Rukken op sexfilms van m'n moeder

reageer op dit verhaal

Wat doe je als jongen van 18 en je verveelt je. Gratis sexfilms van internet downloaden bijvoorbeeld. Heerlijk om naar te kijken terwijl je je afrukt. Maar van deze was ik echt geschokt...die vrouw met die drie enorme negerlullen die van alle kanten in haar staken, en daarna een met sperma ondergespoten gezicht. Dat kon toch niet waar zijn. Maar al die moedervlekken klopten helemaal, en dat litteken op haar kin. Ik kon het me nauwelijks voorstellen, ze had nooit een vriendje en moest eigenlijk niks hebben van mannen, Ze was nu 36, was altijd vaag geweest over m'n vader, weggelopen zoiets. Werkte 4 dagen per week als kapster, vroeger had ze als model gewerkt, en af en toe moest ze 's avonds weg, invallen voor een vriendin, zei ze dan, vond het wel gek dat ze dan met een taxi werd opgehaald en weer heel laat thuisgebracht.

Ging dus verder zoeken en vond nog veel meer sexfilms. Ik werd er enorm opgewonden van. M'n moeder die door 20 jongens van mijn leeftijd wordt volgepompt, met een komkommer in haar kut, op party's waar iedereen het met iedereen doet. Kon niet meer naar haar kijken zonder een stijve te krijgen en kon m'n ogen niet meer afhouden van haar borsten en billen.

Het moest wel een keer uit de hand lopen. Zat 's avonds laat naar één van die films te kijken met m'n pyjamabroek op m'n knieën, dacht dat ze al sliep, komt ze opeens m'n kamer in. Toen ze m'n beeldscherm zag kreeg ze gelijk een enorm rooie kop, en ik ook want ik zat er ook en beetje raar bij met m'n stijve pik. Klikte dat filmpje weg en hees m'n pyjamabroek op, een beetje te laat.

Huilend ging ze op de rand van m'n bed zitten. Ik ging maar naast haar zitten en legde een arm om haar heen. ooh ik schaam me zo, hoopte dat je er nooit achter zou komen, snotterde ze. Ik probeerde haar te troosten, mam, wat jij doet is toch niet gekker dan dat ik er naar zit te kijken. Ze kalmeerde weer een beetje, omhelsde me en zei ooh je bent zo lief, ook al zit je je op te geilen aan je eigen moeder die geneukt wordt. Ik wist zo gauw niks terug te zeggen, streelde haar een beetje. Ze had alleen een dun doorzichtig nachthemd aan, voelde dus alles van haar warme zachte lijf, en haar borsten en schaamhaar schemerden er doorheen. M'n pik werd weer net zo keihard als toen ik naar dat sexfilmpje zat te kijken. Ik zoende haar op haar wang, ooh lieverd, zuchtte ze, en ze pakte me vol op m'n mond. Toen plofte ze plat achterover op m'n bed en trok me over zich heen. Ik wreef een beetje heen en weer tussen haar warme dijen terwijl m'n pik helemaal klem zat in m'n pyjama, ze lachte en zei dat gaat zo niet jongen, en trok m'n pyjama omlaag zodat m'n lul nu echt tussen haar benen zat. Ze pakte hem beet en hield 'm tegen haar spleetje. Toe maar, zei ze, steek 'm d'r maar in. Heel langzaam en trillend van opwinding duwde ik m'n lul bij haar naar binnen. Ooh dit was lekker, dit was zo veel beter dan die filmpjes. Ik greep haar bij haar billen en begon op en neer te wippen, Er schoot van alles door m'n hoofd, ik neuk m'n eigen moeder, en ooh wat is ze lekker, ze gilde en kreunde, klemde zich aan me vast, steeds sneller pompte ik in haar op en neer, m'n lul gloeide en klopte en toen kon ik alleen maar heel heftig en onwillekeurig stoten, wild tongend smoorden we elkaars gekreun en toen spoot ik me in haar leeg. Ik gleed weer uit haar, we knuffelden nog wat, ik trok m'n dekbed over ons heen en we vielen tegen elkaar in slaap. Werd wakker met een enorme ochtenderectie en die stak ik in haar terwijl ze nog maar half wakker was. Sperma ontbijt op bed ofzo.

Sindsdien doen we het elke dag wel een paar keer met elkaar, 's avonds, 's ochtends en soms tussen de middag. Ben een keer mee geweest naar de set voor die sexfilmpjes, waanzinnig om haar zo te zien genieten en ze wil dat ik een keer meedoe met zoiets.