Een spelletje (strip) poker met een zeer goede vriend

reageer op dit verhaal
Dit sexverhaal bevat:

De allerbeste vriend die ik ken is Ector. Een jongen die ik al sinds de 4e klas van de lagere school ken. Na een korte onenigheid toen ik in de 4e verhuisd was en van een andere school kwam zijn we allerbeste vrienden geworden.
Ook in de eerste klas van de brugklas zaten we bij elkaar in de klas. Ector is daarna Havo gaan doen en ik VWO. In de pauzes liepen wij vaak een rondje rond de school in de hoop om Marlies en haar vriendinnen uit een paar Havo klassen lager tegen te komen. Marlies was een heel verlegen meisje waar ik verliefd op was. Tijdens een van die wandelingetjes in de zomer hadden we het over naakt zijn en of ik mezelf wel eens had afgetrokken. Ik wist niet precies wat Ector bedoelde dus gingen we de bosjes in en deden allebei onze broek naar beneden. Toen maakte hij een paar trek bewegingen. Dat deed ik na en dat was dus trekken. Niet veel aan verder. Een andere keer later toen ik bij hem thuis was hebben we wel eens doktertje gespeeld en was ik de patient die wat aan zijn kruis had. Ik moest alles uit doen en lag dus naakt op zijn bed. Ik had nog niet zoveel schaamhaar dus ik lag echt helemaal gladjes op zijn bed terwijl hij dus als dokter mij onderzocht. Een andere keer kwam hij bij mij spelen en deden we strip poker. Degene die de ronde verloren had die moest een kleding stuk uitdoen. Daarin gingen we de full monty. Want we waren niet zulke watjes als David, een andere jongen die we kenden van de lagere school. Die durfde niet. Die spelletjes gingen niet zo ver. Want we moesten namelijk oppassen of niet een van onze ouders binnenkwam. Mijn ouders kwamen namelijk altijd zonder kloppen binnen. Aangezien ik de eerste kamer na de trap had waren onze oren altijd gespannen of we iemand de trap op hoorden komen.

Een aantal jaren later toen ik op mezelf woonde had ik dus eindelijk de vrijheid had om ongestoord mijn gang te kunnen gaan hadden we het een keer over die spelletjes van vroeger. Omdat dat leuk was toen besloten we dat weer een keer te gaan doen. Wij zijn allebei gewone hetero jongens en Ector had een vriendin. Maar het was toch wel spannend om eens een keer strip poker te spelen tegen een echte menselijke tegenstander. Dus we begonnen.
Het spel (strip poker) bestaat uit dat een persoon begint met delen. 3 kaarten voor de ander, dan 3 kaarten voor zichzelf. Dan twee kaarten voor de ander en dan twee voor zichzelf. Vervolgens kiest degene die gedeeld heeft uit welke kaarten hij wegdoet en pakt hij daarvoor even zo veel nieuwe kaarten. Dan de andere speler. vervolgens kijk je wie de hoogste combinatie heeft. Het is oplopend van laag naar hoog (volgens officiele Holland casino regels): niets (1 hoogste kaart), 1 paar (2 dezelfde), 2 paar, 3 dezelfde, straat (5 opeenvolgende), full house (3 plus 2 dezelfde), flush (alle 5 in 1 soort), care (4 dezelfde), straight flush (straat in 1 soort), poker (5 dezelfde dmv een joker) en als hoogste royal flush (straat in 1 soort met aas als hoogste kaart).
En zo begon het spel. Ik verloor als eerste dus deed mijn linker sok uit. Ik verloor nog een keer en deed mijn rechter sok uit. Daarna verloor Ector. Vervolgens verloor ik nog een keer. Ik moest nu mijn trui uitdoen. Daarna moest Ector zijn tweede sok uitdoen. Maar nu ging het slechter met me. Ik verloor twee keer achter elkaar. Dus ik moest eerst mijn lange broek uitdoen en daarna ook mijn hemd. Omdat het er nu om begon te spannen voordat ik naakt was (alleen nog mijn onderbroek) begon mijn lichaam daarop te reageren. Mijn piemel begin stijf te worden. Dat kon je natuurlijk zien met alleen je onderbroek aan. Dus werd ie nog stijver.
Goed het was nu Ector’s beurt te delen. Hij mocht als eerste ruilen. Ik had een 3 of a kind dus ik probeerde er meer van te maken. Ik kreeg echter geen andere goede kaarten erbij. Maar ik had goede hoop te winnen. Ector legde als eerste zijn kaarten op tafel. Ik haalde opgelucht adem want hij had slechts 1 paar.
Nou was het mijn beurt om te delen. Ik had een straat dus ik besloot niet te ruilen. Dit was nog beter dan de vorige beurt dus ik was vol zelf vertrouwen dat ik ook Ector’s broek uit zou krijgen. Ector ruilde ook niet. Dus ik vol goede moed legde mijn kaarten op tafel. Ector glimlachte, ik was als: ja wat? Het bleek dat Ector een full house had, hoger dan ik dus. Dus was ik nu mijn onderboek ook al kwijt. Langzaam deed ik hem uit. Omdat mijn piemel stijf was ging ie wat mee met mijn onderbroek naar beneden en daarna veerde die weer terug. Nu was ik dus poedel naakt. Omdat we op de grond zaten dat ik in kleermakers zit met mijn benen wijd. Mijn ballen en mijn krullend schaamhaar was te zien. Mijn eikel was goed zichtbaar en zag eruit als de helm van “Dark helmet” uit de film “Spaceballs” van Mel Brooks!
Goed, wat nu? Want ik had verloren en was naakt. Omdat dat al zo snel was besloten we verder te gaan. Als ik weer zou verliezen dan zou ik mijzelf enige tijd moeten trekken.
Okay deal!
Dus het spel ging verder. Ector verloor nu twee keer en zat nu ook in alleen zijn onderbroek. Het volgende spel verloor ik en moest ik mezelf dus trekken. Ik begon. Na een halve minuut begon er wat voorvocht op te komen. Het ging nu om en om. Ector was nu ook naakt en ik had weer verloren. Ector wilde dat ik als verliezer hem trok. Dus dat deed ik. Daarna moest ik mezelf nog wat trekken en toen besloten we dat het spel afgelopen was.

Dit was een leuk spel en in de korte tijd erna besloten we het weer te doen. De afspraak was nu dat wie tien keer verloren zou hebben als ie naakt was af zou moeten trekken totdat ie klaar kwam. Wow, de inzet was dus nu wel hoger. Want jezelf trekken tot klaarkomen is 1 ding, maar als hetero aftrekken en klaarkomen voor het gezicht van je beste vriend is heel wat anders. Ik had geen vriendin en ik vond het wel spannend om zo te spelen. Dus here we go!

Enfin, ik heb En geen geluk in de liefde en ook niet in het spel. Om een lang verhaal kort te maken. Ik verloor ...
Ik begon met trekken en na zo’n tien minuten (wat wel een eeuwigheid leek te duren) begon ik wat te voelen. Als je trekt met een zachte dek die over je ballen heen glijdt voelt dat lekker aan. Als je dan ook als je op je rug ligt je benen spreid dan krijg je door die spanning dat je orgasme sneller komt. Omdat het al zo lang duurde deed ik mijn benen wijd uit elkaar. Ik lag op mijn rug en toen kwam ik klaar. In een aantal keren kwam mijn sperma eruit en schoot tot op mijn navel. Daarna gutste het langs mijn eikel naar beneden tot aan de schacht. Het zat nu ook op mijn schaamharen. Met wc papier maakte ik het schoon en daarna stopten we en ging hij weer naar huis. ‘S avonds douchte ik en ging heel lekker slapen.

Een maandje later toen won ik. Maar na tien minuten trekken kwam Ector nog niet klaar en besloten we te stoppen. Hij zei ik kan niet klaarkomen door trekken. heb het vaak zelf geprobeerd maar het lukt niet. Het lukt wel als mijn vriendin me pijpt. Maar ja, dat is eng. Want je neemt niet zo snel de piemel van een andere jongen in je mond. Hij heeft er toch mee geplast enzo.
Dus we besloten langzaam te beginnen. In plaats van pijpen moest de ander aan de piemel van de ander likken.
Deze keer was ik weer degene die verloor. Omdat ik alweer naakt was moest ik bij de derde verlies beurt Ector likken. Dit was als eerste best een raar gevoel. De eikel voelde glad aan, heel zacht. Na een paar seconden vond ik het even genoeg. Maar ik was de eerste die tien keer verloren had. Dus vond Ector dat ik hem dan toch maar moest pijpen. Omdat ik inderdaad verloren had stemde ik toch maar in. Ik begon met wat likken en daarna nam ik voorzichtig zijn piemel in mijn mond. In het begin een beetje wennen. Maar na een aantal seconden wen je eraan en valt het eigenlijk wel mee. Meiden pijpen jongens toch ook, dus waarom zou ik het dan niet hoeven doen. Na een minuutje (zonder klaarkomen overigens) kreeg ik een droge bek en nam gelijk een glas water. Het smaakte ook een beetje zouterig. Omdat hij dus niet was klaargekomen moest ik mij weer aftrekken tot klaarkomen. Wederom een raar gevoel om bekeken te worden terwijl je eigen sperma over je heen druipt. Wel erg opwinden moet ik zeggen.

Omdat de tussen periode tussen een paar spelletjes wat langer was had ik de noodzaak om mezelf weer eens te trekken. Ik had mijn bed omgekeerd tegen de muur in mijn slaapkamer gezet en had wat touw gekocht. Ik merkte dat ik mijzelf op mijn knieen zittend een beetje vast kon binden. Dat was ook wel spannend. Hoe zou het voelen als je niets kon doen en iemand die zou je trekken?
Internet was er nu een paar jaar en zo kon je heel makkelijk wat sex toys bestellen zonder dat je ervoor een sex winkel hoefde binnen te lopen. Ik bestelde een kunst kut. Want ik had nog steeds geen vriendin en ik wilde wel eens voelen hoe dat dan zou voelen. Tevens zocht ik naar andere middelen om met jezelf te kunnen spelen. De allerdunste kont vibrator kwam ik tegen. Omdat ik gemerkt had dat je een lege bic pen met gladde onderkant je anus in kon duwen bestelde ik die ook.
Tijdens de eerste eigen trek beurt was het een heerlijk gevoel om met die kunstkut klaar te komen. Je voelde gewoon dat je sperma er naar voren uitspoot recht de vagina in. Heerlijk. Hoewel het inbrengen van de kont vibrator wat minder lekker was ging dat toch vrij goed nadat ie was ingevet met veel vaseline. Het was een aangenaam gevoel om dat ding in je kont licht te voelen vribreren. Het klaarkomen ging gepaard met een sterker orgasme gevoel.

Dus tijdens het eerst volgende spel liet ik de tools zien. Ector leek dit erg leuk om te zien hoe dit gebruikt zou kunnen worden. Hij had niet zo’n zin om zelf die spullen te moeten ondergaan maar om het bij mij te zien leek hem erg interessant. Dus hij deed extra zijn best om te winnen.
Ik maak toch vaak de verkeerde keuzes omdat ik een te mooie kaart wil maken. Ector kiest vaak voor een straat en heeft die dan ook vaak. Als ik het dan probeer dan blijf ik vaak met 1 paar zitten. En dan heeft hij vaak net twee paar. Dus ben ik de pineut.
Een blik in de kamer liet zien dat er twee jongens op hun knieen zittend voor zich een spelletje kaarten hadden. Verder ook een papiertje om de scores op bij te houden. Want afhankelijk van met welke combinatie kaarten je won kreeg je meer of minder punten. En die punten daar kon je via een papieren kaart op aangeven wat de ander moest doen of ondergaan. Naarmate je steeds verder kwam als winnaar moest de ander steeds zwaardere dingen doen. Waar het in het begin zichzelf een beetje trekken was, werd het verderop dat ie de ander moest likken met blinddoek om. En nog verder dat ie de ander moest pijpen terwijl die zichzelf ook nog moest trekken.

Ik had nu ook ontdekt dat de eettafel omgekeerd een goede houvast bied om middels touw je armen en benen vast te binden. Dus de tafel stond omgekeerd op de grond op het grijzige vloerkleed. Via de tafelpoten kan je het touw makkelijk omhoog doen en jezelf losmaken. Door middel van wat karton en een handdoek over het midden van de onderkant van de tafel kon je op je rug liggen met je knieen uit elkaar. Door mijn voeten op twee stoelen te leggen en ze vast te binden kon ik niet meer zo bewegen en kon Ector goed mijn kontgat zien. Voordat we gingen vast binden hadden we al een eerste stap gezet richting bondage door een blinddoek te gebruiken als je de ander moest pijpen of likken.
Omdat ik vast lag gebonden deed hij bij mij de blinddoek om. Dit gaf wel een spannend gevoel. Om jezelf niet te kunnen bewegen en niet te kunnen zien wat de ander bij je deed. Je andere zintuigen worden daardoor extra geprikkeld. Als eerste wilde hijzelf aan zijn trekken komen. Opeens voelde ik wat glads en warms bij mijn mond. Ik moest mijn mond open doen en hij schoof zijn piemel in mijn mond. Ik moest nu mijn mond wat sluiten en hij ging licht heen en weer. Gelukkig niet zo lang. Maar toch wel voor een ruime minuut. Dus mijn mond voelde wat droogjes aan en ik had toch wel de behoefte om die smaak weg te spoelen, maar ja dat kon niet. Nu voelde ik de kunst kut om mijn pik heen schuiven. Dat bracht mijn geilheid in vrij hoge stemming. Omdat ik nog niet klaar kwam besloot Ector de kont vibrator maar eens een keer uit te proberen. Opeens voelde ik hem met zijn handen mijn billen wat uit elkaar duwen en een soepele blauwe dunne plastic staaf langzaam mijn kont in glijden. Ik gaf aan dat ie iets anders de richting in moest duwen. Dat hielp. Die dunne vibrator die gleed nu gemakkelijker wat dieper. De vibrator was ook ongeveer net zo dik (liever gezegd dun) dan een smalle bic pen. Dat viel dus wel mee.
Toen begon ie hem aan te zetten. Stel je voor. Je ligt op je rug met je handen zijdelings aan tafel gebonden. Je knieen zijn gespreid en zijn aan de tafel gebonden. de tafelpoten duwen aan de binnenkant van je knieen en zorgen ervoor dat je benen continue best wel gespreid zijn. Vervolgens heb je ook een blinddoek om wat je hoort zoemen. Je voelt iets in je kont trillen. Vervolgens begon ie te trekken. Je voelt je pik stijver dan stijf worden. Het moment van een orgasme begint eraan te komen. Als ie nu stopt dan kom je nog niet klaar. Je adem haling begint sneller te gaan. Hij heeft door dat je nu toch echt opgewonden begint te raken. Je voelt dat er nog meer bloed naar je pik begint te stromen. Kan dat nog? Ja en het lijkt alsof je penis nu helemaal opgepompt is. Dat is het moment waarop je bekken spieren vreemd genoeg beginnen te ontspannen. Omdat Ector de kont vibrator nog steeds naar binnen gericht licgt duwde schoof die er nog verder in. Hij zat nu zo’n 10 centimeter diep in mijn anus. Voordat je denk yugh, moet je je realiseren dat dat dus tegen je G-spot aan komt. Er komt meer voorvocht vrij. Door middel van een doekje spreid Ector dat uit over mijn piemel. Nu begint het dus een beetje soppend te klinken. OOOHHH, dat voelt nu wel heel lekker aan.
Hij zet de trilstand nog hoger. Ik had er net vers opgeladen batterijen ingedaan en dat werkte wel heel goed. Ik voelde dat nu de ontlading kwam.
En hij was heftig! Heel heftig. Waar normaal als ik zo klaarkwam het sperma tot aan mijn navel spoot spoot het nu veel verder. De eerste keer zelfs bijna tegen mijn nek aan. Nog net niet zo ver, maar toch wel over mijn borst tot op de hoogte van mijn borsten. Je weet wel die plek met een beetje een kuiltje. Er volgen nog een paar schoten. Steeds iets minder ver. Die eerste squirt was toch wel het verste.
Maar wat een lekker gevoel.
Ector maakt mij nu los en geeft me de keukenrol aan. Tijd om eens wat op te drogen. Daarna heb je wel een heel leeg gevoel hoor. Maar je hebt wel een heel tevreden gevoel. Mijn piemel begint nu snel te verslappen.

Wow, met zo’n gevoel wil ik best vaker verliezen. Maar ja ik heb doe toch wel mijn best te winnen want ik heb toch niet zo’n zin om hem lang te pijpen.

Het liefst zou ik zo strip poker willen spelen met een mooie meid.
Als ik dan vastgebonden lig lijkt het mij erg geil om haar dan te moeten beffen. Omdat je geen kant op kan wordt je heel erg geil. En anders ligt die meid vast en kan ik haar alsnog beffen. Of ook zou ik best eens een keer het spel met een andere jongen dan die vriend spelen. Want dan is het weer nieuw, die persoon heeft je nog niet naakt gezien en die spanning maakt je extra geil. Ik ben dan wel geen homofiel, maar als je geen vriendin hebt moet je toch aan je trekken komen. En dan is een spel met een andere levende persoon heel erg spannend. Leuker dan een computer spel, want een persoon maakt menselijke keuzes. En tevens is het in je eentje gemakkelijk vals te spelen tegen de computer. En bovendien als je jezelf niet kan trekken dan ben je afhankelijk van hoe een ander je trekt. Dat is heel anders dan je zelf zou doen. Dat is ook erg geil.