Verkracht in eigen huis

reageer op dit verhaal

Esther woonde al een paar jaren met haar gezin in het mooie herenhuis. De jongste van haar twee kinderen was net twee geworden, toen ze besloten het huis te kopen. Nu waren de kinderen acht en zes jaar en gingen ze dus naar de basisschool. Haar man Ernst moest voor zijn werk regelmatig weg, soms voor langere tijd naar het buitenland. Er stond natuurlijk een riant inkomen tegenover en ook hielp Esther vrij vaak in de winkel van haar ouders. Sinds de dood van haar vader vond ze dat min of meer verplicht tegenover haar moeder.

Maar op de maandag was de winkel in de ochtend gesloten en dus was dat een dag, dat ze veel tijd voor zichzelf had.

De jonge vrouw was een aangename verschijning. Ze was 32 lentes jong, had mooi lang blond haar, dat ze meestal in een staart droeg. Met haar 1 meter 65 was ze een kleine vrouw, maar voor de rest had ze over haar maten niet te klagen. Haar borsten waren na de tweede zwangerschap fors gebleven. Had ze voor de geboorte van de kinderen nog een B - cup, nu kon ze haar boezem niet meer in een beha met C cup kwijt.
Verder hield ze van mooie, vrouwelijke kleding. Haar garderobekast hing vol met mooie rokken, van diverse lengtes. Ook hingen er verscheidende bloesjes. Naast haar kledingkast stond een ladekast, die ze volledig had ingeruimd als opbergplaats voor haar lingerie.

Sinds de kinderen naar school gingen, is het leven van Esther behoorlijk veranderd. Ze was vaak gehaast, ging vaak te laat van huis om de kinderen naar school te brengen en met enige regelmaat vergat ze dan wel eens de buitendeur af te sluiten. Maar normaal gesproken was ze binnen tien minuten terug en gelukkig had het nog nooit problemen opgeleverd. Tenminste, tot die ene maandagmorgen in oktober...

Esther schrok wakker van de wekker. De wintertijd was afgelopen weekend weer ingesteld en aan het uur tijdsverschil was ze nog niet gewend. Het was nu nog donker, in tegenstelling tot vorige week. Ze rekte zich eens uit en voelde daarbij het lege kussen van Ernst. Haar man was gisteren vertrokken naar Basel, in Zwitserland en zou daar ruim vier dagen blijven voor zaken. Met haar andere hand stopte ze het doordringende gezoem van de wekker.

In plaats van uit bed te gaan, draaide ze zich nog eens om en dutte weer zacht in. Een half uur later schrok ze wederom wakker. Het was inmiddels al kwart voor acht. Nu sprong ze ineens uit haar bed. Snel schoot ze haar joggingbroek aan en een al gedragen T-shirt, dat nog over de stoel hing. Hierna rende ze naar de twee slaapkamers van haar kinderen. Ook deze waren in no time aangekleed en met een sneetje brood in de handen werden ze naar school gebracht.

Gelukkig, de kinderen waren nog net op tijd. Esther lachte inwendig. Dit was al zo vaak gebeurd en nog nooit waren ze te laat geweest, al spande het er wel om, deze keer. Ze stapte weer in haar wagen en reed iets rustiger naar huis. Daar zette ze de auto onder de carport en ging het huis in. De achterdeur was weer eens niet afgesloten. Ze besteedde er geen aandacht aan en liep de keuken in. Esther verlangde naar een douche, dus liep ze richting de trap en ging naar boven. Even later stroomde het warme douchewater langs haar goedgevormde lichaam. Haar huid was nog steeds lichtgebruind, ten gevolge van de heerlijke zomer die ze hadden gehad. Het witte schuim versterkte het effect nog eens. Esther spoelde haar haren uit en daarna pakte ze haar scheermesje en haalde deze een paar keer onder haar oksels door. Zo, die waren weer lekker glad. Ook haar streepje zwart schaamhaar werd weer netjes bijgewerkt. Ze hield van hygiΓ«ne en overvloedige haargroei vond ze maar vies. Door het warme water was haar huid lekker soepel en gleed het scherpe mesje langs haar schaamlipjes, totdat deze ook weer van de stoppeltjes was ontdaan.

Na het afdrogen smeerde Esther haar lichaam in met geparfumeerde bodylotion. Daarna ging ze, gewikkeld in een groot badlaken, naar de slaapkamer. Hier kon ze zich lekker optutten. Ze stiftte haar lippen licht, poederde haar gezicht een beetje en fΓΆhnde haar blonde haren droog, waarna ze deze samenbond in een prachtige paardenstaart.

Zorgvuldig koos ze haar kleding uit de grote garderobekast. Ze wilde niet al te veel doen vandaag, misschien nog even de stad in vanmiddag. Ze haalde uit de ladekast een mooie, zwarte kanten boxer, met de daarbij horende beha.
Haar benen stak ze in een zwarte glanspanty. Hierna trok ze een lange, zwarte rok aan, met daarop een roze bloes.
Het was somber weer, maar niet erg koud. Met een jas erover, zou ze het niet koud krijgen. Haar outfit werd gecompleteerd met zwarte, lederen laarzen.

Boven aan de trap meende Esther een geluid te horen, beneden in de keuken. Ze luisterde even, maar hoorde het niet meer. Het zal de koelkast wel zijn geweest, dacht ze. NeuriΓ«nd ging ze naar beneden, om vervolgens de woonkamer in te gaan. In de haast van die ochtend, was ze er nog niet aan toe gekomen, om de gordijnen te openen. Ze liep in de richting van het grote raam, toen ze weer een vreemd geluid hoorde. Dit was niet het geluid van de koelkast. Esther draaide zich om en schrok zich wezenloos. Ze stond oog in oog met een gemaskerde man. Hij was groot en breed. Ze stond aan de grond genageld, ze wilde gillen, maar er kwam van schrik geen kik uit haar keel. De man kwam dreigend op haar af. Hij gaf de jonge vrouw een zet, waardoor ze achterover viel.

Esther lag op de vloer, tussen de twee fauteuilles in. De grote man kwam weer op haar af, pakte haar bij de kraag van haar bloes en trok haar omhoog. Kop dicht, vuile slet, siste hij haar toe, 1 kik en je bent er geweest!
Met een ferme duw werd Esther op de bank gesmeten. Ze smakte met haar achterhoofd tegen de armleuning. De man liep snel op haar af en zette zijn grove vingers tussen twee knoopjes van haar bloes. Met een ferme ruk trok hij het bloesje stuk. De knoopjes vielen om hen heen op de bank en de plavuizen vloer. Esther probeerde zich te verweren door naar de man te slaan, maar met zijn linkerhand pakte hij haar beide arme vast. Met zijn andere hand scheurde hij een flard van het bloesje en wikkelde deze bedreven om de beide polsen van de jonge vrouw.
Tranen biggelden inmiddels over de wangen van Esther. Het besef was inmiddels een beetje terug en ze wist, dat ze misbruikt zou gaan worden. Haar lichaam verslapte bij die gedachte. Pas toen de grote handen van de man de boord van haar rok vast pakten, verzette ze zich nog even, maar de man was gewoon te sterk voor haar.

Met een scheurend geluid werd de zwarte, lange rok in tweeΓ«n getrokken. De man gromde goedkeurend, terwijl hij de snikkende vrouw bekeek. Hij streek met zijn hand over haar betraande wang, maar ze draaide haar hoofd demonstratief opzij. Hierna greep hij haar bij de kaken en draaide het hoofd hard weer terug. Luister, slet, gromde hij, Ik kan het jou verdomd lastig maken. Werk je mee, dan kom je er goed bij langs, zo niet, dan loopt het niet goed met je af! Esther begon harder te huilen. Haar lichaam trilde van angst. De man liet haar kaak los en verplaatste zijn hand naar haar borsten. Beurtelings streelde hij het kant van de behacups. Esther kon het niet aanzien en draaide haar hoofd weer naar de rugleuning van de bank. Ze kon weinig uitrichten met haar gebonden handen. De man stond op, greep de beha vast en trok er met volle kracht aan. De haakjes van de sluiting konden deze kracht niet aan en met een snappend geluid schoot de sluiting los. Ook de schouderba!
ndjes begaven het onder de trekkracht van de man. Esthers borsten zakten iets naar de zijkanten van haar lichaam. De man knikte tevreden.

De belager van Esther deed zijn masker iets omhoog, zodat zijn mond vrij kwam. Esther keek even en zag zijn hoofd richting haar borsten gaan. Ze voelde zijn tong rond haar tepels een nieuwe stroom tranen gleden over haar wangen. Ze werd in haar eigen huis misbruikt, en ze kon er niets aan doen, ze kon nog niet eens om hulp roepen.
Maar ja, zou ze dat wel kunnen, was er dan iemand, die haar kon horen? Waarschijnlijk niet. De man betastte haar borsten inmiddels met zijn grote handen. Maar zijn interesse verplaatste zich al snel naar Esthers kruis. Zijn rechterduim drukte hij tegen het nylon van haar panty, waardoor deze al snel scheurde. Voor de kanten boxer haalde hij een stiletto uit zijn broekzak. Esther huiverde bij de aanblik van het scherpe steekwapen. Ze voelde het koude lemmet op de huid van haar lies. Met een korte ruk sneed de man het kanten onderbroekje door had nu zicht op het keurig getrimde kruis van Esther.

De man stak zijn mes weer in zijn broekzak. Hierna opende hij zijn broek en liet deze zakken. Esther zag door haar tranen een flinke bobbel in de onderbroek van de man. Toen hij ook deze liet zakken, zag ze een half in erectie zijnde penis. Het ding was kolossaal. Snikkend draaide ze haar hoofd weer opzij, maar de man trok het direct terug. Esther sloot haar ogen, zodat ze niet kon zien, wat de man daarna deed. Ze voelde iets warms tegen haar mond. Open!!, beet de man haar toe. Esther reageerde niet. Open, jij vuile slet, schreeuwde de man nu en kneep in haar wangen, zodat ze haar kaken wel van elkaar moest halen. Goed zo, zei de man nu een stuk rustiger, β?oen nu geen geintjes meer! Esther voelde, hoe hij zijn forse penis tussen haar lippen duwde. Kom op, pijpen, beval hij haar. Esther begon te kokhalzen. De man reageerde fel en ongeduldig. Hij greep haar blonde haren vast en trok er kort aan. Pijpen, slet, beet hij haar nogmaals toe. Esther deed wat van haar werd verlangd. Huilend liet ze haar tong rond de eikel van de man gaan. De man begon neukende bewegingen te maken. Esther voelde het gevaarte tot in haar keel. Even dacht ze eraan, om haar tanden op elkaar te zetten, maar de gedachte aan het mes weerhield haar ervan.

Na een tijdje haalde de man zijn lid uit Esthers mond. Hij verzette zijn zinnen. Hij trok Esther overeind aan haar geboeide armen. Hij tilde haar op en draaide haar om. Daarna liet hij haar vallen, half op de bank, met haar buik op de armleuning. Hierna ging hij achter haar staan, spreidde haar benen een beetje, trok een gescheurd stuk panty naar beneden en liet zijn middelvinger in het roze grotje van Esther glijden. Bij het binnendringen ontsnapte een korte kreet uit de verkrachtte mond van Esther. De man stoorde zich er niet aan. Hij liet zijn vinger bruut heen en weer gaan in haar natte vagina. Toen deze vochtig genoeg was volgens hem, schoof hij zij harde lid tussen de schaamlippen door naar binnen. Esther gilde. Het voelde, alsof ze uit zou scheuren. De man trok aan de paardenstaart. Bek dicht, geile teef, schreeuwde hij. Met hevige stoten begon hij Esther te neuken. Zijn slachtoffer lag versuft over de leuning van de bank , terwijl haar tranen bleven stromen. Tranen van angst, woede, maar nu vooral van pijn.
Voor haar gevoel duurde het een eeuwigheid. Het leek, of er geen eind aan kwam. Totdat de man zijn penis uit de vagina van Esther haalde. Kort daarop voelde ze warm vocht over haar billen stromen. De verkrachter spoot zijn zaad over rug en billen van Esther. Gelukkig, dacht ze, die schoft is klaar en zal hem nu wel snel smeren.
Maar niets was minder waar. De man hield wel even op, maar hij toetste wat op zijn mobiele telefoon. Nog geen vijf minuten later ging diezelfde telefoon. Hij praatte zacht, maar Esther kon horen, dat haar adres werd genoemd. Nadat de man had opgehangen, keerde hij zich weer naar haar toe. Ze lag nog over de leuning van de bank, haar benen nog iets gespreid. Haar tranen hadden haar make-up geruοneerd. Haar gescheurde panty hing naar beneden, maar werd verder op de plaats gehouden door haar laarzen. Deze hulpeloze houding van de mooie vrouw wond de man op. Hij liep naar haar toe en beval haar, om zijn penis weer stijf te likken. Esther durfde niet meer te weigeren. Tegen haar zin pakte ze het lid vast en sloot haar lippen om de eikel. Haar belager knikte instemmend en genoot kreunend.

10 minuten pijpte ze hem onafgebroken, voordat de deurbel ging. De man stond op, liep naar het raam en schoof het gordijn iets op. Voor de voordeur stond een man in een overall. Grijnzend sloot hij het gordijn weer en liep naar de voordeur en opende deze. Snel stapte de tweede man naar binnen. In de kamer begon hij te lachen. β?oGeweldig, wat een spetter. Esther keek achterom en zag de man staan. Deze was een stuk kleiner en dunner dan de eerste. Zijn hoofd was in een nylon kous gestopt en was volledig onherkenbaar. Ook droeg hij een grijze pet. Ze zag, dat de man zijn overall uittrok, en dat hij eronder slechts een boxershort droeg, met daarin een afgetekende bobbel van zijn gezwollen lid. Niet veel later drong datzelfde lid diep bij haar binnen. Voor de tweede keer werd ze keihard vaginaal verkracht. Waarom, dacht ze, waarom waarom ik????

De tweede man was redelijk snel tot een hoogtepunt gekomen. Ook hij spoot zijn zaad over de rug en billen van de jonge moeder. Had inmiddels geen tranen meer. Ze liet alles min of meer gelaten over zich heen komen. Haar vagina brandde nog van de eerst verkrachting. Gelukkig was de tweede man minder groot geschapen. De grote man kwam even bij haar zitten. Hij had een glas water bij zich en liet Esther even wat drinken. Proestend nam ze het vocht in. De kleinste man was achter haar gaan zitten en speelde onophoudelijk met haar borsten. Beide mannen waren inmiddels geheel ontkleed. Ze wist, dat het einde nog niet daar was en dat ze de beproeving nog niet helemaal had doorstaan. Zo, keeltje gesmeerd, nu ga je hem pijpen, bromde de man met zware stem. Esther werd op haar knieΓ«n gedwongen en pijpte de kleine man, zodat zijn druipende lid weer snel op sterkte kwam. Esther kokhalsde van de smaak van het zaad, maar ze deed wat van haar werd verlangd.

De grote man keek toe, hoe Esther zijn kornuit pijpte. Ze zat op haar knieΓ«n en haar met zaad overspoelde billen draaiden op het ritme van haar pijpbeweging. Dat werd de man teveel. Hij trok Esther aan de haren, waarop zij het lid van de ander uit haar mond liet glippen. Ze werd aan haar haren naar de eettafel getrokken en daar hardhandig op gelegd. De man duwde haar dijen uit elkaar, waardoor hij zicht kreeg op de wijd openstaande schaamlippen en het roze grotje ertussen. Met precisie schoof hij zijn steigerende penis weer in het strakke kutje. Met lange halen begon hij haar hard en diep te neuken. Esther voelde de tranen weer over haar wangen glijden. Deze penis was zo enorm. De kleine man stond naast de tafel en duwde haar achterover. Hierna sprong hij op de tafel en ging op Esther zitten. Zo, even afmaken waar je net mee bezig was, snol, zei hij oneerbiedig en hield zijn penis boven het door tranen getekende gezicht van Esther. Ze kon niet anders, dan de penis weer in haar mond nemen. Schokkend door het ritme, waarmee ze werd geneukt, pijpte ze de kleinste man.

Deze keer kon de grote man het nog veel langer volhouden, dan de eerste keer. Minstens een kwartier boorde hij zijn lid diep in Estherβ?Ts kutje. De kleine man zat nog steeds op haar en had zijn penis al meerder malen tot diep in de keel van Esther geduwd. Ze had nog niet veel gegeten en dat was ook maar goed, want anders was het er allemaal weer uit gekomen. De penis van de kleinste man was hard gezwollen en er dreigde een tweede zaadlozing. Estherβ?Ts vagina brandde, maar de grote man bleef onverminderd doorbeuken. Met zijn duim stimuleerde hij Estherβ?Ts clitoris, maar wegens gebrek aan geilheid bleef een orgasme bij haar uit. Ook de productie van geile sappen was gestopt, zodat haar schede droog was geworden en het daardoor steeds meer begon te schuren. De grote man had er geen boodschap aan en bleef haar keihard neuken. De kleine man maakte inmiddels rare geluiden, ten teken dat er wederom een orgasme aan zat te komen. Hij haalde zijn penis uit Estherβ?Ts mond en spoo!
t een lading wit zaad over het gezicht van de jonge vrouw. Niet veel later kwam ook de grote man tot een hoogtepunt en spoot zijn niet geringe hoeveelheid zaad diep in het onderlichaam van Esther.

Beide mannen kleedden zich snel aan. Esther lag volledig uitgeput op de eettafel. De grote man had tijdens het neuken haar laarzen van haar benen getrokken, zodat ze nu alleen nog flarden van wat eens een zwarte panty was geweest droeg. De mannen praatten zacht met elkaar. Esther kon niet horen, wat ze zeiden. Plots draaide de grote zich naar haar toe en tilde haar van tafel. Met gemak nam hij haar in zijn armen, als ware het zijn bruid, die hij over de drempel ging tillen. De kleine man was inmiddels via de hal de trap opgelopen en was boven op zoek naar de badkamer. Toen de grote man met Esther in zijn armen binnenkwam, had hij de badkraan al opengedraaid. De grote man zette Esther in het bad, pakte de douchekop, zette deze op de hardst mogelijke straal en plaatste deze op haar vagina. Het lauwe water spoot met flinke kracht het onderlichaam van Esther binnen, om er daarna, met flinke resten sperma weer naar buiten te stromen. Ook wasten de kerels haar billen en gezicht zorgvuldig schoon. Toen ze zeker wisten, dat er zo goed als zeker geen sporen waren achtergebleven, draaiden ze de kraan uit en liepen gehaast de badkamer uit. Esther lieten ze achter. Kletsnat, met afgezakte delen van haar panty nog aan de benen. Ze hoorde, hoe de achterdeur dichtsloeg. Huilend liet ze zich naar beneden glijden. Ze sloeg haar armen om haar opgetrokken knieλn en huilde. Nog nooit was ze zo vernederd.

Ruim een uur heeft ze onder de douche gestaan, voordat ze uit de badkamer durfde te komen. Bang was ze, dat de beide mannen nog in huis waren en haar opnieuw zouden verkrachten. Maar het huis was leeg. Met een handdoek omgeslagen liep ze naar beneden. In de woonkamer zag ze de resten van haar kleding liggen. Huilend pakte ze haar bloes en kapot gescheurde rok bij elkaar. Ook kapot getrokken ondergoed raapte ze bijeen. Ze gooide alles in de vuilnisbak, die naast het aanrecht stond. Hierna pakte ze de telefoon. Ze wilde het alarmnummer draaien, maar besefte, dat de vogels toch al waren gevlogen. Ze zou op het bureau aangifte moeten doen, maar ze durfde niet. Esther schaamde zich voor het voorval. Ze besloot er verder maar geen ruchtbaarheid aan te geven. Er zouden alleen maar opmerkingen in de trant van β?Ze zal het er zelf wel naar gemaakt hebbenβ? of β?oHad je de deur maar op slot moeten doenβ? gemaakt worden. Ook de angst, dat beide mannen weer kwamen om wraak op haar te nemen, greep haar. Na het voorval kleedde ze zich aan, ging in de kamer zitten met de gordijnen dicht en alle deuren op slot, totdat het tijd was, om de kinderen van school te halen.

Einde

Β© JB 2005

N.B. Het verhaal is geheel verzonnen. Elke gelijkenis van personages of gebeurtenissen berusten op toeval.