Eerste uitstapje naar de sexshop

reageer op dit verhaal
Dit sexverhaal bevat:

Mireille en ik zijn al zo’n twee maanden bij elkaar. Vanaf het allereerste moment dat we elkaar in een café ontmoette kunnen we onze handen niet van elkaar afhouden. Over ons sexleven hebben we dan ook absoluut niet te klagen, maar spannender kan het natuurlijk altijd. Daarom besloten we samen eens een bezoekje te gaan brengen aan een sexshop bij ons in de buurt. Van tevoren hadden we besloten dat we allebei twee artikelen uit mochten kiezen die we dan vervolgens wanneer we thuiskwamen op elkaar mochten uit proberen. Het was vrijdagmiddag en we stapten samen, allebei zeer uitdagend gekleed, de sexshop binnen. Meteen liep Mireille af op een stellage met dildo’s en vibrators van allerlei materialen en maten. Ze kwam meteen met een hele lange roze dildo terug die aan beide uiteinde konden worden gebruikt. ‘Hier hebben we allebei plezier aan,’ fluisterde ze in mijn oor terwijl ze de dildo stevig in haar handen vast hield. Ik gaf haar een kus en begon mijn zoektocht door de winkel. Ik kwam langs dildo’s en vibrators, langs allerlei sexspelletjes waarbij dobbelstenen werden gebruikt om aan te geven wie wat bij wie moest gaan doen, massage oliën, eetbaar ondergoed en andere mooie lingerie en helemaal achterin de winkel kwam ik bij de sm afdeling terecht. Zweepjes, buttplugs, tepelklemmen en nog meer van dit soort attributen stonden er in overvloed. Ik besloot een aardig grote buttplug mee te nemen, omdat ik weet dat Mireille ervan houdt wanneer ik met haar kontje speel. Ik wist alleen niet zeker of ze ook iets van dit formaat aankon, maar ik vond het het proberen waard. Mireille kwam inmiddels naar me toe gelopen met een tasje. Zij had al afgerekend. Wat het tweede artikel wat ze had gekozen was, wilde ze me nog niet vertellen. ‘Dat is een verrassing,’ zei ze.

Meteen daarop gaf ze me een kus en vertelde ze me dat ze buiten op me zou wachten. Zij wilde nog niet weten wat ik voor haar had uitgezocht. In een razend tempo liep ik nog eens langs de stellages en besloot een aardig grote strap on te kopen. Ik rekende af met een knappe vrouw van middelbare leeftijd, die achter de kassa stond en zij wenste me veel plezier met mijn nieuwe speeltjes. Ik bedankte haar en liep naar Mireille die buiten op me stond te wachten.

Samen liepen we terug naar mijn huis. Ik had mijn sleutel nog niet eens in de deur of Mireille gaf me al een innige tongzoen. Snel deed ik mijn huisdeur open en samen strompelde we al zoenend en strelend mijn slaapkamer binnen. We gooiden de tasjes naast ons bed neer en begonnen elkaar uit te kleden. Eenmaal naakt kon de pret pas echt beginnen. Mireille pakte als eerste de grote roze dildo uit haar tasje en ging recht tegenover me liggen. Onze kutjes lagen aardig dicht bij elkaar en heel langzaam begon Mireille de ene kant van de dildo in mijn kutje te duwen. Een kreun ontsnapte me, omdat ik al wist wat er ging komen. Het andere einde van de dildo verdween heel soepel in het kutje van mijn vriendin en meteen begon Mireille de dildo te berijden. Met iedere stoot die zij gaf ging de dildo niet alleen dieper haar eigen kutje in, maar ook dat van mij. Ook ik begon te stoten en zowel Mireille als ik voelde de dildo al verder bij ons naar binnen glijden. Onze kutjes raakten elkaar nu bijna aan, zover was de dildo al bij ons naar binnen verdwenen. Ik voelde de dildo tegen mijn baarmoeder aan stoten wanneer Mireille en ik ons allebei verder op de dildo lieten zakken. De dildo schuurde heerlijk langs mijn G-spot en het duurde ook niet lang voordat ik hard kreunend voor de eerste keer klaar kwam. Ik bleef nog even verder bewegen, haalde toen mijn gedeelte van de dildo uit mijn kutje en bewoog hem verder richting Mireille. De dildo ging al verder bij haar naar binnen. Ik voerde het tempo nog wat verder op en ook nu kwam Mireille heerlijk klaar. Samen likten we de dildo schoon, ik Mireilles gedeelte en zij dat van mij. We gaven elkaar daarna een heerlijke tongzoen en proefden elkaars geil in onze monden. Daarna lieten we de dildo voor wat hij was en was ik aan de beurt iets uit mijn tasje te pakken.

Voordat ik de buttplug uit mijn tasje haalde vroeg ik Mireille op handen en knieën te gaan zitten, haar kontje ver naar achteren te steken en niet stiekem achterom te kijken. Dit deed ze maar al te graag. Ik haalde de buttplug uit mijn tas en begon hem eerst nat te likken. Ook Mireilles aarsje liet ik niet ongelikt. Heel even liet ik mijn tong ook haar kontgaatje in glijden en voelde ik Mireille huiveren. Ze vond het altijd heerlijk wanneer ik dat deed. ‘Lieverd, plaag me niet zo. Laat me nou weten wat je hebt,’ vroeg ze me met haar geilste stem. ‘Weet je zeker dat je er klaar voor bent?’ vroeg ik haar. ‘Hmmm, zeker weten!’ kreunde ze. ‘Oke lieverd, als je het echt zeker weet. Ontspan je maar!’ fluisterde ik haar toe en op hetzelfde moment zette ik de buttplug tegen het kontgaatje van mijn vriendin. Terwijl ik hem langzamerhand naar binnen duwde begon Mireille te kreunen. Het smalle gedeelte van de buttplug zat nu in haar aarsje, maar het dikste gedeelte moest nog komen. Ik bleef verder duwen en toen Mireille voelde dat de buttplug nog best dik was vroeg ze toch wat onzeker of ik toch wel voorzichtig deed. Ik gaf haar een kus op haar prachtige kontje en verzekerde haar dat ik heel voorzichtig zou doen. Ondertussen was de buttplug volledig in haar kontje verdwenen. Alleen het platte gedeelte stak nog uit haar kontje. Langzaam begon Mireille met haar kontje te bewegen. Het was een prachtig gezicht. Ik liet de buttplug lekker diep in haar kontje zitten en ging zelf met mijn hoofd onder haar ietwat gespreide benen zitten. Mireille kreeg door wat mijn bedoeling was en kwam met haar natte kutje op mijn gezicht zitten. Ik begon haar te likken met lange halen en draaide met mijn tong kleine rondjes om haar klitje. Af en toe voelde ik aan haar buttplug of hij er nog wel helemaal inzat en gaf er een klein duwtje tegenaan zodat ik hiervan zeker kon zijn, maar ik bleef haar likken. Haar klitje zwol al verder op van haar opwinding en ik voelde dat ze begon mee te bewegen met mijn likbewegingen. Vlak voordat ze klaar komt stop ik met haar te likken en ga ik voor de tweede keer naar mijn tas.

Daar haal ik de voorbindpik uit. Ik snoer hem aan mezelf vast en vraag mijn geile vriendinnetje of ze op haar rug wil gaan liggen. Ze moet alleen wel de buttplug diep in haar kontje houden. Terwijl ze zich omdraait komt de buttplug voor de helft uit haar kontje. Ik duw hem terug en spreidt Mireilles benen. Met de voorbindlul wrijf ik door haar natte schaamlippen. Mireille geniet zichtbaar. ‘Ga je me nu diep in mijn kutje nemen?’ vraagt ze terwijl ze me heel ondeugend aankijkt. ‘Ja geil sletje van me,’ ik weet dat Mireille er een kick van krijgt om op zijn tijd vernederd te worden. Ik hoor haar dan ook meteen heel geil terug zeggen ‘Hmm meesteres, neuk me aub!’ Ik plaag haar nog eventjes door de pik nog een aantal keren door haar schaamlipjes te laten glijden en dan duw ik in een stoot de kunstpik diep in haar zeiknatte kutje. Ze slaakt een klein gilletje maar begint bijna direct daarna mee te bewegen en te kreunen. Ze is nu helemaal opgevuld. De buttplug blijft nu netjes diep in haar kontje zitten. Ze schuren langs elkaar heen en al snel komt ze luid kreunend klaar. Ik haal de lul terug, maar de buttplug laat ik zitten. Daarna doe ik de voorbindlul af en draai hem binnenste buiten. Ze helpt me hem weer om te doen. Nu zit de lul in mijn kutje. Ik voel hem diep in me zitten. Het is een heerlijk gevoel.

Het is aan Mireille nu de beurt om het laatste artikel uit haar tasje te halen. Tot mijn verrassing haalt ze er een of ander elektrisch apparaat uit. ‘De mevrouw in de winkel zei dat dit echt een geweldig orgasme opwekt,’ vertelt ze me terwijl ze me nu definitief van de voorbind pik verlost. Ze kust me en duwt me terwijl ze dat doet achterover op het bed. Ik kom op mijn rug terecht en ze gaat al kussend naar beneden. Bij mijn kutje aangekomen spreidt me mijn benen en bevestigd een soort van vlinder op mijn klitje. Aan het apparaat zitten ook nog twee langere aanhangsels waarvan ze er een in mijn kutje en een in mijn kontje duwt. Vervolgens pakt ze het kastje dat eraan vast zit met een draad en drukt op een knopje. Ik voel dat de vlinder zich vast zuigt op mijn klitje en dat het blijft zuigen. Mijn klitje wordt al groter en roder.
Dan drukt Mireille op een ander knopje en voel ik dat de aanhangsels in mijn kutje en kontje afwisselend elektrische stootjes beginnen af te geven. Ik word er erg geil van en voel dat een orgasme niet lang uitblijft. Het duurt dan ook maar een seconde of 10 voordat ik echt zo hevig klaarkom dat ik hard begin te kreunen en te kronkelen op bed. Mireille komt op me liggen en trekt hard aan mijn tepels. ‘Is het lekker schat?’ fluistert ze in mijn oor. Ik kan geen antwoord geven. Ik voel een tweede orgasme snel naderen. Mireille geeft me een tongzoen terwijl ik nu begin te schokken. Het derde orgasme volgt snel na het tweede en begin ik Mireille te smeken het ding uit te zetten. ‘O schat, ik kan niet meer!’ Mireille glimlacht. Ze pakt het kastje en drukt op een knopje. In plaats van het uit te zetten zet ze het apparaat nog harder. Ik kom nog twee keer klaar en val dan flauw van de opwinding. Wanneer ik bij kom merk ik dat Mireille het apparaatje heeft afgezet en van me heeft afgehaald. Ze ligt naast me op bed en streelt mijn buik en borsten. Ze kust me en zegt dan dat de volgende keer zij het apparaatje ook wil proberen. Ik beloof het haar en ik kruip nog dichter tegen haar aan. Naakt maar zeker ook voldoen vallen we samen in slaap.

online sexshop