Zwanger en geil.

reageer op dit verhaal
Dit sexverhaal bevat:

Ik ben Moniek, 23 jaar en zes maanden zwanger van ons eerste kind. Marc, mijn man is apetrots op mijn strakke dikke buik en mijn voller wordende tieten. Hij gaat iedere keer mee op controle, maar was laatst verhinderd door zijn werk. Mijn schoonmoeder, Els bood aan om mee te gaan. Dit vond ik heel gezellig. Ik kan goed met haar overweg en ze is nog best jong van ideeen. Els wordt een jonge oma, ze is pas 43 jaar. Ik ging Els ophalen om naar de controle te gaan. Ik vroeg haar of ze mee naar binnen wilde gaan om de echo te zien. Ik deed mijn jurkje uit en stond in mijn slipje en bh. Ik draaide een rondje en vroeg Els hoe zie ik eruit? Ze zei: "Als een mooie volle jonge meid om zo in te bijten" De controle verliep goed en we reden weer terug naar Els. Tijdens de terugrit zei Els dat ze misschien nog wel kleren had die mij zouden passen nu ik zo vol was. Bij haar thuis aangekomen zette ik de koffie aan en ging Els naar boven om de kleren te halen. Na een tijdje riep dat ik maar naar boven moest komen om te kijken. Op haar bed lagen verschillende kleren. Pas maar zei ze en kijk maar wat je meeneemt.Ik deed mijn jurkje uit en stond in mijn lingerie. Els legde haar hand op mijn buik en streelde mij. Een lichte huivering voelde ik, niet onaangenaam. Mijn tepels werden hard. Ik pakte een zonnejurkje en paste het aan. Els vond dat het beeldig stond,maar je bh-bandjes steken af. Doe hem eens uit. Je tieten zijn vol genoeg en dan past het beter. Els maakte de sluiting van mijn bh los en deed mijn bh uit. Mijn tepels waren nog groot en hard. Els zei tegen me dat ik er mooi zwanger uitzie. Ze legde een hand op mijn tiet en voelde zacht aan mijn tepel. Ik werd geil.

Er kwam een druppel vocht uit mijn tepel door het knijpen van Els. Ze zette er haar lippen omheen en kuste me zacht. Langzaam begon ze te zuigen. Ik vond het heerlijk en bood haar ook mijn andere tiet aan. Ze begon met haar handen over mijn buik te gaan en zakte af naar mijn kutje. Ze wreef over mijn slipje en probeerde een vinger langs de rand in mijn kutje te stoppen. Ik werd zeer opgewonden van dit alles en deed mijn benen iets uit elkaar. Els stopte ineens en vroeg of het beviel. Ik keek haar aan en gaf haar een lekkere kus. Ze deed nu haar kleren ook uit. Verbaasd keek naar haar lingerie. Een rode string en een bh met kwartcup. Haar dikke tieten stonden uitdagend omhoog en waren vol. Haar tepels waren net zo hard als de mijne en nu was het mijn beurt om eens aan tepels te zuigen. Ze liet het gewillig toe. Ze probeerde intussen om bij mij het zomerjurkje uit te doen. We deden alles uit. Daar stonden we dan. Ik keek naar Els en zag een kaal kutje. Mooi zeg! We kusten elkaar met een fijne tongzoen en begonnen te strelen en te voelen. Els vertelde dat ze altijd al geil werd als een zwangere vrouw zag. Alles was dan zo strak en vol. Terewijl ze dit vertelde zat ze me geil te vingeren zodat ik in een korte tijd enorm klaarkwam.

Ik heb Els daarna ook nog lekker klaar laten komen. We hebben daarna nog wat op het bed gelegen en elkaar verwend. We hebben niet gewacht tot de volgende controle maar hebben nu iedere week samen een speel- dag. Ik kijk iedere week weer geil uit naar ons sexplezier. We gaan steeds verder met ontdekken. Ik krijg wel steeds meer zin in sex. Komt het door mijn zwangerschap. Als dat zo is dan wil ik snel weer zwanger zijn na de bevalling. Els heeft al wel gevraagd of ze als de kleine er is ook van mijn moedermelk mag drinken. Dit idee maakt me nu al weer geil. Hoe dat verder zal lopen laat ik jullie nog wel weten. Zwangere groetjes van Moniek...

Dit verhaal werd ons toegestuurd door Moniek85

Zin gekregen in een geile zwangere slet (bekijk de video)