beste vriendin van mijn zoon

reageer op dit verhaal
Dit sexverhaal bevat:

Mijn zoon had zijn examen gehaald en mijn vrouw en ik organizeerden een verassingsfeest. We nodigden al zijn vrienden en natuurlijk zijn beste vrindin uit, ze was 16 jaar oud op dat moment en vrij verlegen in het gezeldschap van anderen.
Maar ze kwam naar het feest wat mijn zoon erg leuk vond en haar bezoek liet mij niet onaangeroerd. Ze heeft een leuke lengte van 1,68 en haar haar(wat overegins lekker kort is) verandert vaker van kleur dan een stoplicht, ze heeft een volle c cup en een heerlijk klein kontje en leefde onder de naam deborah maar iedereen noemde haar deb, het perfecte tienertje in mijn ogen. Ze had een rokje en een singletje aan en was erg vrolijk ondanks haar zenuwachtigheid.
Mijn vrouw en ik trokken ons terug naar mijn zoons slaapkamer waar wij een film gingen kijken. Na een paar uur moest deborah naar huis maar ze woonde in een niet al te veilige buurt dus vroeg ze of ik haar naar huis kon brengen, zo gezegt zo gedaan, we laadde haar fiets in mijn busje en we reden weg. We praatte wat over koetjes en kalfjes en we kwamen bij vriendjes aan. Ze zei dat ze de laatste tijd geen vriend had en daar ook geen behoefte aan had.
Ze zei ook dat ze weinig om seks gaf maar gaf blozend wel toe dat ze af en toe haar zwakheden had. Ik merkte zo nonchalant mogelijk op dat iedereen dat wel eens had en klopte haar op haar bovenbeen. Ze legde haar hand op de mijne net toen ik hem weer wou wegtrekken en ze glimlachde. Ik masseerde haar been een beetje en gleed langzaam omhoog, ze hijgde licht en ik voelde onder haar rokje dat haar broekje nat was, ik gleed er met mijn wijsvinger omhoog en ze kreunde licht. Zullen we een parkeerplaatsje opzoeken? Vroeg ik en ze knikte instemmend. Langs een verlaten weg buiten de stad parkeerde ik mijn busje en draaide naar de passagiersstoel.
We keken elkaar een seconde aan en begonnen direct heftig te tongen, hmmm haar tong draaide zo snel rondjes om de mijne, haar mondje was nog zo lief klein en haar tong ook. Ze knielde neer en ritste mijn broek los terwijl ik mijn riem losgespte, mijn boxer stond als stijf en ondanks dat ik vijftig ben heeft mijn lul nog de mooie lenge van 19 centimeter en ze toverde hem uit me boxer, ohhhh wat is ie lekker groot menneer en ze likte met haar kleine tongetje langs mijn schacht omhoog over mijn eikel, ohhh wat deed ze dat lekker, ze keek me aan en omdat ze op haar knieën zat en omhoog keek maakte me dit nog geiler en ze zei: weet je wat ik altijd met lollies doe? En ze nam voorzichtig mijn lul in haar mond en begon ze te zuigen.
Ohhhh wat kon die meid zuigen, zo heerlijk en haar tongetje wipte op en neer tegen de onderkant van mijn eikel, ik kon het niet lang meer houden en er ontsnapte een klein beetje voorvocht toen ik hem uit haar mond trok. Kom eens hier deb zei ik en ze stond op, ze ging over me heen zitten en leunde half op het stuur. Ik rolde haar singletje omhoog en daaronder zater haar heerlijke volle tienerborsten, ik begon als een gek aan haar tepels te zuigen en ze hijgde, ahh menneer wat doet u dat lekker. Ik kneedde haar borsten nog even voordat ik wat naar beneden zakte in mijn stoel en haar rokje omhoog rolde, haar onderbroekje was zeiknat en ik schoof het naar beneden en het viel op de grond. Ik bukte weer naar voren en begon haar heerlijk ruikende poesje te likken, aan haar gehijg te horen was dit duidelijk iets waar ze erg van genoot en ik begon sneller te likken, niet alleen voor haar genot maar ze smaakte ook lekkker, hmmm zo heerlijk naar aardbijen en als seks een smaak zou hebben zou het zo heerlijk als haar poesje proeven, ze schoor zich kaal en de combinatie van dit alles maakte me helemaal gek en ik likte alsof mijn leven ervan af hing, en zij ging ook tekeer. OHHHH MENNEER NHJAAAA JAAA WAT DOET U DAT LEKKER, OHHHH AH AH AH AH U LAAT ME KOMEN AH AH AH AH AH AHA AHHHH AH AH OHHHHhhhh.
Haar poesje was zo nat dat toen ze kwam er een lading uit haar lekte op de grond en op het stuur, ze hijgde na en gleed naar beneden half van het stuur af. Ze zat nu op mijn knieën en pakte mijn lul die nog helemaal stijf was, en begelijde die naar haar poesje. En ze gleed er langzaam overheen. Ohhhh wat was ze lekker strak ze hijgde zwaar en ze liet zich er volledig op vallen, dit was een knal van genot, eerst ging het rustig zoals ik al verwacht had maar ineens zat ik helemaal in haar strakke doos. AH MENNEER, WAT BENT U TOCH GROOT.
Ik hijgde noem me rob.
Ze stopte gedeeltelijk, dit hield in ze ging niet meer op en neer en bleef zitten maar draaide wel met haar heupen zodat er beweging bleef. Ze kuste me op me mond en ze zei, heet je rob? Ik knikte ja en ze giegelde, zo heette me ex ook en ze begon weer zachtjes op en neer te gaan onder zwaar gehijg. Oh rob wat zit je diep in me, viel je hoe diep je in me zit, ah je voelt zo goed.
Jij ook deborah, je bent zo strak, ohhh zo lekker.
Ze begon harder op en neer te rijden en haar borsten kletsten op en neer, en met elke klap dat ze neer kwam en haar borsten naar beneden ploften kreunde ze hard.
AH...AH...AH...AH...AH...
Ze maakte me gek en ze begon steeds harder te rijden en harder en sneller te kreunen.

AH. AH. AH. AH. AH, Ohhhh rob JE MAAKT ME GEK. Ze leunde voorover en sloeg haar aarmen om mijn nek en bleef rijden en ze kreunde harder en harder, oh oh oh oh rob o rob, je laat me komen rog, OH OH OH OHHHhhhhh en schokkend kwam ze klaar, maar ze bleef doorrijden. Haar doos sopte hard en ik kon het nouwelijks meer houden en ik kreunden, deborahh, deborahhhh, ik ga zo komennnn.
En ze sprong snel en behendig van mijn lul en likte weer plagerig langs mijn schacht omhoog en wreef over mijn grote ballen, terwijl ze met een hand mijn ballen masseerde begon ze met haar andere hand me met lange halen af te trekken en ik voelde al snel mijn sperma dat al maanden aan het opstapelen was zich langzaam naar boven beginnen te bewegen, blijkbaar merkte ze dit want stopte even keek omhoog en zei hmmm we kunnen er geen troep van maken hiero, dus dan moet het maar verdwijnen, ze knipoogde ondeugende en begon sneller te trekken met haar heerlijk zachte handjes, ik hield het niet meer en spoot maanden aan spul terwijl ik kreunde ohhh DEBORAHHHhhh en ze ving alles in haar mond op en slikte het in een keer door.
Na een paar lange trekken kwamen er nog een paar druppels uit die ze oplikte en keek omhoog, hmmm lekker en alles is nog schoon.

Ik stond op net als zij deed en we gingen tegen elkaar aanstaan en we begonnen te tongen. Toen onze monden loslieten zei ik tegen haar, en ik maar denken dat je zo verlegen ben. Ze giegelde ondeugeden en zei, ja maar met sommige dingen ben ik nogal ‘vrij’ en haar hand daalde af naar mijn slappe lul. Ze begon mijn ballen heerlijk te kneden, echt zoals een tiener dat alleen maar kan en haar hand gleed van mijn ballen naar mijn lul en begon er voorzichtig aan te trekken en langzaam begon mijn lul weer hard te worden en ze giegelde weer zo onschuldig, hmmm zo te zien ben je er al weer klaar voor.
En ze kroop tussen de voorste stoelen door naar de ruimte er achter, neem me van achter rob, ik wil je.
Ik liep achter haar aan en ze leunde voorover over de passagiersstoel en stak haar heerlijke kontje naar achteren. Ik ging achter haar staan en ze greep me lul en dirigeerde hem naar haar doosje. Daar eenmaal aangekomen duwde ik hem er in en zij schoof haar kontje met een heerlijke kreun naar achtren. AHHHh rob, wat wou ik al lang dat een man me nam.
Had alleen nooit gedacht dat het de pa van mijn beste vriend zou zijn. Dit bracht me wel weer terug naar de realiteit en waarmee ik bezig was maar toen ze weer wat naar voren bewoog voelde ik het strakke kutje van der weer en bedacht me dat ik geen misbruik maakte want zij wou dit net zo graag en ik boog over haar heen en begon haar snoeihard te rammen.
Dit had ze blijkbaar totaal niet verwacht maar was wel aangenaam verrast want ze gilde het uit van genot. OH JA, DIEPER, O ZO HEERLIJK HARD, DIEPERRRR, AH AH AHA AH AH AH AH AH AH AHHHHHH. Toen werd er ineens op het raam geklopt en ze gaf een gilletje terwijl ik uit haar floepte en opzij keek, daar stond een agent en achter het busje stond een motor geparkeerd. Ik hees mijn broek op maar het was al te laat. Ze trok haar topje omlaag en ook haar rokje schoof ze wel naar beneden. We kropen naar voren en ik draaide het raampje open.
De agent zei streng, en waar denken we dat wij mee bezig zijn menneer?
Uhm tja zei ik met een rood hoofd van schaamte en nog steeds de opwinding. Volgens mij is mevrouw nog niet volwassen en dit is verboden in het openbaar! Ik zal jullie gegeven nodig hebben en u krijgt een boete en de ouders worden ingelicht van dit meisje. Deborah slaakte een zacht kreetje en de agent zijn mondhoek krulde om, hij genoot hier echt van.
Ik stamelde, agent kunnen we niet wat regelen, hij keek mij aan, alhoewel het meer leek of hij over mijn schouder keek en glimlachte licht. Als mevrouw zometeen even uit de auto wilt stappen moet er wel wat geregeld kunnen worden.
We namen opgelucht adem. De agent lachte en zei nou maak eerst maar af waar jullie mee bezig waren.
Dit maakte het alleen nog maar beter en we kropen naar achter waar ze snel haar singletje en rokje omhoog trok. Mijn broek zakte naar beneden en ze greep me lul vast en begon die weer lekker te masseren zodat deze weer hard werd. En ze draaide zich om, neem me zoals je net deed beer en ze stak haar kontje naar achter. Ik liet haar natuurlijk niet wachten en gleed weer in haar. Ohhhhh zuchte ze, en ik boog weer voorover en begon hard te rammen.
OHHHH MENNEER AHHHHH
Ah ah ah ik...AH... bedoel .... AH ... ROB
NEUK ME ROB.
Ahhhh beer van me. Neuk me zo diep.

Ik speelde het spelletje mee en hijgde: ja dat vind je lekker heh, door een oude man gepakt te worden heh.

O JA, ZO LEKKERRR AH AH AH AH, OWH ROBBIE JE LAAT ME KOMENNNNN. En haar geile vocht liep met een stroompje naar beneden, maar deze keer stopte ik niet en ik ging door.
Mijn ballen kletsten haar tegen haar een en ik greep haar borsten om goed houvast te krijgen en ik begon haar harder te berijden. Ze had het niet meer en kon nouwelijks meer was uitbrengen behalve gehijg.
Ik voelde dat ik weer ging komen en hijgde, waar wil je het?
Ze hijgde op net verstaanbare toon, in mijn mond ik wil het in mijn mond!!!
Ik trok mijn lul uit der en ze draaide zich om en plofte op haar knieën.
Ik begon mijn hoogtepunt te naderen en hijgde: ah deb, ah (hijg) deb ik ga komen. Ze sloot haar mond om mijn lul en zoog keihard.
AH DEBORAHHHHH en ik spoot haar mond vol. En wederom slikte ze alles.
Ze gaf 2 lieve kusjes op mijn ballen, stond op, we tongden nog even en ze glimlachte. Bedankt voor de heerlijke avond, maargoed, nu ga ik maar naar huis.
Ik signaleerde de agent dat we klaar waren. Hij kwam aanlopen en zei dat hij twintig euro contant als boette wou. Ik gaf hem het geld zei dat ik haar naar huis moest brengen, de agent lachtte en zij, geen probleem menneer we moeten alleen wat papierwerk invullen.
Deb stapte uit en liep naar de motor toe. Ik stelde de achteruitkijk spiegel zo bij dat ik kon zien wat er achter me gebeurde.

Deb liep naar de motor toe met de agent achter zich aan. Ok wat voor papierwerk moet ik invullen agent?
Menneer de agent is het voor jou jongedame zei hij streng. Hij legde wat papieren op de motorzitting neer en deb stapte naar de motor toe om ze door te lezen. De agent stak zijn arm onder de haarre door en zijn vingertoppen raakten de buitenkant van haar borst, deb kreeg kippenvel en haar tepels werden hard. Hier en hier tekenen mevrouw en hij trok zijn hand terug, deze keer leek het wel alsof hij haar borst in een flits een beetpakte en ze rilde.
Ze bukte zich een klein beetje naar voren om te tekenen en de agent duwde haar naar voren.
WAT DOET U NU? Vroeg ze verbaasd. Dat weet je donders goed meissie en ze hoorde een zware riem op de grond vallen, ze keek half achterom en ze zag de broek van de agent naar beneden vallen en een lul sprong tevoorschijn. Dit wou ze niet.
Nee zei ze en de agent ging achter haar staan, je hebt niks te willen, je wou niet dat je ouders hiervan te weten kwamen, nou dit doen jullie tienersletjes dan altijd, rustig maar grijnsde hij, je vind het zometeen wel fijn.
Hij ging achter haar staan en zette zijn eikel tegen haar nog natte kutje. Hij trok haar topje omhoog en masseerde haar borsten en kuste haar in haar nek. Wat is je naam liefje? D-d-deborah stamelde ze. Hmmm heerlijke naam en hij wou net gaan duwen maar ze begon te spartellen en te stamelen, nee alstublieft nee.
Je maakt het alleen maar beter deb, ik hou van spartelende meisjes, het beste is om gewoon ervan te genieten. En hij schoof zijn lul erin, ondanks dat ze genoeg had gehad was zijn dikke luk niet onprettig en begon deb zich te ontspannen.

Het vrbaasde mij niet wat de agent wou, ik zakte wat onderuit in mijn stoel en genoot van de show.

De agent begon deb hard te rammen en ze begon er steeeds meer van te genieten en ze begon lichtjes te hijgen. Ja dat dacht ik al hijgde de agent, je bent net zo’n geil sletje als al die andere tieners. Deb kon hem niet uitstaan maar hij neukte als een dolle stier en ze genoot!

Ahhhh menneer de agent, wat doet u dat goehoeddd

Ja dat vind je lekker heh, praat tegen me meid.

Wilt u weten hoe goed het voeld?

JA JA JAAAAAA hijgde de agent en hij spoot haar vol zonder verder iets te zeggen trok hij zijn slappe lul uit haar, veegde hem af aan haar been, trok zijnbroek omhoog en duwde haar naar achter en smeet de papieren in haar gezicht. Laat dat een lesje voor je zijn geweest! En hij stapte op en reed weg.

Ze verscheurde de papieren, stapte in de bus en ik heb haar naar huis gebracht. Ze is naf en toe langsgekomen bij ons huis en vroeg of mijn zoon er was, als hij er niet was, en ze giegelde altijd dat ze dat wel wist (lang leven het internet!) kwam ze binnen en maakten wij een ‘nummertje’.