De naaikamer

reageer op dit verhaal
Dit sexverhaal bevat:

Ik ben Thom 30 jaar 1.83 lang en getrouwd met een lekker vrouwtje van 29 jaar met een mooie c-cup en lange benen.

Omdat ik toe was aan een nieuwe broek (we waren uitgenodigd voor een feest) zijn we naar de stad gegaan om deze te kopen na eindelijk een gevonden te hebben bleek deze iets te lang te zijn, het verkoopstertje zei we kunnen hem wel korter maken dan is de broek volgende week klaar. Ik zei dat is te laat ik heb hem overmorgen nodig. Hierop zei mijn vrouw bel mijn moeder even en vraag of zij tijd en zin heeft.
Dus ik bel mijn schoonmoeder. Hei moeders kun jij mijn broek even korter maken? Ja hoor kom maar langs ik heb op dit moment toch niets te doen, Ik verbreek de verbinding en zeg tegen mijn vrouw we kunnen meteen komen. Nou zegt ze dan moet je wel alleen gaan, want ik heb nog een vergadering. Geen probleem ga ik wel even alleen.
Bij mijn schoonmoeder aangekomen blijkt ze alleen thuis te zijn dus ik vraag waar is Frans (schoonvader) oh zegt ze die is werken, in dienst geroepen er is iemand ziek geworden, daarom heb ik nu ook alle tijd voor die broek van jou ga maar mee naar boven naar de naaikamer.

Zo trek je broek maar aan dan kan ik hem eerst afspelden. Dus ik trek de ene broek uit en mijn nieuwe aan. Carla (schoonmoeder) gaat door de knieën en slaat een pijp om op de juiste lengte en vraagt geef me even de spelden aan. Ik kijk op de tafel, maar geen spelden. Verdomme zegt ze waar zijn die krengen nu weer. Ze draait wat heen en weer waardoor haar rok iets omhoog kruipt en ik een mooi uitzicht krijg op haar super mooie en lange benen tot in haar kruis. Opeens staat ze op en zegt ik kijk even onder want gister heb ik een rok van Esther (schoonzusje) korter moeten maken zoek jij ondertussen hier even verder. Ik open verschillende la’s maar vind niks. Achter mij staat nog een grote ladenkast ik loop er naar toe en open verschillende laden bij de vierde la kijk ik verbaasd naar de inhoud, er ligt een ferme vibrator in van ik schat 25 cm lang. Ik haal hem uit de la en meteen begint er een plan in mij op te komen. Nou moet je weten dat Carla er geweldig uitziet ze is 50 jaar slank 1.75 m groot lange ranke benen en een paar heerlijke tieten (DD). Mijn plan is om Carla nu eens lekker te neuken.

Even later komt ze weer boven en zegt ik heb ze, ze lagen nog onder. Ze gaat weer door de knieën ik kijk omlaag en heb een mooi zicht in haar blousje. Ze speld de pijp af kijkt omhoog en zegt klaar doe maar uit. Ik kijk haar aan glimlach laat mijn broek zakken en haal plots mijn pik te voorschijn. Ze kijkt verschrikt op en roept dan kwaad wat is hier de bedoeling van en wil opstaan. IK leg mijn handen op haar hoofd en dwing haar op haar knieën te blijven en zeg. De bedoeling is dat jij mij nu lekker gaat pijpen kleine geile teef. Waarop zij heel verontwaardigd roept wat denk jij je wel en weer probeert ze op te staan. Ik duw haar omver en voordat ze weer recht zit duw ik haar de vibrator onder de neus en vraag wat moet je hier mee kom je zoveel te kort ? Ze krijgt een rood hoofd en begint te stotteren, Jjje zegt ttoch zeker niks ttegen Frans ddat je mijn ding gevonden hebt?? Nou dat ligt eraan wat heb je er voor over? Met gebogen hoofd fluistert ze alles heb ik er voor over. Ik versta je niet praat harder en kijk me aan als je het tegen mij hebt. Ze kijkt op en zegt ALLES HEB IK ER VOOR OVER. Goed, dus je gaat ALLES DOEN wat ik je zeg m.a.w. je wordt dus mijn slavinnetje. Ja zegt ze meteen geef ik haar een klap in haar gezicht en zeg, ik ben je meester en jij hebt met twee woorden tegen mij te spreken DUS…. Ja meester ik word uw slavinnetje. Goed dan mag je je nu uitkleden en mij pijpen. Ze staat op en kleedt zich uit als ze naakt is wil ze weer op haar knieën gaan zitten maar ik houd haar tegen. Ik zeg blijf staan en vouw je handen in je nek en dan je armen naar achter ze doet wat ik haar zeg hierdoor komen haar tieten wat naar voren. Ik pak een liniaal van de tafel en geef haar een venijnige pets op haar rechter tiet ze geeft een gil, en bedekt meteen haar tieten HANDEN IN JE NEK TEEF ze schrikt en doet meteen wat ik zeg en ik geef haar een pets op haar linker tiet waardoor de tranen in haar ogen springen. Zo zeg ik en nu op je hurken en benen gespreid, Zo nu weet je meteen wat je te wachten staat als je niet luistert. Je mag me nu klaar zuigen en denk eraan je verspild geen druppel je slikt alles door want anders….begrepen slet?
Ja meester.
Goed je handen blijven in je nek .Open je mond zodat ik hem erin kan schuiven. Ze opent haar mond en ik schuif mijn pik naar binnen zo en nu pijpen hoer. Ze pijpt me wel zo lekker dat ik geiler en geiler word en het in mijn ballen begint te borrelen, ik pak haar hoofd vast en begin haar in haar mond te neuken steeds harder steeds wilder en dieper ze begint te kokhalzen en laat mijn pik uit haar mond schieten met tranen in haar ogen snakt ze naar adem. Ik kijk haar kwaad aan en zeg WIE HEEFT JOUW GEZEGD DAT JE MOCHT STOPPEN TEEF GA OP DE GROND LIGGEN MET JE HANDEN OP JE RUG. Ik pak een reep stof van de tafel en bind haar handen daarmee vast en zeg. GA STAAN SLOERIE IK GA JE STRAFFEN. Ze kijkt me angstig aan en smeekt nee meester a.u.b. niet slaan ik zal het nooit meer doen. TE LAAT TEEF HAD JE EERDER AAN MOETEN DENKEN JE WAS GEWAARSCHUWD. Maar omdat dit je eerste foutje is zal ik je maar 5 tikken geven…dank u meester per tiet en je telt hardop mee begrepen? Ja meester.
Goed, ik pak de liniaal en geef de eerste klap op haar linker tiet gevolgd door een op haar rechter 1 meester, 2 meester, 3 meester a.u.b.meester stop het doet pijn roept ze huilend aaauw 4 meester stop STOP aauw 5 meester. ZO TEEF GA JE NU WEER JE BEST DOEN, OF MOET JE NOG MEER HEBBEN? Nee meester genoeg ik ga mijn best doen om u leeg te zuigen. Goed zo ga dan terug op je knieën en maak die slettenbek open zodat we verder kunnen. Ik pak haar weer vast bij haar hoofd en begin haar weer in haar mond te neuken dieper en dieper en steeds harder ze moet nog steeds kokhalzen als mijn pik helemaal in haar keel zit, maar ze laat hem niet meer uit haar mond schieten. Na 5 minuten beginnen mijn ballen weer te borrelen zij heeft ook in de gaten dat ik op het punt sta om te komen en begint harder te zuigen en met haar tong mijn eikel te bewerken. Ik voel mijn zaad omhoog komen en met krachtige stralen spuit ik het achter in haar keel, en roep AAAAAH, JAAAAAH HIER ZIJN JE PROTEÏNE TEEF SLIKKEN. Met moeite slikt ze alles door ik haal mijn pik uit haar mond en zeg goed gedaan dat was lekker. Ze kijkt me aan en vraagt snikkend maak je me nu a.u.b. los ik heb nu toch gedaan wat je vroeg. Ik kijk haar aan en zeg lachend jij denkt toch niet dat we al klaar zijn hè, ik heb je nog helemaal niet geneukt. Trouwens over neuken gesproken, wanneer heb je het voor het laatst gedaan? DAT GAAT JE GEEN DONDER AAN roept ze kwaad. Ik geef haar een paar flinke klappen met de vlakke hand op haar nog steeds rode tieten en roep. JIJ BEGRIJPT ER NOG STEEDS NIETS VAN IK BEN DE MEESTER EN JIJ MIJN SLAVIN EN JIJ DOET WAT IK ZEG en mijn hand gaat richting liniaal. Ze krimpt in elkaar en roept huilend Oh nee a.u.b. niet straffen ik zal me aan de regels houden oh meester a.u.b. Nou goed dan maar geef me wel antwoord. Wanneer ben je voor het laatst geneukt? Uhh 4 weken geleden meester. Door wie? Door Frans natuurlijk meester. Wanneer is die vieze harige kut van je voor het laatst gelikt en door wie?

Ze krijgt een rode kop maar geeft me geen antwoord. PETS PETS op haar tieten ze gilt en ik herhaal mijn vraag. Snikkend zegt ze gisteren meester ik kijk haar aan en zeg ja en verder dat durf ik niet te zeggen meester. Mij best zeg ik maar dan moet ik het latje weer laten spreken aan jou de keus. Angstig kijkt ze van mij naar de liniaal en dan weer terug naar mij ze buigt haar hoofd en zegt dan met een hese stem dddoor ddoor uhm door E…. DOOR ESTHER roept ze opeens en begraaft haar gezicht tussen haar benen. Zo, zo dus moedertje laat haar ranzige hoeren kut door haar dochter uitlikken, en hoe lang gaat dit al zo hè nou geef eens antwoord. Al dik anderhalf jaar zij heeft mij ook die vibrator gegeven. Oké ga maar weer staan doe je benen iets uit elkaar en laat me je bekijken. Goed je lichaam bevalt me, maar dat had je wel al in de gaten alleen die kut die haren vind ik niks, dus je gaat nu het volgende voor mij doen. Jij gaat ervoor zorgen dat ik vanaf de onderkant van je ogen tot aan je tenen geen haartje meer bij je tegen kom begrepen? Verschrikt kijkt ze me aan en vraagt heel verbaasd moet ik mijn vagina scheren? Ja je moet onder andere die KUT van je scheren maar ook de rest wat daar zit en je benen ik wil geen haartje meer bij je ontdekken behalve op die stomme kop van BEGREPEN? Maar dat kan niet, wat moet ik dan tegen Frans zeggen? Dat is niet mijn probleem daar zoek je zelf maar een oplossing voor, en nu vooruit of ik doe het maar dan met een pincet. Nadat ik haar handen heb los gemaakt loopt ze snikkend naar de badkamer. Na een kwartier komt ze terug met de handen voor haar kut. Weg met die handen en laat je bekijken ga op je rug liggen met je benen in de lucht goed zo en nu uit elkaar pak je billen vast en trek ze uit elkaar mooi blijf zo maar even liggen dan kan ik je inspecteren. Ik loop naar haar toe en bekijk haar met een vinger streel ik over haar sterretje richting kut. Mooi zo ik ben heel tevreden over je slet, en als beloning mag je jezelf klaar maken.

Dat heb ik nog nooit gedaan waar iemand bij is meester. ZEUR NIET TEEF EN VINGER DIE KUT VAN JE. Langzaam begint ze over haar kale doos te wrijven, ik loop weer naar haar toe en knijp hard in haar tepels en roep VINGEREN ZEI IK NIET WRIJVEN SCHIET OP IK WIL JE ZIEN KRONKELEN VAN GEILHEID HOER DAT JE BENT. Nu trekt ze met een hand haar kutlippen van elkaar en met de andere begint ze haar clit te bewerken al snel begint ze te hijgen en te kreunen en loopt het sap eruit. STEEK JE VINGER IN JE KUT. Ze duwt een vinger naar binnen en een harde kreun komt over haar lippen. KOMOP DAAR PASSEN ER MEER IN. Op een gegeven moment heeft ze 4 vingers in haar kut, en met de duim wrijft ze over haar clit. Zo blijf zo doorgaan tot ik zeg dat je mag klaarkomen en ondertussen vertel je me wat je gister met Esther hebt uitgespookt. Hijgend verteld ze dat Esther was gekomen om een rok te laten vermaken en dat tijdens het afspelden Esther opeens vroeg of ze zich nooit eenzaam voelde met die wisseldiensten van pa want zij kon niet wennen aan die diensten van haar man en vertelde dat ze daarom een tarzan had gekocht maar ze miste toch lichamelijk contact. Ondertussen was ze door haar knieën gezakt en begon mijn borsten te kneden en werd ik …OOOOOOH meester mag ik komen ik houd het niet meer.NEE GA VERDER MET JE VERHAAL. Zze begon mijn tie..borsten kneden en ik werd daar enorm heet van voor dat ik het in de gaten had lag ik op de tafel zonder slip en was ze me aan het LIIIIIKKEEEEEEN AAAAAAAAH OOOOOOOOOOOOOOOOH MEESTER PLEASE. Verder wat heb jij gedaan heb je haar ook gebeft of niet. JAAAAAAAH OOOOOOOOH ze is opeens over me heen gekropen en heeft haar VAAAAAAHH…..KUT op mijn mond gedrukt en toen heb ik haar gelikt tot we,tot we ,OOOOOOOH MEESTER A.U.B. goed kom maar laat je maar gaan. TOHHHHHT WE KWAAAAAAAAAAHHHHHHHAAAAMEN. Gillend en spuitend komt ze klaar en ligt dan uitgeput op de grond. Mooi zo sta op en pak je vibrator van de tafel, en kruip als een echte teef naar me toe. Ga op je hurken zitten en schuif dat ding in je kut. Mooi zo blijf zo zitten en zorg dat die vibo er niet uitglijdt en ondertussen mag je me lekker pijpen. Na 5 minuten haal ik mijn pik uit haar mond en zeg haar Zo jij geile slet van me vertel maar eens aan je meester wanneer je voor het laatst in je reet bent geneukt. Ze kijkt me heel verschrikt aan en zegt dat dit nog nooit gebeurd is, en dat dit ook nooit zal gebeuren. Ik kijk haar lachend aan en zeg, zeg nooit nooit teef want vandaag is de dag dat het wel gebeurd het is toch verdomme van de zotte dat een 50 jarige hoer nog steeds ergens maagd is. NEE roept ze IK WIL NIET DAT JE ME IN MIJN POEPERT NEUKT. En wat heb jij dan te vertellen, JE BENT MIJN SLAVIN EN JE DOET WAT IK JE ZEG BEGREPEN. Nee ik doe het niet punt uit. Ik duw haar op de grond en bind haar handen weer vast daarna sleep ik haar naar de tafel en bind haar zo aan de tafelpoten vast dat ze met gespreide benen ligt. Zo teef omdat je tieten al genoeg slaag gehad hebben zal ik nu als straf je kale doos maar eens bewerken. Ik pak weer de liniaal en geef een tik op haar kale kut doordat ze nog goed nat is kletst het lekker. AAAAAAUUUUW NEE AAAUWAAAAH STOP NIET DOEN. Zonder acht te slaan op haar gejammer geef ik haar nog twee klappen haar doos begint rood te kleuren en haar schaamlippen zwellen op. Ik kijk haar aan en vraag HEB JE GENOEG GEHAD GA JE JE NU AAN MIJ ONDERWERPEN OF NIET? Ja meester genoeg doe met mij wat u wilt ik geef me over. Ik maak haar weer los en zeg ga op je rug liggen en vinger jezelf en als je goed nat bent smeer je je kutsap uit over je sterretje en in je sterretje ga je gang. Na een paar minuten laat ik haar stoppen. Ga op je knieën zitten en pijp me en pijp me diep, diep in je keel zodat mijn staaf goed gesmeerd wordt. Na een 5 tal minuten laat ik haar stoppen ik hurk achter haar neer en zeg, trek je billen uit elkaar zodat je stront hol vrij komt. Zij trekt haar billen uit elkaar en ik zet mijn eikel tegen haar sterretje en begin te duwen, maar ze knijpt haar gaatje zo hard dicht dat er geen doorkomen aan is. Ik ga naar haar tieten en knijp en draai flink aan haar tepels. Door de pijnscheut schrikt ze, en even ontspant haar sluit spier en schuift mijn eikel naar binnen. Ze gilt en roept STOP AUW NIET VERDER IK SCHEUR UIT. Ik stop even pak de vibrator zet hem aan en wrijf over haar clitje langzaam maar zeker begint ze weer te ontspannen en duw ik mijn pik stukje bij beetje haar kontje in. Toen ik er helemaal in zat heb ik weer even gewacht zodat ze aan het gevoel kon wennen en ben toen voorzichtig gaan pompen. Na een paar minuten begon ze te hijgen en te kreunen en ik zei wrijf over je clit teef. Toen was het hek van de dam het kreunen werd harder en ze begon te roepen. OOOOH JAAAH HHHHMMMMM ZALIG HARDER, OOHH NEUK ME HARDER DIEPER SNELLER AAAAHHHHJJJJ VERDOMME OH HHHHMMM IK KOM OEOEOEOEOE MEESTER IK KOM KLAAR. Op dat moment knijp ze zo hard met haar kontje dat bij mij het zaad als het ware uit mijn pik gezogen wordt en schiet ik haar darmen helemaal vol. Dank u meester dit was geweldig ik ben nog nooit zo intens klaar gekomen als net. Ik haal mijn pik uit haar reet en zeg mooi zo lik mij dan nu maar schoon, en dan mag je me beneden wat te drinken inschenken. Nadat ze me schoon gelikt heeft gaan we naakt naar onder ik ga op de bank zitten en even later komt ze binnen met twee mokken koffie en komt naast me zitten, ik sla een arm om haar heen en streel zachtjes over haar rechter borst en vraag doen ze nog pijn? Ze kijkt me een beetje verlegen aan en zegt nee ze tintelen nog een beetje, maar dat is wel een lekker gevoel en zeker zoals je er nu over wrijft het enigste “nadeel”is dat ik er weer een beetje geil van wordt. Ik kijk haar lachend aan en antwoord zeg maar wat je wilt. Ze wordt rood drukt zich stevig tegen me aan en zegt ik zou graag gewoon lekker met je willen neuken, maar niet als je slavinnetje maar gewoon als je geliefde dus zonder dwang maar gewoon vrij. Nou ik vind het prima, maar vind je niet dat we Esther nog moeten straffen want dankzij haar hebje dit moeten ondergaan. Hm tja nu je het zegt lijkt me dat wel wat, en krijgt ze dan dezelfde behandeling die ik heb gehad? Ja maar dan van jou en mij. Na een plan te hebben gemaakt van hoe we het gingen aanpakken zijn we terug naar boven gegaan en hebben we nog lekker wat geneukt en gespeeld met de vibrator.