Vluggertje met schoonzus

reageer op dit verhaal

Mijn vrouw(35)en ik(36) gaan vaak om met haar zus (38) en man (40). Tijdens een visite waar nogal wat werd gedronken zaten we wat flauw te zeuren over elkaars tekortkomingen zoals flaporen, te dikke kont etc. wat eigenlijk bij allemaal wel meevalt maar op dat moment onder invloed van de alcahol erg grappig. Mijn vrouw maakte ook een grap over mijn pik door deze pinkeltje te noemen. Gelukkig is dat echt een grap, want ik vind mijn pik als ie stijf is ca 17 cm van een normaal kaliber.

We hadden afgesproken om samen met elkaars gezinnen oudejaarsavond bij ons uit te gaan zitten, ze zouden dan bij ons blijven slapen. De avond en nacht vlogen voorbij en tegen 5.00 uur lag iedereen wel te slapen. Tegen 8 uur al werd ik wakker van mijn dochtertje en nichtje. Kinderen naar beneden gedaan, tv aangezet en vlug weer verder slapen.

Ik loop naar de badkamer en moet nog even plassen. Ik ben net klaar, was mijn handen en de deuur gaat open. Daar staat mijn schoonzus van 38 in een shirt en slip voor mij. Mijn strakke boxershirt begint vanzelf een beetje te bollen. Ze wil even haar tanden poetsen zegt ze. Ik stap iets naar achteren en geef haar de ruimte bij de wasbak en spiegel. Ik pak ook mijn tandenborstel zodat ik een reden heb om bij haar in de badkamer te blijven staan. Ze is klaar met poetsen en bukt zich naar de kraan om haar mond te spoelen. Ze stoot heel even met haar billen tegen mijn kruis, die weer verder begint op te bollen.

Ik spoel ook mijn mond. Ze blijft staan en kijkt naar mijn kruis en fluistert zachtjes: "volgens mij is dat absoluut geen pinkeltje". Ik moest even denken, maar toen schoot mij die avond weer in gedachten met die flauwe grappen. Ik lachte:"nee, en op dit moment is het meer een lange jan". Tot mijn grote verbazing glijd ze met haar hand over mijn boxer om mijn bult te voelen. "Hmmm",zegt ze zachtjes,"deze is groter dan wat ik normaal gewend ben". Ik hou me ook niet meer in ga met mijn handen onder haar shirt en pak haar bij haar borsten. Haar tepels worden direkt keihard, wat een lekkere geile meid. Maar goed, de kinderen zijn beneden, mijn vrouw en zwager slapen nog, dus we moeten wel uitkijken.

Dat beseft zij ook, ze zegt:"neem me even lekker vlug, voordat de anderen wakker worden". Ik draai haar om zodat ze haar handen kan steunen op de wasbak. Trek haar slip naar beneden, haal mijn pik uit mijn boxer.. Druk deze achterlangs in haar al kletsnatte poesje. Wow, zonder eerst te vingeren en likken is ze al kletsnat, deze geile meid. Ze spant haar kutspieren aan, heerlijk strak, hmmm. Ik ga met mijn handen naar haar klit en begin deze liefdevol te bewerken. Ze begint lekker geil met haar ogen te tollen zie ik in de spiegel, ik voel haar spieren samentrekken, ze is al aan het komen. Ik kan me ook haast niet meer inhouden, trek mijn pik uit haar kut en druk deze zachtjes tegen haar kont aan. Door dat de pik lekker glad is van haar kutsap en zij haar kont naar achteren druk, glijd ie er haast vanzelf lekker in. Dit heb ik nooit eerder gedaan, een vrouw in haar kont geneukt, wat een heerlijk gevoel.

Ik hou het dan ook niet meer en spuit mijn sperma diep in haar darmen. Mijn schoonzus begint ook weer te shaken, zij was met haarzelf aan het spelen toen ik in haar kont zat en komt ook weer klaar. Gelukkig maakt ze geen lawaai. Ik haal mijn pik uit haar kont,. Zij geeft me nog een kus en ik loop vlug weg uit de badkamer.

Ik lig net weer in bed, hoor aan het gestommel dat mijn zwager wakker is en uit bed gaat. Mijn schoonzus is haar aan het douchen, wie weet springt hij er wel bij onder om haar te verassen. Helaas was hij vandaag niet de eerste.

Ik ben benieuwd of dit avontuurtje een vervolg gaat krijgen, ik hoop van wel.