Namiddagje paardrijden.

reageer op dit verhaal
Dit sexverhaal bevat:

Mijn Exvriend heeft op zijn homepage een Foto van mij staan. als je daar op klikt komt er de volgende boodschap te staan. "Dit is mijn Exvriendin ze is 24 jaar 1m72 lang en weegt 77 kg en ze is allergische voor dieren maar zou graag willen paardrijden (gratis). Wie kan dit in de buurt van Leeuwarden regelen.."

Daar werd op gereageerd door een man die een aantal paarden had waarop ik dus wel mocht rijden. en mijn ex vriend gaf het adres aan mij door zodat ik een afspraak kon maken. Ik ben er heen geweest en heb met de man gesproken en er werd afgesproken dat ik zaterdag zou komen rijden en dat ik na het rijden het paard waarop ik reed een grote was beurt moest geven.

Ik ben die zaterdag naar toe gegaan en er werd me een mooie grote zwarte hengst toegewezen. zijn naam was simba. Het was een hele lieve rustige hengst. ik zadelde het dier op en nam hem mee naar buiten. De man vertelde me dat er een groot bos was op 5 minuten rijden van zijn huis en dat ik daar heel mooi kon gaan rijden. En inderdaad het was een mooi bos om in te rijden met zo nu en dan een opstakel zodat we ook nog eens konden springen. Ik heb van dat paardrijden zeer genoten. na een aantal uren werd het schemerig en koud en besloot terug te gaan. In de stal aangekomen kwam de eigenaar al naar mij toe met twee emmer warm water en een sopje. de eigenaar nam de hengst over en nam hem en mij mee naar de wasplaats. hij bond het paard vast en hij liet me zien hoe de sproeislang werkte. Op dat moment kwamen er drie andere heren aan. ze wilde namenlijk de paardehoeven gaan kappen. Er waren ongeveer 7 paarden daar waarvan 3 hengsten en een ruin. Ik begon het paard te wassen en de eigenaar zei dat hij later wel terug zou komen om te kijken of ik hem helemaal goed had schoongemaakt wanneer dat niet het geval was moest ik alle paarden wassen.

Ik begon het lieve dier te wassen en te kammen. Ik had wel ere van mijn werk want hij was behoorlijk smerig geworden door die rit in het bos. Na 45 min kwam de eigenaar terug en ik was bezig het paard af te spoelen. Zo sprak hij heb je alles schoongemaakt ? Waarop ik antwoordde met ja, en hij ging het dier goed bekijken en ja hoor onder de staart werd gekeken schoon onder de manen en schoon in de oren en schoon onder de hoeven en schoon. toen nam hij de paarden lul in de hand en die had ik niet gewassen. Nou zei de man ik was bijna heel erg tevreden geweest maar je hebt 1 plek over geslagen en dat is zijn penis en die moet ook schoon want ik kan het niet hebben als hij daar een bacterie aan oploopt. dus pak je sopje maar en maak hem maar schoon. Aarzelend nam ik de paarde lul in mijn hand man wat was dat ding lang en dik. Ik schat dat hij 70cm lang was en 5cm dik. maar begin hem te wassen. toen dat klaar was moest ik hem nog even naspoelen en een kleed over hem heen leggen en dan de volgende maar schoonmaken. Ik was nog maar net bezig met het schoonmaken of ik voelde druppels. en in eens begon het water heel hard nat beneden te komen. De sprinkel installatie was aan gegaan door de stoom die van het warne water en het paard afkwam. Ik was helemaal zeik nat en liep naar de eigenaar en vertelde wat er gebeurd was. waarop 1 van de mannen die bij hem was zei. Dat krijg je er van als je zo bezig bent met je gedachten dat je de lul van het paard niet moest vergeten.. De eigenaar liep mee en draaide de hoofdkraan daar dicht en zei. sorry hoor mijn fout ik had de kraan dicht moeten draaien. Hij zei tegen mij loop maar even mee. Ik liep mee naar een box waarin rijkleding en zadels en tuigen hingen. Hij zei ik wacht hier wel trek al je natte kleren maar uit en trek maar een overal aan dan doe ik je kleren in de droger en kun je die als je klaar bent weer aan trekken.

ik ging naar binnen en Ik trok eerst mijn laarzen uit en daar liep gewoon water uit met andere woorden ik had geen droog draadje meer aan mij. Ik kleedde me uit op mijn slipje en bh na uit en trok de overal aan. en liep met de kleren naar buiten Jakkes mijn slip was ook helemaal nat en dat liep niet lekker. ik gaf hem de kleren waarop hij zij zijn dit al je natte kleren waarop ik ja zei en toen wees hij naar mijn benen en de overal was al nat door de bh en m'n slipje. hij gebood me weer naar binnen te gaan en zei straks word je nog ziek ook en pak ook maar weer een andere overal. Dat was de enige overal die een beetje mijn maat was de anderen waren veel te groot. maar ja het was niet anders. Ik trok de overal aan en drukte de knoopjes vast. ik moest een beetje bukken om de onderste vast te maken.die zat net onder mijn kruis. Ik liep weer naar buiten en gaf de overal slip en bh ook aan de man en ging weer verder met schoonmaken. Toen ik met dat paard klaar was ging ik om het volgende paard uit. ik stapte een box binnen en daar stonden de 4 mannen 1 hield het paard vast en twee bekapten zijn hoef en de eigenaar keek toe. Toen ik zei dat ik eerst de volgende wel pakte zei de hoefsmid. wacht maar even ik moet de ene hoef nog en dan is hij klaar. maar zou je aan de andere kant van de box willen gaan staan want als hij niet meer wil dan gaat hij met een rotgang naar de deur toe en dan loopt hij jou onderste boven. Ik ging voor het paard langs en ging in de andere hoek zitten op twee balen stro. De hengst had blijkbaar genoeg en begon gek te doen. Bij de deur zat een ring waar aan hij nu werd vast gezet. Er werd mij gevraagd of ik even de doek over zijn hoofd wilde houden zodat hij rustig werd. en dat deed ik. Zo sprak 1 van de mannen dus jij was vergeten de penis van het paard schoon te maken. Ik kreeg een kleur en zei ja, Toen zei de man had je al eens eerder zo'n lul schoongemaakt, waarop ik antwoordde met nee nog nooit. De hoefsmid vroeg of ik hem niet groot en dik vond, waarop ik niet anders kon antwoorden met jazeker gigantische Waarop de man vroeg of ik wel eens een paarde lul gezien had in stijve toestand want dat hij dan nog groter en dikker werd ik zei van nee nog nooit maar dit was voor mij al een hele ervaring. Waarop de eigenaar zei ik zag wel dat er een rilling over je rug ging. maar daar antwoordde ik niet op. Toen de mannen klaar waren stonden ze bijna naast me en zei de hoefsmid. haal nu maar voorzichtig de doek van het hoofd. Toen ik dat deed werd het paard even zo gek dat hij met zijn hoofd heen en weer sloeg en mij daarbij onderste boven ramde. ik struikelde achterover en ik had op m'n benen kunnen blijven staan als er geen strobaal had gelegen waar ik over heen tuimelde.

1 van de mannen kwam gelijk op me af en vroeg of ik me pijn had gedaan waarop ik zei van nee dat ik zacht gevallen was en toen dook de man boven op mij. en begon me hevig te zoenen ik riep dat hij moest stoppen, maar toen pakte hij de overal vast en trok hem in 1X helemaal los omdat er druk knopen opzaten. en begon m'n borsten te kneden ik schreeuwde het uit en toen zei de eigenaar schreeuw maar zo hard je kan niemand die je hoort. Daar lag ik op mijn rug in het stro twee mannen hielden mijn armen vast en 1 man lag boven op me die mijn borsten kneedde en me probeerde te tongzoenen. Werk mee sprak de man anders zal ik je pijn doen.

Angstig opende ik mijn mond een beetje zodat hij met zijn tong naar binnen kon. weer sprak hij werk me en vrij met me anders zal ik je pijn doen. en ik begon maar met de man te tongzoenen. na 5 min stopte hij en ging de eigenaar met me tongzoenen terwijl de man die m'n grote borsten kneedde door ging zoende ik ook met de andere mannen. toen ze allemaal waren geweest begonnen twee mannen aan mijn borsten te zuigen en te likken. terwijl twee anderen mijn armen nog steeds vasthielden. plots voelde ik dat de twee mannen die aan mijn borsten zogen met hun handen naar mijn kut gingen en bij de mannen me vingerde eerst me 1 vinger toen beide met twee vingers. het deed me pijn dus ging ik het uit. waarop 1 van de mannen zei als je nu je kop niet houd ga je nog veel meer pijn lijden. dus slikte ik mijn gil in en op dat moment werd mijn overal helemaal uit getrokken. daar lag ik in het stro helemaal naakt met 4 geile mannen. mijn handen werden vastgebonden en met een stuk touw aan de waterleiding vast gezet zodat ik mijn handen niet meer kon bewegen. toen begon 1 van de mannen me weer te tongzoenen en twee anderen aan mijn borsten. de Hoefsmid ging tussen mijn benen en begon mijn kut te likken. ik schopte om me heen en schopte hem tegen het hoofd waarop hij schreeuwde jij bitch dat had je niet moeten doen en pakte touw en bond mijn benen ook vast in de spreid stand waar aan hij mijn benen vast maakte kon ik niet zien. toen begon hij me weer te likken en na een tijdje kwam ik ongewild klaar.Hij hield op met likken en geboor de twee mannen die m'n borsten likten mij weer te vingeren. in tussen kleedde hij zich uit en ondanks ik al pijnscheuten had dat de twee mannen met twee vingers in mijn kut zaten plaatste de hoefsmid twee vingers in mijn kont en nog eens twee met kracht in mijn al volle kut ik werd behoorlijk opgerekt. en met 6 vingers in mijn kut werd ik daaraan ook opgetild en werden er twee strobalen onder mij gestapeld. toen ik daar oplag moest ik de eigenaar pijpen en hij ramde zijn lul mijn strot in zodat ik bijna moest overgeven de hoefsmid trok zijn vingers uit mijn kont en met zijn vrijehand haalde hij de vingers van de twee mannen uit m'n kut tegelijk met die van hem. dat deed behoorlijk veel pijn en voelde alsof ik open scheurde. Daarna begon hij mij te neuken. Toen de eigenaar en de hoefsmid beide in mij klaar waren gekomen waren de andere twee mannen aan de beurt en dat ging door totdat ik alle mannen gepijpt had en dat ze me allemaal geneukt hadden. Toen werd ik op mijn rug neer gelegd en begon het spel weer op nieuw weer moest ik ze pijpen en nu werd ik door alle mannen in mijn kont geneukt. Toen ze allemaal klaar waren pakte een man een stok en bond daar 1 van mijn benen aan vast en hij gebood de eigenaar m'n handen los te maken1 van de andere mannen liep naar buiten en kwam 10 tellen later met een witte fles terug. twee mannen pakten daarna 4 strobalen van de strokar af en stapelde op de twee die er al lagen 1 en daar naast de drie anderen en daar werd ik opgelegd.

de stok kwam tussen de onderste en tweede strobaal te liggen met 1 been aan de ene kant en mijn andere been werd aan de andere kant vastgebonden. Toen werd er een stok gepakt waarbij het zelfde gebeurde alleen daar werden mijn handen aan vast gebonden. ik zag dat een man de witte fles pakte en die in mijn kut plaatste ik voelde dat er iets uit stroomde. zo sprak de man nu zul je wel goed glad zijn van binnen het bleek gleimiddel te zijn en het liep in stralen bij mijn benen langs. Mijn kut was volgespoten met het spul. De hoefsmid wilde even controleren of het genoeg was en stopte zonder problemen 4 vingers naar binnen oke zei de smid dat ging heel erg gemakkelijk, Dat kon ook niet anders ik had er al 6 in gehad dus hij was al opgerekt. Nou gaan we nog wat anders proberen en voor ik het wist voelde ik een pijn scheut door me heen gaan. zo zei de smid dat is nu wel ruim moet je eens voelen. en de drie andere mannen deden het zelfde bij de vierde man had ik geen pijn meer. zo sprak de eigenaar mijn vuist zit er helemaal in. daar schrok ik enorm van en begon te huilen. 1 van de mannen troostte mij en zei. dat het zo voorbij was. Waarop de eigenaar vroeg. of ik bij het laatste paard de lul ook had gewassen waar op ik ja knikte toen vroeg de man of die toen ook stijf werd waarop ik weer ja knikte en een kleur kreeg van schaamte. Goed zo sprak de eigenaar ze heeft hem ook in stijve vorm gezien nu de rest nog. Het paard werd los gemaakt en werd naar mij toe gebracht. zijn lul bungelde boven mijn hoofd en ik werd gedwongen het dier te pijpen dit deed ik niet en toen sprak de eigenaar dat hij wel even de vee prikker op ging halen als ik niet deed wat ze zeiden. een veeprikker is een apparaat dat als je dat op een dier drukt stroom geeft. Angstig opende ik mijn mond en begon te pijpen. na 5 minuten kwam het dier klaar in mijn mond de hoefsmid haalde de lul uit mijn mond en trok het dier nog na zodat nog meer sperma over mijn borsten heen liep. Daarna werd het paard naar buiten geleid.

De eigenaar vroeg of ik genoten had van het middagje paardrijden waarop ik ja knikte dus je hebt wel plezier gehad weer knikte ik. Hij liep naar buiten om even later terug te komen met Simba. zo sprak hij jij hebt je plezier gehad nu is hij aan de beurd en mijn kut werd weer volgespoten met dat glei middel Simba zijn lul werd vastgepakt door de eigenaar en die trok hem af zodat hij een enorme stijve kreeg die werd ook met gleimiddel ingespoten. daarna werd het paard over mij heen gezet en werd zijn lul naar mijn kut begeleid. het deed veel pijn. maar op een gegeven moment schoot hij iets naar binnen ongeveer 5cm. het was een enorme dikke en lange lul en het deed veel pijn. Simba kreeg de smaak te pakken en ging iets door de knieen hij wist wat er verlangd werd van hem en hij dacht dat hij een merrie dekte hij begon te snuiven en duwde zijn lul iets verder naar binnen de mannen pakten mij vast omdat ik bijna van het stroo afgedrukt werd en duwden me iets terug toen Simba ook iets terug ging. Toen schreeuwde ik het uit Simba drukte weer naar voren en zijn lul ging minimaal 25 cm naar binnen. toen hij weer terug ging voor de nieuwe poging werd ik weer iets naar beneden gedrukt en hoever hij er toen in kwam weet ik niet maar wel heel erg ver en hij begon me als een gek te neuken. en steeds verder ging die lul naar binnen op een gegeven moment begon zijn lul qwa dikte nog te groeien ook en ik kreunde het uit Simba spoot zijn sperma in mijn kut en het liep met stralen bij mijn benen langs elke keer als hij hem er weer iets uit trok. Toen hij klaar was wilde hij hem er uit trekken maar de lul zat vast en trok mij mee. de mannen grepen mij vast en trokken mij lost. Man wat een pijn had ik. ik werd los gemaakt en er werd 1 strobaal apart gezet daar werd ik op m'n buik opgelegd en m'n benen en handen werden weer vastgebonden. waarop ik schreeuwde nee niet die lul in mijn kont. Waarop de eigenaar antwoordde rustig maar dat gebeurd ook niet. 1 van de mannen liep weg en kwam later terug met een Deense dog. Deze hond moest ik ook pijpen.

En toen hij klaar gekomen was moest hij mij in mijn kont neuken wat het dier vol overgave deed. Daarna werd ik los gemaakt en haalde de eigenaar m'n kleren op gaf die aan mij en zei. als je weer eens wil paard rijden kom je maar weer, en als je met iemand hier over praat. dan gebeuren er nog ergere dingen .... en de 4 mannen verdwenen en lieten mij achter.

Bekijk ook onzeDierensex Films!