Perverse moeder

1 reactie
Dit sexverhaal bevat:

Mijn naam is Mieke, ik ben een vrouw en moeder van 34 jaar oud en huisvrouw. Dit is een korte beschrijving van hoe mijn meer dan hechte band met mijn twee tienerkinderen begon.

Op een avond liep ik over de gang toen ik gekreun uit de slaapkamer van mijn zoon Tony hoorde komen. Ik besloot te kijken om te zien of alles wel goed was en opende zachtjes de deur. Wat ik zag zou mijn leven voorgoed veranderen. Wat ik zag was mijn zoon naakt op zijn bed, met bovenop hem, in standje 69, mijn dochter, zijn zus, Angelique. Ze pijpte hem stevig en aan het geslurp te horen was hij behoorlijk bezig zijn zus te beffen.

In plaats van woedend of geschokt, was ik eigenlijk bloedgeil, want alhoewel ik misschien overkom als een wat suffige huisvrouw, ben ik in werkelijkheid een nogal perverse, geile vrouw. Ik had mijn kinderen betrapt en dat zouden ze niet leuk vinden. Als ik dus besloot me bij ze te voegen, zouden ze dat nooit afwijzen, al was het alleen maar omdat ze zelf al bezig waren met incest.

En zo was het dus dat ik, na mezelf eerst een paar minuten gevingerd te hebben achter de deur op een kier, mijn rok uittrok, alsmede mijn shirt, mijn bh, en mijn slipje. En zo liep ik poedelnaakt de slaapkamer van mijn zoon in. Mijn kinderen hadden vrij snel in de gaten dat er iemand in de kamer was gekomen en geschokt keken ze naar me, hun moeder, die met een brede grijns in de kamer stond. Hun ogen gleden over mijn lichaam, van mijn gezicht via mijn goed gevulde tieten naar mijn behoorlijk, bruin behaarde kut.

"Maak je geen zorgen," zei ik, "ik ben hier om mee te genieten."

Ze bleven nog wat zenuwachtig maar dat verdween snel toen ze zich eenmaal realiseerden dat hun botergeile moeder inderdaad mee wilde genieten, en niet van plan was hun activiteiten af te wijzen.

"Kom maar 'ns hier en laat je moeder voelen hun lekker jullie tongen aanvoelen," zei ik en Tony en Angelique liepen op me af.

"Jij mag mama's kut beffen," zei ik tegen mijn zoon, "en jij mag achter me knielen en mijn mooie mooie kleine anus likken," zei ik vervolgens tegen mijn dochter.

Ik zette een voet op het bed zodat er wat meer ruimte was en ik mezelf een beetje kom steunen. Tony was voor me geknield en zijn gezicht bevond zich vlak voor mijn harige, natte poes. Ik legde mijn hand op zijn achterhoofd en trok zijn gezicht tegen mijn kruis. Zijn neus verdween diep in de welige bos haar op mijn kut en nadat ik met wijs- en middelvinger mijn drijfnatte roze gleuf had opengespreid, verdween zijn mond erin en begon hij me met lange halen door mijn kut te likken.

Nadat ik hem duidelijk had gemaakt om zelf zijn moeders kut open te houden, reikte ik naar achteren en trok mijn billen uit elkaar. Ik voelde de koele tocht door mijn bilspleet trekken.

"Lik mama's anus, liefje," zei ik tegen mijn dochter, die haar gezicht tussen de billen van haar moeder drukte en flink met haar natte tong over mijn poepgat begon te lebberen. En zo stond ik in de kamer van mijn zoon, terwijl ik gebeft en gerimd werd door mijn tienerkinderen.

De tong van Tony ging stevig keer op keer door mijn lekkende kutgleuf en de tong van Angelique begon stevig mijn aars te naaien.

Het was niet lang voordat ik vond dat het tijd was voor een stevige beurt, maar niet voordat ik had besloten dat bij de volgende keer, ik wilde dat ze van plaats zouden veranderen en dat het mijn dochter zou zijn die ik me wilde hebben beffen, en dat ik de tong van mijn zoon in mijn reet wilde voelen.

Enfin, ik vertelde mijn dochter om op bed te liggen, en ging zelf omgekeerd bovenop haar liggen. Zo lag ik in standje 69 bovenop haar, met mijn zeik natte kutje boven haar gezicht, en met mijn eigen gezicht vlak boven haar mooie gleuf.

Ik keek achterom en zei tegen mijn zoon om zijn pik langs achteren in mijn kut te schuiven. Hij had mijn billen in zijn handen en gleed makkelijk tot zijn ballen in mijn doos.

"Neuk me, Tony. Neuk je moeder hard in haar natte rijpe kut tot ze over je pik heen klaarkomt," geilde ik.

Mijn zoon stampte zijn lul in mijn gleuf en zijn ballen kletsten tegen mijn klit, die op den duur door mijn dochter in haar mond gezogen werd. Ikzelf lebberde eveneens flink door de sappige kutgleuf van mijn dochter en liet mijn tong zo nu en dan verder naar onderen gaan zodat ik tevens haar reethol kon proeven. Dit duurde zo een tijdje, totdat ik mezelf opeens leeg voelde, niet wetend waarom.

Dat was totdat ik voelde dat mijn zoon van plan was zijn snikkel in mijn kont te persen.

"Oh jezus, ja. Neuk me in mijn kont, schat. Naai je moeder hard in haar schijthol, " kermde ik mijn geile praat. Tony liet zich dit niet twee keer zeggen, en in een mum van tijd zat hij hard tot zijn ballen in mijn aars te naaien. Ik zoog me van genot vast aan de kutopening van mijn dochter terwijl de lul van mijn zoon me steeds vulde, en mijn dochter ondertussen de ladingen kutgeil tussen mijn behaarde schaamlippen vandaan lebberde.

De heupen van mijn zoon kletsten hard tegen mijn billen en ik voelde het hoogtepunt naderen. Ik zou mijn dochter kunnen waarschuwen, maar ik was te geil en het was tevens wel een goed lesje, dus liet ik het komen. En het kwam.

Ik schreeuwde het uit dat ik klaarkwam, en voor mijn dochter was dit de kennismaking met hoe haar geile moeder doorgaans klaarkwam, namelijk onder begeleiding met de hoge noodzaak om te moeten pissen.

En dus schok mijn dochter toen ik met mijn kont schuddend, en de pik van mijn zoon in mijn gat, klaarkwam, en ik warm, geel pis over het gezicht van mijn dochter begon te sproeien.

Van voorhoofd tot kin saste ik haar gezicht onder, en toen ik even keek merkte ik dat mijn dochter daar weinig problemen mee had. Sterker nog, de vuile slet had haar mond wagenwijd open en liet haar moeder doodgewoon recht in haar mond pissen. Van straf kon ik dus ook niet meer spreken.

Uiteindelijk was ik klaar met zeiken en stond mijn zoon op het punt om in mijn kont klaar te komen, wat hij dan ook luid kermend deed. Zijn warme kwak vulde mijn aars tot hij zijn ballen leeggespoten had, waarna hij zijn verslappende lul met een plop uit mijn hol trok, en puffend op het bed neerzeeg.

Ik probeerde echter alsnog mijn dochter een lesje te leren, en nestelde mijn gevoelige, openstaande anus op haar mond.

"Misschien dat dit je zal leren," zei ik grinnikend, en zette druk op mijn buik, om vervolgens de lading zaad van mijn zoon uit mijn reethol te persen, in haar mond.

Maar evenals met mijn pis had ze ook hier geen problemen mee. Ze liet het goedje van haar broer dat ik uit mijn kontkier drukte gewoon in haar mond druipen tot er niets meer te halen viel, zelfs niet met de vingers die ze daarna gebruikte om in mijn kont te schuiven om wat meer zaad eruit te krijgen.

"Jezus. Jij bent een echte perverse slet," zei ik lachend tegen mijn jonge dochter.

"Je lijkt je moeder wel."