Eerste incest ervaring

reageer op dit verhaal
Dit sexverhaal bevat:

Dit is een waar gebeurd verhaal van ons gezin. We zijn thuis erg vrij in sex en bloot Maar nog nooit hadden we het met elkaar gedaan tot deze dag. Mijn vader had nu al drie keer gevraagd of hij er bij mocht in de badkamer. Ik riep dat ik nog even bezig was en hij er zo bij kon. Ik hoorde mijn vader richting zijn slaapkamer lopen en tegen mijn moeder zeggen dat ik zo lang in de badkamer stond. Na enkele minuten kwam ik uit de badkamer en liep richting de kamer van mijn ouders en toen ik er bijna was hoorde ik mijn moeder zwaar hijgen en kreunen en het leek er verdacht veel op dat ze samen aan het neuken waren. Ik hield in en keek net om de hoek zo de slaapkamer in en zag mijn vader die achter mijn moeder zat en vol over gave zijn pik in mijn moeders kut aan het rammen was. Mijn moeder was zich tussen haar benen te gelijken tijd stevig aan het vingeren.

Ik kreeg kriebels in mijn kale kutje en omdat ik toch naakt was met alleen maar een handdoek. Schoof ik met mijn vingers richting mijn kale kutje en gleed van geiligheid in een keer naar binnen . Ik vingerde mijn eigen terwijl ik aandachtig stond te kijken naar mijn ouders. Na enkele minuten voelde ik dat er iemand achter mijn stond en ik hoorde mijn broer tegelijk zeggen wat doe je daar Maaike. Hij had me al vaker naakt gezien en ook dat ik me aan het vingeren was maar meer ook niet het was ons geheim samen. Ik zei zachtjes dat onze ouders flink aan het neuken waren. Hij zei laat mijn ook eens een beetje kijken hij boog over mijn heen en keek de kamer binnen. Ik voelde dat het opwond want zijn pik voelde ik groeien in zijn trainingsbroek. Hij leunde zo tegen mijn kontje en bleef zo ook even staan. Langzaam werd ik steeds geiler van het schouwspel zeker nu ze van positie waren veranderd en mijn moeder mijn vaders pik bereed als een amazone. Ik voelde dat mijn broer zijn broek omlaag deed en zachtjes aan zijn pik stond te trekken .ik had zijn pik nog niet vaak gezien maar het gevoel van net vedraaide dat hij een flinke paal had. Hij vroeg aan mijn of ik ook zo geil was ik zei ja ik ben klets nat. Ik voelde dat hij met zijn pik langs mijn billen streelde iets wat lekker aan voelde. Op eens voelde ik zijn pik tegen mijn kale schaamlipjes en zijn pik binnen dringen. Hij zei ik ben zo geil ik moet echt even neuken waarop ik zei ik ben je zus maar het maakte hen niet meer uit en beukte keihard in mijn kale kutje. Hij pakte mijn heupen en bonkte met zijn pik diep in mijn kutje wat natter en natter werd. Ik moest mijn eigen goed vast houden om niet in het zicht te komen van de slaapkamer van mijn ouders. Door het stoten van mijn broer en het aanblik van mijn ouders kwam ik vrij snel klaar.

Mijn broer haalde zijn pik uit mijn kale kutje en legde hem tegen mijn sterretje aan en duwde hem zachtjes naar binnen. Hij had een grote pik en ik voelde dat ik al weer klaar kwam. Ik hoorde mijn broer flink grommen en zijn pik nog groter groeien hij spoot heek mijn kontje vol met zijn warme zaad en trok zijn pik uit mijn kontje. Onze ouders nadere ook het hoogtepunt en pa spoot ma al zijn zaad diep in haar kutje. Ik gaf mijn broer een dikke kus en liep op nieuwe de douche in en spoelde mijn snel af. Toen ik er uit kwam ik mijn vader tegen die zei zo eindelijk klaar met douche ik zei ja pa hij is helemaal van jou. Een paar dagen later stond ik vlak voor dat ik naar mijn werk ging boterhammen te smeren aan het aanrecht. Mijn vader kwam binnen en zei zo lekker dingen wat zijn de plannen vandaag. Ik zei dat ik dadelijk ging werken en vanavond naar gym ging en voor dat ik er erg in had zei ik je bent zelf ook een lekker ding heb ik gezien. Ik kreeg een rode kop en mijn vader vroeg wat bedoel je schat. Ik zei toe ik heb je met mama bezig gezien een paar dagen geleden en dat wond me aardig op.

Hij stond op en ging achter mijn staan en drukte zachtjes zijn kruis tegen mijn kontje aan en ik voelde meteen zijn grote pik het wond hem op dat ik het tegen hem zei. Hij pakte me bij mijn heupen en vroeg wat ik lekker vond ik zei zoals hij bij mama stoten in haar kutje. Hij zei bedoel je zo hij tilde mijn rokje op en duwde mijn slipje naar benden ik stond perplex hier in de keuken terwijl mama boven was betasten mijn vader me in mijn slipje. Hij voelde met een vinger in mijn bilspleet en gleed zo door naar mijn lipje. Hij zei we moeten we stil want mama is boven hij ritsten zijn broek open en nam zijn pik en duwde die tegen mijn billen. Hij pakte mijn bij me heupen en leidden zijn pik naar mijn lipje. Mijn vader stond hier in de keuken op het punt om zijn pik in mijn zijn dochter te steken. Ik voelde hoe de eikel tegen mijn lippen drukte en zijn weg naar binnen zocht. Vader duwde zijn pik diep in mijn kale kutje en ging als een beest te keer we luisterde allebei goed of mama er niet aan kwam maar dat was niet. Hij pakte mijn borsten beet en hield zo vast zodat hij goed in mijn kutje kon rammen en bij iedere stoot kwam hij hard tegen mijn billen aan. Ik hoorde hem steeds harder kreunen en grommen en zijn pik groeide nog meer in mijn kutje. Hij pakte me stevig beet en trok me naar hem toe en tegelijk voelde ik hem dat hij mijn kale kutje vol spoot. Hij trok zijn pik uit mijn geschoren kut en borg hem op en liep de keuken uit naar boven. Bij de deur wenste hij mijn een prettige werkdag.

Ik deed mijn kleren goed smeerde mijn brood en ging naar mijn werk. “S middags kwam ik vroeger thuis dan anders omdat het erg rustig was op het werk. Ik liep de keuken binnen en riep dat ik thuis was maar kreeg geen gehoor. Ik zetten mijn tas weg en liep naar boven naar mijn slaapkamer. Ik had mijn broers fiets gezien maar zag hem nergens. Ik liep richting zijn kamer en hoorde twee mensen met elkaar praten ik luisterde even en hoorde het geen praten maar hijgen was. Ik keek door een spleet in de deur van mijn broers kamer en zag mijn moeder steunend op het bed met haar kontje naar achteren en mijn broer op zijn knieën haar kutje likkend en te gelijken tijd aan zijn pik trekken. Ik besloot om zachtjes naar binnen te gaan en achter mijn broer te gaan zitten. Ik deed de deur open ging op knieën achter mijn broer zitten zonder dat mijn moeder het in de gaten had. Ik pakt om hem heen zijn pik vast en nam het trekken over van hem. Even was hij verbaasd maar het genot dwong hem om zelf verder te gaan met likken en het trekken aan hem over te laten.