtjes te kreunen en te hijgen. Hierdoor aangemoedigd tilde ik haar rok verder omhoog en stond nu met m'n stijve pik tegen en tussen haar blote dijen aan te rijden.
Haar reactie kwam meteen: “Oh, lekker jong”, hijgde ze: “wil je het met me doen? Toe maar ”, ze draaide haar achterwerk naar hem toe en bleef rustig wachten totdat ik met een flinke stoot in haar gleed en als een razende begon te neuken. Wild was ik geworden van die vrouw die mij nu rustig m'n gang liet gaan. Afwisselend pakte ik haar bij haar heupen om hard en diep in haar te stoten en te genieten van die geile aanblik van haar heen en weer slingerende zware borsten, dan weer wat rustiger om haar bij die lekkere grote tieten te grijpen. Maar lang hield ik het toch niet vol en met de laatste krachtige stoten kwam ik grommend klaar en voelde al mijn krachten in haar wegstromen.
“Was het lekker, jong?”, vroeg ze, terwijl ze zich oprichtte en op een nabij gelegen baal hooi ging zitten. Zelf had ze er denk ik niet al teveel aan gehad, maar dat deerde haar kennelijk niet. Toen ze aanstalten maakte om haar blouse weer dicht te knopen hield ik haar tegen en pakte met beide handen haar naakte volle borsten.
“O, wil je ze nog even voelen en nagenieten?”, vroeg ze glimlachend, “ga je gang maar hoor”.
Ze maakte nu ook de resterende knoopjes los waarna ik de blouse van haar schouders schoof. Zelf maakte ze de sluiting van haar bh los en zei: “Hier jongen, dan kun je er lekker bij… . Dat liet ik me geen twee keer zeggen nauurlijk en met volle overgave bewerkte ik nu haar geheel vrij hangende grote borsten met m'n handen en met m'n mond. Ik liet m'n tong over haar tepels gaan, likte, beet en kneedde tot grote voldoening van haar. Ze genoot van mijn strelingen en begon steeds zwaarder te ademen. Even later bracht ze haar hand tussen haar benen, deed haar benen uit elkaar en begon te vingeren. Hijgend en zachtjes kreunend. Een orgasme kon niet lang meer uitblijven, maar toen ze ineens mijn trillende hete pik tegen haar hand voelde, greep ze hem vast en leidde hem voor haar smachtende en oververhitte kut. “O, alsjeblieft..”, kreunde ze, “doe het nog een keer.”
Ze schoof meteen iets naar voren en leidde mijn stijve bij haar naar binnen. Met kalme bewegingen begon ik de rijpe boerin opnieuw te neuken en voor het eerst beantwoordde zij mijn diepe stoten en paste zich helemaal aan aan mijn ritme. Half achterover leunend met gesloten ogen. Haar grote borsten wiebelden met elke stoot wellustig mee. Ze begon nu ook zachtjes te kreunen en het begon er op te lijken dat een orgasme in aantocht was. Het kreunen werd luider. “Oh, jongen, ik geloof dat ik ga klaar komen…”, hijgde ze, “toe maar, vlugger…!” Ik verhoogde het tempo en zij riep: “Ja, ja, neuk me, harder, dieper, o God wat lekker.!” Ik voelde haar lichaam even helemaal verkrampen en daarna kwam ze bijna gillend van genot klaar. Ze liet zich daarna helemaal achterover vallen, nog nagenietend met zachte kreuntjes. Met een hemelse blik in haar ogen keek ze me aan en zei: Dankjewel jongen, het was heerlijk.
Plots kwam een eind aan het avontuur.
Buiten hoorde ze melkbussen rammelen en klompen over het erf gaan.
In een flits deed Geertje haar kleding goed. Met een natte zoen op mijn wang nam ze gehaast afscheid.
“Eh.. die paarden, mag ik daar nog ‘es naar komen kijken ?”, vroeg ik toen ze bij de deur stond.
“Ja, heel graag, morgenavond lopen ze weer buiten...”, was het antwoord en met een glimlach verdween ze door de deur.